Katso Lokan aiheeton kiinniotto videolta

0

Screenshot_2017-12-07-12-55-18.png

Lokka otettiin siis kiinni aiheettomasti ja pidettiin putkassa aamuyöhön asti. Kiinniottoa ei edeltänyt minkäänlaista tapahtumaa tai häiriötä vaan poliisi vain tuli ja noukki Lokan kyytiin.

Kannattaa katsoa kiinniotto Monokulttuurin videolta. Video alkaa hetkeä ennen kiinniottoa. Kuka tahansa voi nähdä, että kaupanpäälle annettu sakko on täysin aiheeton. Mitään niskoittelua tai käskystä kieltäytymistä ei ollut.

20 thoughts on “Katso Lokan aiheeton kiinniotto videolta

 1. Ei onneksi vielä itänaapurin tai Pohjois-Korean putkakulttuuria sanoo:

  Kiitollinen saa olla niin kauan kuin poliisi ei hakkaa tohjoksi putkassa tai asianomainen vaan katoa jäljettömästi a la ”ei me tiedetä minne se meni…”.

  1. Väärin. Tämä systeemi mihin meidät on alistettu on kokonaisuutena ajatellen vähintään yhtä sairas mitä mainitsemissasi maissa. Mitään aihetta tilanteen vakavuuden vähättelyyn ei ole -ne ketkä tämän sairaan vainoamisen taustalta löytyy eivät tunne minkäänlasista myötätuntoa niitä
   kohtaan jotka kokevat haitaksi omalle agendalleen. Vain negatiivisen julkisuuden pelko suojelee meitä totuuden etsijöitä näiden mielipuolten fyysiseltä väkivallalta -jos tuo ainut este poistuu niin mitään muuta pidikettä täydelliseen eliminoimiseenkaan ei ole. Tämä peli ei noudata mitään lakiin kirjattuja sääntöjä -vastapuoli on asettanut itsensä niiden yläpuolelle.

   -Suomi on poliisivaltio jota johtaa joukko rikollisia. Tilanne tulee jatkossa pahenemaan nopealla tahdilla jokaisella osa-alueella.

   1. Ymmärrä toki kielellisiä nyansseja! Tarkoitin tietenkin ”Pelkkää tuuria ettei poliisi hakkaa tohjoksi putkassa tai asianomainen vaan katoa jäljettömästi a la ”ei me tiedetä minne se meni…”.

 2. Tämän asian taustat pitää selvittää perin pohjin. Mitä iloa on perustuslaista, jos sen yli voidaan kävellä johonkin muuhun lainsäädännön säätöön perustuen? Eikö juuri perustuslain pitäisi olla laki, joka ylittää pykälän kuin pykälän, jos lait ovat ristiriitaisia?

  Vaikuttaa siltä, että tässä poljetaan perustuslakiin sisältyviä oikeuksia ja se on lain rikkomista poliisin puolelta.

 3. Globaalit rikolliset eivät noudata minkään maan lakeja -täysin korruptoitunut ”oikeus”järjestelmä ei tule koskaan tuomitsemaan niitä joilta käskyt kansallismielisten vainoamiseen ovat peräisin. Raastuvassa häviämme jokaisen tapauksen 100% varmuudella.

 4. Pohjois-Korean kannattaa jo hakea mallia täältä. Aletaan olla melko samanlaisia maita.

 5. PolPot tunnettiin punaisten tekemistä hirmuteoista. Sama homma jatkuu näköjään Suomen PolPotissa.

 6. Vasemmistoliitto ON hyvien tapojen vastainen. Ei PVL eikä mikään muukaan marssi tarvitse näin paljon poliiseja suojaamaan sivullisia.

 7. Olisikohan siinä ideaa, että Juneksella olisi vastaisuudessa mukanaan useampi todistaja, jotka kuvaisivat koko ajan Junesta.

 8. Polpon partiot esim. Lapin läänissä ovat hyvin hyvin hyvin yksin ja kaukana kotoa.Olisi ikävää jos eläisimme mielivallan alaisina ja joku keksisi että ne ovat itseasiassa äärimmäisen pehmeitä kohteita joiden liikkuvuudenkin voi ennustaa varsin tarkasti sopivissa tilanteissa.

 9. No eihän se kiinniotto aivan aiheeton ollut. Lokka lähti liian aikaisin liikkeelle poliisin toimesta annetusta määräyksestä. Se peruste oli siinä.
  Ei toki mielestäni reilua tai järkevää resurssien käyttöä. Ja kuvaaminen toki on julkisella paikalla laillista.

  Ilmeisesti emme tiedä oliko poliiseilla motiivina Lokkaa kohtaan suorittaa myös ennakoivaa taktikointia. Silmä-Jarihan oli haettu ennakoivasti talteen ihan kotipihasta.

  https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005480971.html

 10. Maamme on muuttunut poliisivaltioksi. Kuinka poliisi alistuu tuohon. Laittomasti maassa olevat saavat leiriytyä kk tolkulla kaupunginparaatipaikalla, kenenkään puuttumatta. Vihervasurisuvakit mitä ilmeisemmin ovat ilmiantaneet Juneksen tulon stadiin. Taas tekisi mieli sanoa muutama ruma sana, mutta maltan mieleni.

  1. Polpo luonnollisesti seuraa Monokulttuurin jne lähetyksiä reaaliajassa. Ei siihen sen kummempia ilmiantoja tarvita.

 11. Anu Saukko, missä käy ilmi aikaraja mitä poliisit on antaneet, Lokan vertaaminen ”kumiluotijariin” ontuu, vai onko Lokka aiheuttanut/ternyt ”oikeaa” vahinkoa johon ennakointi perustuisi, syynä taitaa olla ”väärät mielipiteet” !

  1. https://youtu.be/2g5qRZPDazI?t=548
   Tossahan tuo Lokka itse sen sanoo. En tiedä miksi tuota tietoa Lokka on halunnut pimittää.
   Jos ohje on annettu ja mies on ohjetta rikkonut, niin siinä on syy. Siinähän laittelette alapeukkuja jos siltä tuntuu.
   Oon kyllä kansallismielistä porukkaa, mutta nää näkyvimmät persoonat välllä ampuu itteensä jalkaan näillä tekemisillä ja vouhkaamisillaan.
   Tästäkin kiinniotosta varmaan jaksaa saivarrella videoissaan vielä useamman kuukauden ja tehdä jotain piiloviittauksia, joita ymmärtää vaan skriimin katsojat. Ei kukaan muu.

   Toi aikaisempi julkisen kuvaamisen laillisuudesta oli pointti siihen, että poliisit varmaan ovat seuranneet Lokan skriimiä tai sitten vaan Lokkaa yleensäkin ja kun lähestyivät kommarikulkuetta, niin alkoivat toimiin.

 12. Se oli samalla lailla ennakoiva toimenpide kuin Jari Laineen kohdalla. Jos vaivautuu juutubettamaan, niin Lokan hän löytyy yllin kyllin. Oulun uuden kaupunginvaltuuston ensimmäisestä kokouksesta hän teki farssin ja kokous kesti tuntikausia, valtuuston koulutustilaisuudesta poliisi poisti hänet ym ym.

  Kuka muuten jaksaa katsella Lokan tuntikausia kestäviä jorinoita? Hänen on niitä helppo tehdä, kun ei tarvitse nousta aamulla töihin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.