Mainokset

Tanskan hallituspuolueet pohtivat voisiko karkoitettavia sijoittaa autiolle saarelle odottamaan täytäntööpanoa

Kuvakaappaus 2017-12-07 19-10-57

Tanskan hallituspuolue Dansk Folkparti (Kansanpuolue) ehdottaa, että kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet turvapaikanhakijta voitaisiin jatkossa sijoittaa autiolle saarelle, joita Tanskalla on 300.

Kansanpuolue perustelee asiaa sillä, että esimerkiksi syyskuussa Tanska antoi 921 kielteistä päätöstä, mutta näistä noin puolta ei voida syystä tai toisesta ohjata ulos maasta. Tässä yhteydessä ns. laiton maassaolija otettaisiin huostaan ja sijoitettaisiin autiolle saarelle.

Maahanmuuttoministeri porvarillisen Vasemmistopuolueen Inger Støjberg ei näe asiassa mitään ongelmaa, lähinnä tekninen toteutus mietityttää:

– Olen aina valmis tarkastelemaan erilaisia hyviä vaihtoehtoja kuinka voimme kontrolloida paremmin niitä, jotka tullaan karkoittamaan maasta, kertoi Inger Støjberg tanskalaiselle Berlinskelle.

Støjberg jatkaa, että koska ne, jotka karkoitetaan, karkoitetaan usein nopealla tahdilla ja sitä ajatellen autiolle saarelle sijoitus odottamaan toimeenpanoa idea olisi hyvä.

Majoitusvaihtoehdoiksi ministeri pohtii esimerkiksi saaria, joissa olisi jo jonkinlainen infrastruktuuri tai mahdollisesti kontti- tai telttaleiri.

Mainokset

19 Comments on Tanskan hallituspuolueet pohtivat voisiko karkoitettavia sijoittaa autiolle saarelle odottamaan täytäntööpanoa

 1. Asko Liukkonen // 07/12/2017 20:59 // Vastaus

  Kauheeta rasismia! Onneksi ei meillä Suomessa ole tuollaisia rasistisia poliitikkoja. Kyllä hävettää tanskalaisten puolesta. Tai sitten EI. Suunta on oikea, mutta ei alkuunkaan riittävä.

  Tykkää

  • vaikeauskoa // 07/12/2017 21:09 // Vastaus

   Alkaako Tanskassa päästä järki voitolle ?

   Tykkää

  • orbanisti // 07/12/2017 21:13 // Vastaus

   Halla-aho esitti täsmälleen samaa ja sai siitä paskamyrskyn. Tanskassa normaalia, että hallitus toim oikeudenmukaisuuden ja kansalaisten turvallisuuden hyväksi.

   Tykkää

 2. Tanskan hei me tienataan tällä& ym.suvaitsevaisto saaneet varmaan paskahalvauksen.

  Tykkää

  • -Beowolf- // 08/12/2017 09:29 // Vastaus

   Tanskassa hallituspuoluetta on ns Siperia opettanut. Ovat varmaankin myös lukeneet (ja ymmärtäneet !!) ministerinvalan präntin.
   Suomessa tämä on turha toive: vaikuttaa siltä, että hallituksen päänupissa pari hermosolua yrittävät turhaan kurottautua toisiaan kohtaan siinä onnistumatta …

   Tykkää

 3. Nimetön // 07/12/2017 21:27 // Vastaus

  Ahvenanmaa olisi sopiva.Se on lähitulevaisuudessa muutenkin mielenkiintoinen paikka kun ruotsistanin romahdus tapahtuu.Liian lähellä Tukholmaa jotta välttyisi sivuvaikutuksilta ja liian demilitarisoitu ankkalammikko että mannersuomi sitä ryhtyisi siinä vaiheessa kummemmin puolustamaan kun ihmisoikeuksien omistajia alkaa rantautumaan urakalla..

  Tykkää

  • Ahvenanmaa olisi juurikin tähän tarkoitukseen täydellinen. Ruotsinkielisethän tunnetaan humaaneina jja suvaitsevaisina joka näkyy myös manner-Suomessa siinä, että niin moni ruotsinkielinen kunta on kantanut selkä vääränä vastuuta mm. vokkien sijoituspaikkoina (sarcasm! ;). Australiahan teki Papua-Uuden Guinean kanssa diilin; miljardi dollaria yhteistyöstä ja siirtolaisten veneiden tulva loppui kun tieto ko. diilistä levisi lähi-itään.

   Tykkää

 4. Dumari // 07/12/2017 23:06 // Vastaus

  Hei, me ( Urpilainen & Käteinen ) tienataan tällä, kun pidetään vok:eja ja matut täysihoidossa. Veronmaksajat maksavat siitä meille.

  Tykkää

 5. Eräs mahdollisuus olisi sijoittaa maasta poistettavat vaikkapa johonkin lähi-idän lomakohteeseen, jota turistit ovat ryhtyneet karttamaan terrorismin takia.

  http://www.rantapallo.fi/rantalomat/hylattyja-hotelleja-ja-tyhjia-uima-altaita-talta-entinen-suosikkikohde-nayttaa-nyt/

  Myös turvapaikanhakijat voitaisiin lennättää suoraan samaiseen kohteeseen.

  Tykkää

  • Van, Mie // 08/12/2017 01:24 // Vastaus

   Hyvä idea. Tuntisivat itsensä kotoisaksi kun on lämpimämpää.
   Maksetaan 10e vuorokausi per majoitettava (sis. 3 ateriaa päivässä) ja annetaan majoittujalle siihen päälle diskorahaa 150e/kk.

   Ei tarvitse kuunnella valituksia paskasta puurosta. 😀

   Tykkää

 6. Itämaan // 08/12/2017 00:19 // Vastaus

  Juutit ja norskit ottaa läpsyt sillä pieteetillä kuin pitääkin. Thumbs up! Toista se on täällä Härmässä, joka pursuaa hyväntahtoisia hölmöjä.

  Tykkää

 7. Valtsu // 08/12/2017 03:34 // Vastaus

  Paljon on Tanskassakin omia maaleja tehty, mutta ottelun voittoon nyttisi olevan haluja, hienoa! Grönlannissa on vaarmasti monta hylkeenpyytäjien kylää vapaana.

  Tykkää

 8. Etelä-manner olisi myös loistava paikka. Kyllä loppuisi sosiaalisurffailu ja valittaminen paskasta puurosta.

  Tykkää

 9. Väestönvaihto // 08/12/2017 09:26 // Vastaus

  Ahvenanmaan pinta-ala on 1580 neliökilometriä. Jo yhdelle neliökilometrille saa hyvinkin satoja matuja leiriytymään ja rikastamaan saaren luontoa ja kulttuuria. Juuri niinkuin affenanmaalaiset haluavatkin. Merimiesslangissa Ahvenanmaata kutsutaan Kongoksi. Reippaan väestönsiirron avulla tämä saa aivan uuden merkityksen.

  Tykkää

 10. Jake Viljanen // 08/12/2017 09:27 // Vastaus

  Suomessa saaria löytyy, sinne vaan oottelemaan päätöstä.
  Mikäli haluavat sikailla tapojensa mukaan, raiskatkoon toisiaan vaikka porukassa ja ryypätköön kiljua jota itte valmistelevat.

  Tykkää

 11. jussi999 // 08/12/2017 14:40 // Vastaus

  Entäs jos majotettais merelle?

  Tykkää

 12. Stobelius // 10/12/2017 14:08 // Vastaus

  Hei kamoon, eihän se saari ole enää autio sen jälkeen kun sinne on sijoitettu turvapaikkaa tarvitsematon henkilö.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: