Yksi aseman lakkokenraaleista sai elinikäisen ylläpidon Suomesta

13

Kuvakaappaus 2017-12-11 12-11-46

Helsingin asemalla alkuvuodesta tutuksi tullut lakkokenraali Sadiq Bahrooz kertoo muutama päivä sitten Facebookissa saaneensa vihdoin oleskeluluvan Suomesta. Mies kertoo käyneensä läpi kaikki tahot ennenkuin oleskelulupa tuli.

Sadiq Bahroozin saamaa turvapaikka on eittämättä miehelle hyvä asia, sillä on selvästi olemassa perusteita hänen vainolleen. Mutta nyt voidaan hieman yleisemmällä taholla kysyä turvapaikkaperusteita juuri Suomen osalta.

Sadiq Bahrooz tuli Suomeen 2015. Hän perustelee turvapaikkatarvetta sillä, että on toiminut ulkomaisille tahoille mm. tulkkina. Hän puhuu hyvää englantia ja on toiminut ainakin Amerikkalaisten ja Saksalaisten hyväksi.

Turvapaikan tarve on aika selvä asia. Henkilö. joka toimii kotimaassaan ulkomaisten toimijoiden hyväksi, on väistämättä salamurhan suurin kohde. Jos suomalainen mies olisi jäänyt kiinni sota-aikaan minkälaisesta tahansa veivailusta venäläisten kanssa, olisi edessä ollut hiekkamonttu. Näin myös Afganistanissa. Riippumatta mitä mieltä ollaan talibaaneista, on helppo ymmärtää, että ulkomaalaisten puolella toimiva afgaanimies on jatkossa talibaanien murhayritysten kohteena.

Mies siis kertoo toimineensa Saksalaisten hyväksi. Silti mies ei hakenut turvapaikkaa Saksasta, vaikka tuli maan läpi ja jatkoi Suomeen. Jos hän on kerran toiminut saksalaisten avustajana, eikö vastuu Sadiq Bahroozista ole silloin Saksalaisilla? Suomella ei pitäisi olla mitään tekemistä hänen kanssaan vaan hänen pitäisi olla mitalin arvoinen mies Saksassa. Siitä huolimatta, hänelle annettiin oleskelulupa Suomesta. Suomalaiset saivat siivota jäljet, jotka kuuluivat saksalaisille tai amerikkalaisille.

Sadiq Bahrooz kertoo Hufudstadsbladetissa, että on hyvin kriittinen suomalaisiin viranomaisiin. Hän ei olisi ikinä voinut uskoa, että on mahdollista lähettää sotapakolaisia takaisin. Koko turvapaikkasysteemi on kuin lottoa, Sadiq Bahrooz kertoo.

Sadiq Bahrooz aikoo tähdätä Suomen eduskuntaa, mahdollisesti viiden vuoden päästä hänet nähdään kansanedustajana, mies kertoo.

Advertisements

15 thoughts on “Yksi aseman lakkokenraaleista sai elinikäisen ylläpidon Suomesta

 1. Ei ihan koneinsinööri, mutta kansanedustaja kuitenkin. Win win tilanne jokatapauksessa. Taidan painaa pari tuntia överiä tänään jotta herralle riittää varmasti veroäyrejä jaettavaksi. Ei minulla niin väliä saati vaimolla tai lapsilla.

 2. Kaveri käy lähes joka euroopan maassa ja hakee Suomesta samaan aikaan turvapaikkaa kun lomailee Ruotsissa? Eikös tälläperusteella voisi jo turvapaikan hylätä? Nimittäin, ne jotka oikeasti ovat uhattuina pysyvät visusti piilossa eivätkä ainakaan omalla naamallaan mene antamaan haastatteluja.

  Mikä siinä on että Suomi ei kunnioita Dublinin-sopimusta? Tämä ja monet muut olisi pitänyt pysäyttää jo rajalla ja sanoa että tulette Ruotsista, silloin tänne ei ole tulemista.

 3. Tuli koko Euroopan halki ja haastateltiin monessa maassa TV:hen. Ilmoitti aina tulevansa Suomeen, koska täällä on paras elintaso jne. Kyllä olisi Englantia osaavalle kaverille varmasti kotimaassa töitä, mutta jos saa saman ilmaiseksi ja suwakit vielä lämmittävät vuoteen niin mikäs on ollessa.

