SR kirjoitti 23-vuotiaasta Mohamedista, joka kyseli miksi ei voi notkua 15-vuotiaden nuorisotiloilla

13

Kuvakaappaus 2017-12-08 14-03-18

Sverigesradion viikon takainen artikkeli 23-vuotiaasta Eskilstunassa asuvasta Mohamedista on saanut kummallisia reaktioita SR:n toimituksessa. SR kirjoitti viikko sitten miehestä, jolla ei ole mitään tekemistä, koska on liian vanhan hengailemaan nuorisotiloilla.

Radiokuunnelmassa kerrottiin kuinka Mohamedilla on tylsää. Hän on tähän asti notkunut kaupungin nuorisotiloilla viettämässä päiviään, mutta koska tilat ovat teineille ja Mohamed on jo 23, niin häntä ei päästetä enää hengailemaan teinien kanssa.

Mohamedin ongelma on siis se, että hänellä ei ole paikkaa missä hengata. Mohamed kysyy, että miksi he eivät saa hengailla nuorisotiloilla.

– Mikä siinä on, että emme saa olla nuorisotiloilla enää? Pitääkä meidän seisoa ruokakaupan ulkopuolella? Mitä poliisi ja vanhemmat tykkäävät siitä, Mohammed kysyy.

Uutinen sai valtavat mittasuhteet somessa ja Ruotsin ”hommalla” Flashbac.org:issa. Ihmiset kyselevät, että miksi Mohamed ei mene töihin tai opiske, jolloin hengailun tarve vähenee. Miksi 23-vuotiaan pitäisi saada ylipäätään hengailla 15-vuotiaiden kanssa?

https://www.flashback.org/t2896089

Nyt Sverigesradio on poistanut kuunnelman ja on lisännyt artikkelin loppuun lisäyksen:

Tämän julkaisun tiimoilta julkaistaan nyt sosiaalisessa mediassa paljon virheellisyyksiä ja väärinymmärryksiä.

Lisäyksessä SR kertoo mm, että se toimii täysin riippumattomasti ja kertoo riippumattomia uutisia.

Advertisements

20 thoughts on “SR kirjoitti 23-vuotiaasta Mohamedista, joka kyseli miksi ei voi notkua 15-vuotiaden nuorisotiloilla

  1. Sano Mohamed (rauha hänen muistolleen) ja raiskasi lapsen. Kyseessä selvyyden vuoksi yks toinen Mohamed (rauha hänen muistolleen), se profeetta.

  2. Voihan vittu ruattalaaset,oletta te ääliöitä,annoitta pilata hyvän maanne nuilla alkukantaisilla kehitysmaaeläteillä.

 1. Näissä etnopalvontaan taipuvaisissa medioissa on juuri se omituinen puoli, ettei niiden toimittajille tule mieleenkään kysyä jotain niin itsestäänselvää kuin ’Mikset tee jotain oleilun sijasta?’. Mutta joo, jos kolmekymppiset saavat selittää itsensä alaikäisiksi, niin sitten menee tietysti kaikki muukin läpi.

 2. Voisi lähteä kai takasin kotimaahansa. Sota ja vaino ovat lakanneet. Ei ole enää paikkaa koska tilalle voi ottaa oikean hätää kärsivän.

 3. Mohamed on voimavara vaikka hengailisi nuorisotalolla 85- vuotiaaksi asti. Ei uusaatelisen tarvitse tehdä työtä, riittää kun on vain oma itsensä eli International Suomi 100 Vuotta- maskotti.

  1. Ai se olikin Eskilstunassa. Ei ole ihme että ruotsalaiset ovat jatkuvasti sairaskirjoilla. Kuka idiootti haluaa tehdä työtä kun verotus on niin kova ja verorahat menevät tällaisille Mohamedeille joita lonnii joka kolossa nykyään.

 4. Osta Mohammed tanssikengät ja vähän paremmat releet ja mene hengailemaan lavatansseihin. Kai sellaisia siellä Eskilstunan suunnalla järjestetään?
  Jos humppa ei taivu niin opettele!

  1. Ainahan voi nukkua päivät ja öisin saalistaa ja paneskella humalaisia, yksinäisiä naisia kuten nämä nykyään pruukaa tehdä.

 5. Mohammedin varmaan täytyy nyt mennä sitten vaikka hengaamaan ja joukkoraiskaamaan johonkin rappukäytävään.Ei siinä varmasti muu auta koska rasismi.

 6. Ruotsin radio aivan tosissaan pohtii, pitäisikö 23-vuotiaan saada hengailla nuorisotiloissa. Sen mielestä jonkun pitäisi järjestää Mohamedille tekemistä. Radio odotti että Mohamedille sataisi myötätuntoa mutta kun näin ei käynyt, keskustelu lopetettiin.

  1. Kohta kait varataan kymmenen milliä uuteen vanhisotalon rakentamiseen 20-60- vuotiaille yksintulleille ”lapsille”. Ja sama se tulevatko yksin, kaksin tai vaimonsa ja lapsiensa kanssa. Silti ovat lapsosia

 7. Somalin älykkyydellä joku Hoplop olisi sopivampi hengailumesta, tosin luonnollisesti 15 vuotiaat kiinnostavat seksuaalisessa mielessä. Asia voidaan ratkaista niin, että Mohamed käy Suomenlaivalla ja palatessaan on 15v pakolainen, hänethän oikein työnnetään nuorisotiloihin hengailemaan. Samaa konstia Ruotsista tulevat pakolaiset käyttävät. Ei Mohamed niin tyhmä voi olla, ettei osaisi valehdella.

 8. Mohamed elää vaikeita aikoja. Elämän tarkoitus hakusessa, kun ei nuorisotalollakaan sallita notkua. Nyt olisi askel suunnattava kohti vanhusten palvelutaloa.

 9. No tulis tänne Suomeen ,kyllä menis täysin 15 vuotiaasta.Ja kun on tuommonen voimavara ,että sopis hyvin päiväkotiin ohjaajaksi.

  1. Ohjaaminenhan on työntekoa kuitenkin. Se pitäisi pystyä Muhamedin välttämään.

 10. Mohamed vois painua vittuun täältä pohjolasta, ei tämä ilmasto ole tarkoitettu teikäläisille. Afrikan savanneilla on parempi hengailla vaikka leijonien kansaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.