Päivän video: NTV:n ruotsalainen toimittaja haastattelee suomalaisia rasisminvastustelijoita

13

Ruotsalainen NTV:n kuvaajan kuvaamaa filmiä, jossa haastatellaan suomalaisia rasisminvastustelijoita. Ehdottamasti katsomisen arvoinen videoklippi. Suomenkielinen tekstitys. Juneksen tekstitys.

Advertisements

16 thoughts on “Päivän video: NTV:n ruotsalainen toimittaja haastattelee suomalaisia rasisminvastustelijoita

  1. En oikein ymmärrä mitä natsiin liittyvää sinä ajatuksessa on,pitää Suomi suomalaisilla ja suomalaisena.
   Niin tehtiin myös 1939,silloin kun Neuvostoliitto hyökkäsi Suomeen.Varmaan nämä vasemmistoanarkistit jotakin natsistista siitäkin löytäisivät.

   1. Ei siinä mitään muuta ollut, kuin että meidän kansallismielisten suomalaisten kulkueeseen tuli mukaan natseja eli kansallissosialisteja; vieläpä sellaisia, jotka kannattavat Suomen itsenäisyyden alistamista Ruotsille. Sellaisia oli perin vähän niissä miehissä, jotka asettuivat 30.11.1939 Puna-armeijan maahantunkeutumista vastaan.

    Ymmärrän toki varsin hyvin kansallismielisyyden yhdistämisen kansallissosialismiin: kannatinhan sitä itsekin nuorena vihaisena miehenä 1990-luvun puolivälissä. Vähän liian pitkään jatkunut puberteetti meni onneksi ohi jo ennen 30 ikävuotta, joka on se viimeinen aatteellinen vedenjakaja:
    jos sen jälkeen kannattaa jotain ääriaatetta, ei voi olla vakavasti otettava yhteiskunnallinen toimija.

 1. Olikos se hienot hiukset omaava joka kieltäytyi kommentoimasta mitään kenties Helsingin yliopiston lehtori Syksy Räsänen?Aikalailla saman näköinen ainakin.Mukavaa jos yliopistolla tunnustetaan avoimesti väriä..

 2. Priceless meininkiä. Tyypillinen antifa on varmaan about yhä kattavasti pohtinut poliittiset lähtökohtansa. Jätkät ei osaa edes kertoa miksi vihaavat natseja tai mitä vikaa niissä on!!??

 3. Mikä tuli jälleen todistetuksi.

  Nämä feministit ja kulttuurimarxismilla aivonsa mädättäneet ovat totaalisia idiootteja.

  Muuten.

  Töölön torille kokoontuu jälleen 6.12.2018 tuhansia kansallismielisiä soihtumarssiin.

  Kulkueesta tulee niin pitkä että se ulottuu katkeamattomana Töölön torilta Hietaniemen hautausmaalle.

  1. Tulisin mukaan soihtukulkueeseen vaan kun asun Ruotsissa,en oikein ennätä.

 4. Aina joskus pieni huumori on paikallaan taistelun tuoksinassa MUTTA pitää muistaa ettei nämä harhaanjohdetut vassarihörhöt ole se todellinen vihollinen joka meitä vainoaa. Katsokaa nyt tuotakin pätkää -nämä tyypit eivät pysty muuhun kuin olemaan idiootteja. Ärsyttäviä? -kyllä! mutta menossa olevaa kansanvaihtoa ajatellen melko harmittomia.

  1. Harmittomia?

   Osa noistakin majoittaa omaan asuntoonsa jihadisteja, tekevät vapaaehtoistyötä jossain pakolaismajoissa, lahjoittaa rahaa kommunistijärjestöille joiden tehtävänä on tuoda Suomeen lisää jihadisteja, äänestävät suomalaisvastaisia puolueita jotka ajavat politiikkaa jossa pyritään tuomaan Suomeen rajattomasti jihadisteja…

   Harmittomia ovat joo.

 5. .Uskomaton halpa suvaki paska haluaa mokkakikkeli gynekologi Helsinkiin .

 6. Punakommunistien ja vihreiden propaganda on tuottanut tulosta, aivottomia hölmöjä. Kuin ville niinistöjä tai liv andersoneja potenssiin kymmenen. Moni oli sekaisin kuin seinäkello ettei edes tiennyt missä oli, mutta natsi huudot vielä lähti. Antaa juurikin sen kuvan helsinkiläisitä minä heitä pidän. Valtuustoon ei olisi päässyt näitä hörhöjä ilman isoa kannatusta. Toivon että helsinki ajautuu sekasortoon ja autogrillit loimuavat. Täältä maalta olisi hieno naureskella heidän hölmöydelle. Tosiasiassa osa noista hörhöistä pelkää omaa varjoaan ja syynä on aineet mitä käyttävät. Osa joutaisi suoraan suljetulle mutta suomen nykykäytäntö suosii avohoitoja ja tässä on tulos. Säälittäviä, tuilla eläviä, vihreitä ja kommunisteja äänestäviä rassukoita koska nuo puoluejohtajat osaavat vedättää näitä aivottomia, lupaamalla että sama sosiaalituilla elo jatkuu maailman tappiin asti. Ten points Ruotsalaiselle uutisryhmälle ja heidän sietäisi saada joku palkinto tasapuolisesta uutisoinnista, ottakaa malli YLE.

 7. Näin ne toimii aina nää suvakit joko ne menee mykäks tai alkaa NATSI, RASISTI linja ilman pätevää selitystä väittämiinsä ja he sanoo etkö tiedä mikä on NATSI??
  :)) He ei itse tiedä ja kun kaveri huutaa tai moittii niiden pitää kuin apinat matkia kaverik tietämättäön oikeaa tarkoitusta :))

 8. Kommunistihörhöt häpeävät agendaansa koska peittävät kasvonsa. Kun toimittaja kysyi miksi he piilottavat naamansa yksi sanoi totuuden he pelkäävät isänmaallisia. Hyvä että edes pelkäävät. Onneksi nämä keskisormea näyttävät alkavat olla vähissä, kun muistelen Rajat kiinni mielenosoituksia muutaman vuoden takaa. Silloin sillä oli mukana myös joukko mustaihoisia miehiä rumpuineen ja pillipiiparit pilleineen häiritsemässä isänmaallisten mielenosoitusta. Taitaa vihervasureiden joukot pikkuhiljaa vähetä, kun porukalla alkaa silmät aueta.

 9. Ei kyllä hävettänyt yhtään marssia soihtukulkueessa muuten kuin korkeintaan sivusta huutelijoiden puolesta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.