Mainokset

Katso Lokan aiheeton kiinniotto videolta

Screenshot_2017-12-07-12-55-18.png

Lokka otettiin siis kiinni aiheettomasti ja pidettiin putkassa aamuyöhön asti. Kiinniottoa ei edeltänyt minkäänlaista tapahtumaa tai häiriötä vaan poliisi vain tuli ja noukki Lokan kyytiin.

Kannattaa katsoa kiinniotto Monokulttuurin videolta. Video alkaa hetkeä ennen kiinniottoa. Kuka tahansa voi nähdä, että kaupanpäälle annettu sakko on täysin aiheeton. Mitään niskoittelua tai käskystä kieltäytymistä ei ollut.

Mainokset

20 Comments on Katso Lokan aiheeton kiinniotto videolta

 1. Ei onneksi vielä itänaapurin tai Pohjois-Korean putkakulttuuria // 07/12/2017 13:23 // Vastaus

  Kiitollinen saa olla niin kauan kuin poliisi ei hakkaa tohjoksi putkassa tai asianomainen vaan katoa jäljettömästi a la ”ei me tiedetä minne se meni…”.

  Tykkää

  • Talvisodanhenki // 07/12/2017 14:01 // Vastaus

   Väärin. Tämä systeemi mihin meidät on alistettu on kokonaisuutena ajatellen vähintään yhtä sairas mitä mainitsemissasi maissa. Mitään aihetta tilanteen vakavuuden vähättelyyn ei ole -ne ketkä tämän sairaan vainoamisen taustalta löytyy eivät tunne minkäänlasista myötätuntoa niitä
   kohtaan jotka kokevat haitaksi omalle agendalleen. Vain negatiivisen julkisuuden pelko suojelee meitä totuuden etsijöitä näiden mielipuolten fyysiseltä väkivallalta -jos tuo ainut este poistuu niin mitään muuta pidikettä täydelliseen eliminoimiseenkaan ei ole. Tämä peli ei noudata mitään lakiin kirjattuja sääntöjä -vastapuoli on asettanut itsensä niiden yläpuolelle.

   -Suomi on poliisivaltio jota johtaa joukko rikollisia. Tilanne tulee jatkossa pahenemaan nopealla tahdilla jokaisella osa-alueella.

   Tykkää

   • Kaksisilmäinen, ei yksisilmäinen // 07/12/2017 17:04 // Vastaus

    Ymmärrä toki kielellisiä nyansseja! Tarkoitin tietenkin ”Pelkkää tuuria ettei poliisi hakkaa tohjoksi putkassa tai asianomainen vaan katoa jäljettömästi a la ”ei me tiedetä minne se meni…”.

    Tykkää

 2. Nimetön // 07/12/2017 14:00 // Vastaus

  Tämän asian taustat pitää selvittää perin pohjin. Mitä iloa on perustuslaista, jos sen yli voidaan kävellä johonkin muuhun lainsäädännön säätöön perustuen? Eikö juuri perustuslain pitäisi olla laki, joka ylittää pykälän kuin pykälän, jos lait ovat ristiriitaisia?

  Vaikuttaa siltä, että tässä poljetaan perustuslakiin sisältyviä oikeuksia ja se on lain rikkomista poliisin puolelta.

  Tykkää

 3. Talvisodanhenki // 07/12/2017 14:18 // Vastaus

  Globaalit rikolliset eivät noudata minkään maan lakeja -täysin korruptoitunut ”oikeus”järjestelmä ei tule koskaan tuomitsemaan niitä joilta käskyt kansallismielisten vainoamiseen ovat peräisin. Raastuvassa häviämme jokaisen tapauksen 100% varmuudella.

  Tykkää

 4. Vexi M. // 07/12/2017 14:32 // Vastaus

  Pohjois-Korean kannattaa jo hakea mallia täältä. Aletaan olla melko samanlaisia maita.

  Tykkää

 5. Jussi Heikelä // 07/12/2017 14:32 // Vastaus

  PolPot tunnettiin punaisten tekemistä hirmuteoista. Sama homma jatkuu näköjään Suomen PolPotissa.

  Tykkää

 6. Hyvien tapojen vastaisia rumpaleita // 07/12/2017 14:41 // Vastaus

  Vasemmistoliitto ON hyvien tapojen vastainen. Ei PVL eikä mikään muukaan marssi tarvitse näin paljon poliiseja suojaamaan sivullisia.

  Tykkää

 7. Olisikohan siinä ideaa, että Juneksella olisi vastaisuudessa mukanaan useampi todistaja, jotka kuvaisivat koko ajan Junesta.

