Synagoogaisku hyvin ongelmallinen monille tahoille

13

Kuvakaappaus 2017-12-11 12-44-46

Göteborgin synagooga-isku on hyvin ongelmallinen monille tahoille. Jo nyt Ruotsin valtamedia alkaa lakaisemaan tapahtumaa maton alle. Uutinen pääsee enää vain pikkuotsikoihin. Teosta ei aiota tehdä viharikosta.

Aftonbladet kertoo, että sen tietojen mukaan teolla ei ole oikeistolaisia yhteyksiä. Teosta tällä hetkellä kiinniolevat kolme noin 20-vuotiasta miestä on kuulusteltu. Syyttäjä päättää keskiviikkona jatkotoimenpiteistä. Syyttäjä painottaa, että teon takana ei ole oikeistomotiivi, mutta toisaalta ei halua kertoa teon motiiveista ollenkaan.

GP kuvailee, miten nykyaika muistuttaa 30-lukua, jolloin natsien juutalaisvainot pääsivät vauhtiin. Hyvin sairasta tekstiä. GP ei sanallakaan kerro tekijöiden taustoja, mutta vihjailee jollakin 30-luvun natsismilla. DN kirjoittaa, miten antisemitismi, islamofobia ja kristofobia nousee. Lehden mukaan antisemitismi on arkipäivää nykyäänkin, mutta sanallakaan ei kerro kuka antisemitismiä harrastaa. Tyytyy sen sijaan vihjailemaan 30-luvulla.

Mikä kummallisinta yksikään media ei puhu polttopulloiskun vihamotiivista, jota se aivan selvästi on. Jos kuvitellaan, että moskeija olisi joutunut 20 henkilön polttopulloiskun kohteeksi, olisi aivan selvää, että lehdet kirkuisivat nyt suuria otsikoita viharikoksesta ja Twitter pursuaisi hashtageja muslimeita kohtaan nousevasta vihasta.

Keskiviikkona saamme tietää tekijöiden nimet, jos syyttäjä päättää yrittää vangitsemista.

Advertisements

19 thoughts on “Synagoogaisku hyvin ongelmallinen monille tahoille

 1. Jos moskeijan olisi heitetty edes verinen sianpää, niin koko maailman lehdistöä kiinnostaisi kyllä!?! Mutta,niinkuin aina kun tekijät ovat muslimeja tai muita täällä tai jossain hyvän sosiaaliturvan perässä laittomasti loisivia loisia,niin johan on valhemediat hiljaa! Onpas kummallista?!?,?!?

 2. Juutalaiset joutuivat omiensa pettämäksi mutta eivät tule sitä koskaan tunnustamaan julkisesti. Nöyryytetty kantaväestö siivoaa tämänkin sotkun kuten kaikki aikaisemmatkin -vieraiden kansojen palvonta jatkuu entistäkin kiivaampana ja omista joukoista ei huolehdi kukaan.

  -Raivostuttavaa.

 3. Muistakaa Barbara Specren puhe monikulttuurisuudesta. Ovat saaneet , mitä tilasivat. (Selvittäkää (((ketkä))) tätä monikulttyyria ajavat.) Joko Paavolle on selvinnyt?

  1. Yksi juutalainen ei ole kaikki juutalaiset ja multikulttia kannattavista löytyy kyllä kaikkien ryhmien ja uskontojen edustajia. Natsien foliohattuhörhöily vie vain järkevältä maahanmuuttokritiikiltä pohjan pois.
   Syntipukki-ajattelu ei toiminut natsi-Saksassakaan, eikä se toimi vieläkään, koska se ei perustu todellisuuteen. Saksa hävitti juutalaisensa, mutta nyt siellä on pelkästään turkkilaisia muslimeitakin joku 3 miljoonaa ja tämän lisäksi sama maa on islamisoimassa koko Eurooppaa EU:n kautta.

   1. Katso aina taustat. Puhu sitten kun olet ymmärtänyt lukemasi. Sinun tapauksessa,vaikeneminen on kultaa.

    1. Perehdy itse lähdekritiikkiin, sillä natsit levittävät puhtaita valheita. Ammattimaisella antisemitismillä tienataan esim. USA:kin miljoonia, koska ihmiset eivät hallitse lähdekritiikkiä ja haluavat helppoja syntipukkeja.

     On helppo levittää foliohattuista pötyä, paljon helpompaa kuin perehtyä oikeisin syihin ja vastuullisiin.

     1. Pieni oikaisu tähän. Eivät natsit, siis Kansallissosialistit ole ainoita antisemististejä. Niitä on kaikissa ryhmissä. Mm. muslimit ovat sitä viimeisen päälle, mutta eivät kaikki. Euroopassa on aina ollut antisemitismiä, jo satoja vuosia ennen Kansallissosialisteja. Vaikka kommunistien joukossa oli paljon juutalaisia Neuvostoliitossa, myös Kommunistit siellä olivat suurelta osin antisemitistejä.

     2. Mene halamaan alpakoita niin helpottaa ja katso sen jälkeen Barbara Spectren video monikulttuurisuudesta.

  2. Natsit ovat historiassa veljeilleet muslimien kanssa ja jopa koko antisemitistinen liike nykyaikana alkoi Ruotsissakin Radio Islamista. Suomessakin Verkko- ja/tai Magneettimediassa häsäsi ainakin alussa muslimeitakin, esim. tämä eräskin Bahmanpour. Tämä kaikki vie huomiota pois todelliselta uhalta eli islamisaation uhalta.

   Kansallissosialismi on myös omanlaistaan globalisaatiota ja toisten alistamista ajava hanke, mikä ei sovi perinteiseen suomalaiseen ja aidosti isänmalliseen kansallisvaltioajatteluun.

     1. https://fi.wikipedia.org/wiki/Ahmed_Rami

      Ja palejen suufmuftihan oli suorastaan Hitlerin bestis, auttoi mm. organisoimaan Balkanin muslimeista SS-joukkoja, joiden kohteeksi joutuivat juutalaisten lisäksi mm. serbitkin, mikä selittää osaltaan myöhempiä yhteenottoja.

      Verkkomedia on taidettu jo lopettaa? Mutta googlaten löytyy mm. tämä, jossa tuleekin hyvin esille antisemitistien epäyhä allianssi – kun vassari Jänttikin mainitaan:

      ”Kunniakirjat jaettiin Bruno Jäntille, Hossein Bahmanpourille sekä Verkkomedian päätoimittaja Janus Putkoselle. Päätoimittaja Janus Putkonen palkittiin tilaisuudessa poissaolevana hänen työskennellessään ja asuessaan ulkomailla. Suomen aktiivisimmaksi Palestiinan puolustajaksi valittiin Bruno Jäntti. ”

      Kun natsit valtasivat Hollannin, oli siellä mm. maan kansallislaulun laulaminen kielletty. Onko se kansojen itsemäärämisoikeutta kunnioittavaa nykynatsien mielestä? Tai natsien alkuperäiset aikeet siirtää suomalaiset ei-arjalaisina Siperiaan?

  1. Kaikki on suomalaisten nazien vika. Jos alpakat ei olisi joutuneet siirtymään,niin näitä polttopullo iskuja ei olisi tapahtunut.

 4. Tämä ei suoranaisesti liity Götebprgiin mutta.
  Katselin tässä aikani kuluksi kymmenosaisen sarjan Ylen Areenalta. Se käsitteli Suomen vuosia -37 – 41. Sarja tehtiin v. -77 mutta se hyllytettiin pariksi vuodeksi Neuvostoliiton pelosta.
  Kuitenkin, sarjasta, tai sen viimeisistä osista ( 9 ja 10 ) käy selvästi ilmi lähes yksi yhteen politiikka Suomen viimeisten kymmenen vuoden politiikan kanssa. Hallitus ei informoi eduskuntaa, asettaa eduskunnan tapahtuneen tosiasian eteen, käyttää pienten askelten politiikkaa tyyliin: Eihän nyt yhden divisioonan lomakuljetukset Kirkkoniemeen ole mikään uhka, aseistamattomia kaiken lisäksi. Näin saatiin sekä hallitus että eduskunta hyväksymään kauttakuljetukset. Sitten niitä divisioonia olikin pari Reovaniemellä aseineen ja samanaikaisesti koko Lapin lääni käytännössä jo miehitetty saksalaisten toimesta. Divisioonat olivat Rovaniemellä koska siitä oli rata Kemijärvelle ja tie Sallaan sekä Kantalahteen.
  Tätä menetelmää käytettiinsyksystä -40 alkaen.

  Sarja perustuu muistiinpanoihin, pöytäkirjoihin sekä jossain määrin aikalaisten kertomaan, mm Nykopp, Virtanen (Sdp:n ulkoasianvaliokunnan pj. -41)

  Suosittelen katsomista. Mutta kyseessä ei ole mikään toimintaleffa.

  1. Niin on. Ja sarjan loppuosista jäi myös tunne että meidät vietiin jatkosotaan samalla tavalla kuin EU:n: Pienin askelin periaatteella ”Ei tämä sitä tarkoita ett…. Ja sitten jonkin ajan kuluttua että sehän tarkoitti jo tätä….. ” Saman pyyttpistä gvaltionpetosta kuin Euroon ja liittovaltioon vieminen joka on vielä käynnissä. Samoin ennen muuta hallitukset olivat kuten nytkin että maalla ei käytännössä ollut hallitusta. Tämä Paasikiven sano, jos oikein muistan.

 5. Kysynpä vain, että mitkä natsit ? Naurettavuuden huippu on se, että natseista tehdään ylipäänsä oitis syntipukkeja tämän päivän teoissa. Keskiviikkona julkaistaan tekijöiden nimet ja aletaanpa sitten uudestaan kirjoittelemaan tämäkin viestiketju, jos vielä kiinnostusta riittää.

  1. Kiinniotetut ovat Syyrialainen ja kaksi ilman kansallisuutta, käytänössä kai palestiinan arabeja. Juuri niin kuin arveltiinkin. En tiedä kuka on ”natseja” syyttänyt. Heti alkuun viranomaiset sanoivat etä kyseessä ei ole ”oikeistovoimat”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.