Tanskan hallituspuolueet pohtivat voisiko karkoitettavia sijoittaa autiolle saarelle odottamaan täytäntööpanoa

12

Kuvakaappaus 2017-12-07 19-10-57

Tanskan hallituspuolue Dansk Folkparti (Kansanpuolue) ehdottaa, että kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet turvapaikanhakijta voitaisiin jatkossa sijoittaa autiolle saarelle, joita Tanskalla on 300.

Kansanpuolue perustelee asiaa sillä, että esimerkiksi syyskuussa Tanska antoi 921 kielteistä päätöstä, mutta näistä noin puolta ei voida syystä tai toisesta ohjata ulos maasta. Tässä yhteydessä ns. laiton maassaolija otettaisiin huostaan ja sijoitettaisiin autiolle saarelle.

Maahanmuuttoministeri porvarillisen Vasemmistopuolueen Inger Støjberg ei näe asiassa mitään ongelmaa, lähinnä tekninen toteutus mietityttää:

– Olen aina valmis tarkastelemaan erilaisia hyviä vaihtoehtoja kuinka voimme kontrolloida paremmin niitä, jotka tullaan karkoittamaan maasta, kertoi Inger Støjberg tanskalaiselle Berlinskelle.

Støjberg jatkaa, että koska ne, jotka karkoitetaan, karkoitetaan usein nopealla tahdilla ja sitä ajatellen autiolle saarelle sijoitus odottamaan toimeenpanoa idea olisi hyvä.

Majoitusvaihtoehdoiksi ministeri pohtii esimerkiksi saaria, joissa olisi jo jonkinlainen infrastruktuuri tai mahdollisesti kontti- tai telttaleiri.

19 thoughts on “Tanskan hallituspuolueet pohtivat voisiko karkoitettavia sijoittaa autiolle saarelle odottamaan täytäntööpanoa

 1. Kauheeta rasismia! Onneksi ei meillä Suomessa ole tuollaisia rasistisia poliitikkoja. Kyllä hävettää tanskalaisten puolesta. Tai sitten EI. Suunta on oikea, mutta ei alkuunkaan riittävä.

  1. Halla-aho esitti täsmälleen samaa ja sai siitä paskamyrskyn. Tanskassa normaalia, että hallitus toim oikeudenmukaisuuden ja kansalaisten turvallisuuden hyväksi.

  1. Tanskassa hallituspuoluetta on ns Siperia opettanut. Ovat varmaankin myös lukeneet (ja ymmärtäneet !!) ministerinvalan präntin.
   Suomessa tämä on turha toive: vaikuttaa siltä, että hallituksen päänupissa pari hermosolua yrittävät turhaan kurottautua toisiaan kohtaan siinä onnistumatta …

 2. Ahvenanmaa olisi sopiva.Se on lähitulevaisuudessa muutenkin mielenkiintoinen paikka kun ruotsistanin romahdus tapahtuu.Liian lähellä Tukholmaa jotta välttyisi sivuvaikutuksilta ja liian demilitarisoitu ankkalammikko että mannersuomi sitä ryhtyisi siinä vaiheessa kummemmin puolustamaan kun ihmisoikeuksien omistajia alkaa rantautumaan urakalla..

  1. Ahvenanmaa olisi juurikin tähän tarkoitukseen täydellinen. Ruotsinkielisethän tunnetaan humaaneina jja suvaitsevaisina joka näkyy myös manner-Suomessa siinä, että niin moni ruotsinkielinen kunta on kantanut selkä vääränä vastuuta mm. vokkien sijoituspaikkoina (sarcasm! ;). Australiahan teki Papua-Uuden Guinean kanssa diilin; miljardi dollaria yhteistyöstä ja siirtolaisten veneiden tulva loppui kun tieto ko. diilistä levisi lähi-itään.

 3. Hei, me ( Urpilainen & Käteinen ) tienataan tällä, kun pidetään vok:eja ja matut täysihoidossa. Veronmaksajat maksavat siitä meille.

  1. Hyvä idea. Tuntisivat itsensä kotoisaksi kun on lämpimämpää.
   Maksetaan 10e vuorokausi per majoitettava (sis. 3 ateriaa päivässä) ja annetaan majoittujalle siihen päälle diskorahaa 150e/kk.

   Ei tarvitse kuunnella valituksia paskasta puurosta. 😀

 4. Juutit ja norskit ottaa läpsyt sillä pieteetillä kuin pitääkin. Thumbs up! Toista se on täällä Härmässä, joka pursuaa hyväntahtoisia hölmöjä.

 5. Paljon on Tanskassakin omia maaleja tehty, mutta ottelun voittoon nyttisi olevan haluja, hienoa! Grönlannissa on vaarmasti monta hylkeenpyytäjien kylää vapaana.

 6. Etelä-manner olisi myös loistava paikka. Kyllä loppuisi sosiaalisurffailu ja valittaminen paskasta puurosta.

 7. Ahvenanmaan pinta-ala on 1580 neliökilometriä. Jo yhdelle neliökilometrille saa hyvinkin satoja matuja leiriytymään ja rikastamaan saaren luontoa ja kulttuuria. Juuri niinkuin affenanmaalaiset haluavatkin. Merimiesslangissa Ahvenanmaata kutsutaan Kongoksi. Reippaan väestönsiirron avulla tämä saa aivan uuden merkityksen.

 8. Suomessa saaria löytyy, sinne vaan oottelemaan päätöstä.
  Mikäli haluavat sikailla tapojensa mukaan, raiskatkoon toisiaan vaikka porukassa ja ryypätköön kiljua jota itte valmistelevat.

 9. Hei kamoon, eihän se saari ole enää autio sen jälkeen kun sinne on sijoitettu turvapaikkaa tarvitsematon henkilö.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.