Skip to content
Mainokset

Rotestivideo: Petri Kaivanto: Talvisodan henki

Railakasta menoa, talvisodan henki, johda sinä meitä. Kaivannon takuulla rienaavaa menoa…

Mainokset

2 Comments »

  1. ”Talvisodan henki” syntyi yhteisestä päämäärästä jonka edestä taisteltiin -sen uudelleen löytymisen globalistit haluavat estää. Hyvin ovat suunnitelmassaan onnistuneet ja Suomi on jakaantuneempi kuin koskaan ennen -yhteinen missio on täysin kateissa.

    Tykkää

    • Samanlaista henkeä ei tule enää koskaan koska ympäri maailman kansat ovat jaettu tehokkaasti. Kuka lähtee puolustamaan porvarien ja rahamiesten omaisuuksia tai maanpetturien henkeä, en minä ainakaan. Huolehdin omista, en muiden.Kuka lie aivoina ollut mutta tehokkaasti on toiminut. Eurooppaa uhkaa todellinen sekasorto muutaman vuoden sisällä ja ruumiita tulee kuin liukuhihnalta. Sääliksi käy heikompia koska he ovat ensimmäisiä uhreja.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: