Rotestivideo: Petri Kaivanto: Talvisodan henki

13

Railakasta menoa, talvisodan henki, johda sinä meitä. Kaivannon takuulla rienaavaa menoa…

Advertisements

2 thoughts on “Rotestivideo: Petri Kaivanto: Talvisodan henki

  1. ”Talvisodan henki” syntyi yhteisestä päämäärästä jonka edestä taisteltiin -sen uudelleen löytymisen globalistit haluavat estää. Hyvin ovat suunnitelmassaan onnistuneet ja Suomi on jakaantuneempi kuin koskaan ennen -yhteinen missio on täysin kateissa.

    1. Samanlaista henkeä ei tule enää koskaan koska ympäri maailman kansat ovat jaettu tehokkaasti. Kuka lähtee puolustamaan porvarien ja rahamiesten omaisuuksia tai maanpetturien henkeä, en minä ainakaan. Huolehdin omista, en muiden.Kuka lie aivoina ollut mutta tehokkaasti on toiminut. Eurooppaa uhkaa todellinen sekasorto muutaman vuoden sisällä ja ruumiita tulee kuin liukuhihnalta. Sääliksi käy heikompia koska he ovat ensimmäisiä uhreja.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.