 4. Ehkä Suomea on helpointa kusettaa tällä hetkellä, siksi tuli Suomeen sanoo:

  Tuleva Vuoden Pakolaismies linnan juhlissa?

 5. Sadiq ei tiedä että myös kantasuomalaisten elämä, esim vakuutusyhtiöiden,lääkäreiden , oikeuslaitoksen yms.kanssa on pelkkää bingoa. Tervetuloa hevonpaskabingoon. Jaa vai meneekö tämäkin sensuuriin,Paavo.

 6. Eikös Hallituksen tavoite ole saada ”väriä” kouluttamalla maahanmuuttajia poliiseiksi, virkamiehiksi, yms. Niin miksei sitten sitä kautta kansanedustajaksi, näinhän saamme Suomesta kunnon islamilaisen valtion kaikkine lakeineen…… suunta on selvä, moskeijaa jo melkein rakennetaan…..

 7. Itkupotkuraivareillako näitä turvapaikkojakin saa nykypäivän Suomessa ? Näemmä.

 8. Tuo voi menestyä Suomessa toiseustoteemina. Siihen vaaditaan röyhkeyttä, kunnianhimoa ja psykopaatin rehellisyys.

  Kun nyt vain muistaa triggeröityä mikroagressioista, uhriutua ja vinoilla suomalaisille, niin tättähäärät ja punavihertytöt ovat lääpällään. Media kyllä antaa näkyvyyttä samalla tavalla kuin Nasimalle. Vois siis toteutua, että on kansanedustaja viiden vuoden kuluttua.

 9. Tämä afgaani on juuri se afgaani, joka pääsi Sellon kirjastoon tekemään jotain työtä, oppisopimus tms. Eli on Sunniva Draken suojatti. Ja yhdessä ovat järjestäneet Sellon kirjastossa pidettäviä Afganistanin suurlähetystön ns. passi ja henkkaritoimistoja. Sellainen on tulossa jälleen kohtapuoliin.

  Tästä tulee mieleen Nasima afganistanilainen, joka pyrkyrinä on edennyt politiikassa ja on nyt Helsingin apulaispormestari. Sadiq on nyt ilmoittanut haluavansa Suomen eduskuntaan. Kai me tiedämme miksi haluaa. Päästäkseen osallistumaan maahanmuuttajien ja erityisesti afganistanilaisten eduista Suomessa.

  Kuka on keksinyt sen, että turvapaikanhakijoista kehkeytyy poliittisia vaikuttajia?
  Sellainen on ollut kohtalokas päätös.

 10. Noo sitten vain perseraiskailemaan suomalaisia alaikäisiä tyttöjä. Ja myös nauttimaan Suomen kelacoldin tuomista runsaista eduista, joista ikänsä töitä tehnyt ja ikärasismin takia potkut saanut kantasuomalainen voi vain haaveilla. Hammaslääkäriin pitäis päästä mutta sanoivat kelalla että he eivät voi kustantaa tällaista. No kysyin että kun nuo kuntoa ylläpitävät harrastukset ovat jääneet rahanpuutteen takia, sanoivat että eivät voi auttaa.

 11. Toi pikku kusiainen on mua vituttanut jo kaksi vuotta, joka paikassa pyrkimässä esille. Ja kappas vain, Migrin päätöksillä ei ole mitään merkitystä kun median lellikkiä asetellaan jalustalle! Sehän niiiin lutusen näköinenkin, annetaan sille ilmainen loppuelämä! Heivataan kaikki noi Suomea jo oppineet 4-10 vuotiaat irakilaiset pikkutytöt helvettiin täältä. Kiinnostaisi todellakin tietää että mitä järisyttävää tämän loisen tilanteessa on tapahtunut Suomessa lomaillessaan niin että kolmas kerta olikin yhtäkkiä positiivinen? Tämä antaa koko turvapaikkavalitusprosessista väärän kuvan: valitavalitavalita ja lopulta menee kyllä! Nyt voi myös jokainen valehtelija joka osaa edes vähänkään Englantia väittää että oli kotimaassaan tulkkina. Odotan innolla ensi kevään välimeren tulkki-vene invaasiota..

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.