EXTRA!! Ruotsissa useilla paikkakunnilla muslimien suuria mielenilmauksia

13

Ruotsissa on ollut useilla paikkakunnilla suuria muslimien mielenosoituksia. Allaoleva filmi tulee Ronnebystä, jossa satakunta muslimia kerääntyi kylänraitille huutamaan ”allahu akbaria” ja latelemaan uhkauksia.

Arabiankielen kääntäjä kertoo, että allahu akbarin lisäksi huudetaan joitakin uhkauksia, mm. veistä aiotaan käyttää. Kuvassa heilutetaan ainakin Irakin tai Syyrian lippuja Ruotsin lipun lisäksi.

 

 

 

Malmössa pidettiin myös iso mielenilmauksia. Triangeltorille kerääntyi muutama sata muslimia huutamaan allahu akbaria ja heiluttelemaan lippuja. Tunnelman kerrotaan olleen hyvin kiivas.

Muslimit julistivat intifadan, joka on arabiankielinen termi kansannousulle. Paikalla olleet muslimit huusivat mm. tapppouhkauksia juutalaisille. Perjantain mielenosoituksessa yksi puheen pitänyt imaami huusi:

”Olemme julistaneet kansannousun alkavaksi Malmöstä. Haluamme vapautemme takaisin ja tulemme ampumaan juutalaisia.”

Eillen pidetyssä mielenilmauksessa arabimuslimit huusivat samoja uhkauksia. Yksi puheen pitänyt imaami huusi, kuinka juutalaiset ovat likaisia sikoja ja käytti muutenkin hyvin solvaavaa kieltä. Imaami huusi mm:

Muhamedin armeija tulee vielä nousemaan voimiinsa.

Alla oleva video on kuvattu Malmössä eilen, jossa raivoisat muslimit huutivat naamat punaisina kuolemaa juutalaisille:

 

 

Nb8_a-kxeEYZVeON8O4I0QGq8v0

 

Muutamat muslimi- ja juutalaistahot kerääntyivät päivän mittaan keskustelemaan asioista ja he yrittivät rakentaa jonkinlaista sovintorauhaa välille, jotta kaupunkin ei ajautuisi väkivaltaisuuksiin. Turvallisuuspoliisi SÄPO on nostanut kaikkien synagoogien turvallisuusluokitusta. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että Länsi- ja Etelä-Ruotsin synagoogissa on tällä hetkellä poliisivartiot.

Sisäministeri Morgan Johanssonin mukaan poliisi ja sisäministeriö ovat keskustelleet aiheesta vakavasti viikonlopun useista häirintätapauksista. Sisäministerin mukaan antisemitismi ei kuulu Ruotsalaiseen yhteiskuntaan.

Tilanne Ruotsissa Malmössä ja Göteborgissa on siis hyvin räjähdysherkkä. Jos väkivaltakoneisto ei saa raivostuneita muslimeja aisoihin, voi syntyä suurikin mellakka.

Advertisements

38 thoughts on “EXTRA!! Ruotsissa useilla paikkakunnilla muslimien suuria mielenilmauksia

 1. Hyvää joulua.Ruotsissa tämä sanonta tullaan muuten kieltämään vielä.Syyn tiedätte allahu akbar.

 2. ”Sisäministerin mukaan antisemitismi ei kuulu Ruotsalaiseen yhteiskuntaan.”

  Se kuitenkin kuuluu aivan olennaisesti islamiin ja islam kuuluu saman jampan mukaan Ruotsalaiseen yhteiskuntaan mutta eipä nyt anneta sellaisten mitättömien yksityiskohtien häiritä unelmaa.

  1. Kun on tyhmä,kun aasi,niin menee vähän sekaisin,mikä kuuluu ruotsiin ja mikä ei. Lopputulos on,että antisemitismi kuuluu ruotsiin,jos muslimi,jos kuunazi,niin ei. Ja loppupuheenvuorona normi diibadaabat, kuinka ihqu swedut on ja kuinka matut on rikkaus

  2. Ensi viikolla aletaan käsittelemään suurmoskeijaa Helsingin päätöksentekijöiden toimesta. Sitten katsotaan antisemitismin kannatusta Suomessa ihan tosissaan.

   Sitä vähän miettinyt, että jos rakennetaan, niin tuleekohan siihen sitten parveke vähemmistöjen lentonäytöksiin? Tai homokatapultti?

 3. Täytyy tunnustaa, että aina kun Israel antaa palestiinalaisille turpaan, niin pieni vahingonilon ripaushan siinä väistämättä mieleeni nousee.

  Jotenkin olen aina pitänyt sitä palestiinalaissakkia vähemmän arvossa. Lieneekö perua siitä, kun BSO:n terroristit tekivät urheilijoiden murhia 1972 olympialaisissa ja sitä jaaritusta joutui sitten kuuntelemaan viikkotolkulla uutisista.

  Joten aina kun ko kansanryhmään kuuluvat saavat nenilleen, niin enpä ole asiasta lainkaan pahoillani.

 4. Maailmassa on 2 miljardia muslimia eikä he pääse eroon 6 miljoonaisesta miehittäjästään Palestiinan alueella. Heittelee kivillä kun juutalaiset ampuu raketeilla. Samaa itkua, huutoa ja mielensäpahoittamista jatkunut jo 70 vuotta eikä mikään muutu.

 5. Onko sanottu mikä nämä torikokoukset kirvoitti? Syöttikö joku possua imaamille vai tekikö vääräuskoisen verellä verensiirron?

  Tässä kuitenkin nähdään minkä verran näille ulkomaalaisille merkitsee yhteiskunnan laki ja järjestys jossa ne asuvat. Ne eivät piittää siitä paskan vertaa ja jokainen joka astuu lökäpöksyn eteen, menettää henkensä.

  Kuten työkaverini sanoi aikoinaan:”Jos housujen haaroväli roikkuu polvitapeissa niin sellaiselta ei voi älyllisesti paljoa vaatia”. Ja tämä housunpersusten roikotus johtuu vain siitä että uusi Muhamed (henkilö jota ei koskaa edes ole ollut) voi syntyä koska tahansa uudestaan. Ja se voi syntyä myös miehestä. Että tällaisia satuja ja tarinoita nuo hiekkamaiden kasvatit uskovat ja pitävät tosina.

 6. Sinne vaan mukaan hillumaan dosentti (desantti) Syksy Räsänen ja (demokraattinen) sosialisti Lisbeth Andersson!

 7. No joo, kai sitä jo toivoo, että järkkäisivät kunnon rähinän – sitä parempi mitä aiemmin Svenssonit saavat kunnon maistiaisia Uudesta Ruotsista. Jokainen päivä vain pahentaa tilannetta.

  Mielenkiintoista seurata aiotaanko Suomessakin vain katsella, kun juutalaisten kimppuun aletaan tosissaan käymään. Enkä nyt tarkoita natsitarroja.

 8. Tällaista sitten ruotsissa. Sinne pitäisi suomipoliisien mennä, kun ovat niin kovia ottamaan kiinni kaikenlaisia hillujia. Ruotsalaispoliiseilla taitaa jo olla pupu pöksyissä ja ovat painelleet skellefteåån pakoon.
  Ehkä tässä saadaankin joulunpyhinä aikaan kunnon rähinät kautta ruotsinmaan, toivottavasti suomen joukot painaa perässä ja järjestää samaa.
  Saadaan katsella eturivistä tapahtumia.
  Nyt äkkiä poppareita ostamaan, etteivät lopu kesken.

 9. ”Paikalla olleet muslimit huusivat mm. tapppouhkauksia muslimeille”.
  Tuon voisi korjata ennenkuin joku suvakki ymmärtää tahallaan väärin,
  juutalaisille ne varmaan niitä huusivat…

 10. Kaikkia muslimeja tai palearabeja ei tietenkään pidä leimata yksilöinä, mutta Israelissa ääri-islamilaisten riehujapalejen yksi tunnuslause on:

  ”After Saturday comes Sunday!”

  Eli juutalaisten jälkeen hoidellaan kristityt ja muslimiarabit puhuvat tässä vielä arabikristyistä, mikä osoittaa, kuinka vaarallista islam on. Edes sama rotu ja etnisyys ei riitä jyrkän linjan muslimeille. Tosin sunni vs. shiia -konfliktikin kertoo pitkälti juuri tästä samasta asiasta eli väärä islamin suuntauskin voi johtaa viholliseksi leimaamiseen.

 11. No tätähän se juutalainen Barbara Lerner Spectrekin halusi Ruotsiin. Paideia-järjstönsä kautta. Monikulttuuria!

 12. ”Paikalla olleet muslimit huusivat mm. tapppouhkauksia muslimeille. ”

  – Tappouhkauksia kenties jollekin muulle ryhmälle?

 13. On länsimaailman onni että arabit ovat keskenään eripuraista sakkia mutta yhdestä asiasta he ovat samaa mieltä ja se on Israelin tuhoaminen.

  Israel on aina pyyhkinyt arabeilla pöytää ja tulee niin tekemään mutta Ruotsi on ihmeissään jos tuo porukka aseistautuu ja aloittaa intifadansa.

 14. Muhammed oli kova jätkä ja vuohipaimenet on kans kovia jätkiä. Ja vuohet tietysti on kovia jätkiä, mutta Suomen lippujen polttoennätys on edelleen kommunisteilla.

 15. Tässäpä näette EU:n ytimen ja globalistien jo pitkään työstämän suunnitelman viimeisen vaiheen nimeltä ”sisällissota” endimmäisen osion.

  Miksikö?

  Koska haluavat Euroopan Yhdysvallat.

  Eli miten liittyy toisiinsa?

  Siten että Yhdysvallat suurvaltana ja kansakuntana syntyi vasta sisällisodan kautta. Siksi haluavat yrittää samaa Euroopassa. Luodaan ja maahantuodaan kaikille yhteinen vihollinen, annetaan veren virrata ja toivotaan että yhteinen kokemus eli taistelu yhteistä vihollista vastaan uhdistäisi euroopan kansat yhteisen liittovaltion taakse.

  Sairasta, tyhmää ja helvetin uhkarohkeaa sekä täysin inhimillisestä kärsimyksestä piittaamatonta politiikkaa. Ja sitä näyttäisi ajavan ytimessä myös eräs ex-suomalainen asiakirjanväärentäjä.

 16. Nyt vielä voi yrittää ”pojat on poikia”-vakioselitystä, mutta 10 vuoden päästä kun 30% väestöstä on muslimeja, sitten on jo aika pelätä kunnolla.

 17. On merkkejä että musut alkavat liikehtiä isommin ja Trumpin temppu on yksi tekosyy. Berliinissä moskeijan alta löydettiin kiväärin ammuksia. Olisko ollut saksalaisille tarkoitettu joululahja jossain joulun alun väentungoksessa. Veikkaan että iskuja alkaa taas tapahtua pienen tauon jälkeen, ei poliisi voi kaikkia estää. Isishän on käskenyt iskemään juurikin joulunpyhien alla kun ihmisiä on paljon liikkeellä.
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005485408.html

 18. Nämä matut ovat Ruotsissa eikä heistä pääse enää millään eroon. Siksi antisemitismikin nykyään kuuluu Ruotsiin.

 19. Ovat päässeet Ruotsiin turvaan, onko liian turvallista, kun pitää alkaa rähinöimään?

  1. Ne jotka haluavat tuhota valkoiset eurooppalaiset ja ovat riittävän korkeissa viroissa päättämässä esim. rajavalvonnasta (toisinsanoen sen puuttumisesta)

   -Jokainen miettikööt hiljaa mielessään pystyvätkö muslimit tekemään näitä päätöksiä? Vai löytyykö yhteiskuntamme suurin uhka kuitenkin jostain aivan muualta?

   1. Eurooppalaiset tuhoavat ihan itse itsensä!

    Pääsyy siihen on kristinuskon alasajo, sillä esim. vihervasurit ovat pääsääntöisesti kiihkoateisteja, mikä selittää myös sokeutta islamin voimille.

    Ja kaikki muslimit eivät ole tyhmiä, eivätkä varsinkaan köyhiä.

    1. Tosin tyhmyyskin voi olla joskus myös etu, sillä sen ja eritoten islamin takia muslimijoukot ovat myös helposti ylhäältä käskytettävissä. Tämä näkyy sitten monesti valtavan nopeana kokoontumistoimintana.

     1. Eli täydellinen ”kansanryhmä” jos halutaan saada yhteiskunta täysin sekaisin. Kysymys kuuluukin kuka eniten hyötyy nykyisestä tilanteesta? Kuka tekee suurimman tilin tällä ja pystyy samalla pysyttelemään kaikkien ongelmien ulkopuolella? Kenen mandaatilla eurooppa on täytetty muslimeilla ja mikä näiden tänne siirrettyjen joukkojen lopullinen tehtävä on?

      -Vastaus tähänkin löytyy rahan liikettä seuraamalla.

 20. Iso joukko ihmisiä ketä esitanssija johtaa , kun selvittäisi kaverin taustat ja intressit tohon laulattamiseen niin varmaan jokainen ymmärtää että koko homma on hyvin suunniteltua ja johdettua ja sillä on selvä tarkoitus.
  Suomessa asia pitäisi käsitellä heti vakavana turvallisuusuhkana ja maahanmuutto sekä Helsingin moskeijan tapaiset projektit lopettaa alkutekijöihin. Jos hallitus ei pysty tekemään asialle mitään niin siirretään päätösvalta armeijalle ja suojelupoliisille niin uskon että hommat pysyy kurissa aika paljon nopeammin ka pidempään.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.