  Tykkää

 8. jos metsään haluat mennä nyt... // 07/12/2017 15:10 // Vastaus

  Polpon partiot esim. Lapin läänissä ovat hyvin hyvin hyvin yksin ja kaukana kotoa.Olisi ikävää jos eläisimme mielivallan alaisina ja joku keksisi että ne ovat itseasiassa äärimmäisen pehmeitä kohteita joiden liikkuvuudenkin voi ennustaa varsin tarkasti sopivissa tilanteissa.

  Tykkää

 9. Anu Saukko // 07/12/2017 16:20 // Vastaus

  No eihän se kiinniotto aivan aiheeton ollut. Lokka lähti liian aikaisin liikkeelle poliisin toimesta annetusta määräyksestä. Se peruste oli siinä.
  Ei toki mielestäni reilua tai järkevää resurssien käyttöä. Ja kuvaaminen toki on julkisella paikalla laillista.

  Ilmeisesti emme tiedä oliko poliiseilla motiivina Lokkaa kohtaan suorittaa myös ennakoivaa taktikointia. Silmä-Jarihan oli haettu ennakoivasti talteen ihan kotipihasta.

  https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005480971.html

  Tykkää

 10. Historiaa josta meille tuskin kerrotaan mutta käytäntö on nähtävissä http://www.billionbibles.org/sharia/hitler-muslim-brotherhood.html

  Tykkää

 11. Maamme on muuttunut poliisivaltioksi. Kuinka poliisi alistuu tuohon. Laittomasti maassa olevat saavat leiriytyä kk tolkulla kaupunginparaatipaikalla, kenenkään puuttumatta. Vihervasurisuvakit mitä ilmeisemmin ovat ilmiantaneet Juneksen tulon stadiin. Taas tekisi mieli sanoa muutama ruma sana, mutta maltan mieleni.

  Tykkää

  • Reaaliajassa // 10/12/2017 15:05 // Vastaus

   Polpo luonnollisesti seuraa Monokulttuurin jne lähetyksiä reaaliajassa. Ei siihen sen kummempia ilmiantoja tarvita.

   Tykkää

 12. Nimetön // 07/12/2017 21:08 // Vastaus

  Kohdassa 77min

  Tykkää

 13. Anu Saukko, missä käy ilmi aikaraja mitä poliisit on antaneet, Lokan vertaaminen ”kumiluotijariin” ontuu, vai onko Lokka aiheuttanut/ternyt ”oikeaa” vahinkoa johon ennakointi perustuisi, syynä taitaa olla ”väärät mielipiteet” !

  Tykkää

  • Anu Saukko // 08/12/2017 16:27 // Vastaus


   Tossahan tuo Lokka itse sen sanoo. En tiedä miksi tuota tietoa Lokka on halunnut pimittää.
   Jos ohje on annettu ja mies on ohjetta rikkonut, niin siinä on syy. Siinähän laittelette alapeukkuja jos siltä tuntuu.
   Oon kyllä kansallismielistä porukkaa, mutta nää näkyvimmät persoonat välllä ampuu itteensä jalkaan näillä tekemisillä ja vouhkaamisillaan.
   Tästäkin kiinniotosta varmaan jaksaa saivarrella videoissaan vielä useamman kuukauden ja tehdä jotain piiloviittauksia, joita ymmärtää vaan skriimin katsojat. Ei kukaan muu.

   Toi aikaisempi julkisen kuvaamisen laillisuudesta oli pointti siihen, että poliisit varmaan ovat seuranneet Lokan skriimiä tai sitten vaan Lokkaa yleensäkin ja kun lähestyivät kommarikulkuetta, niin alkoivat toimiin.

   Tykkää

 14. Ilmari // 08/12/2017 11:15 // Vastaus

  Se oli samalla lailla ennakoiva toimenpide kuin Jari Laineen kohdalla. Jos vaivautuu juutubettamaan, niin Lokan hän löytyy yllin kyllin. Oulun uuden kaupunginvaltuuston ensimmäisestä kokouksesta hän teki farssin ja kokous kesti tuntikausia, valtuuston koulutustilaisuudesta poliisi poisti hänet ym ym.

  Kuka muuten jaksaa katsella Lokan tuntikausia kestäviä jorinoita? Hänen on niitä helppo tehdä, kun ei tarvitse nousta aamulla töihin.

  Tykkää

 15. Kertakaikkisen TÖRKEÄÄ toimintaa!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: