Afgaanien palautus aiheutti pienoisen mellakan Åstorpissa

12

2770bce9-df23-4b4f-9473-8f92b5d166cf

Eilen laitettiin ruotsalaisten stopdeportation-mielenosoittajien toimesta pystyyn pienoinen mellakka Maahanmuuttoviraston säilöönottyksikössä Åstorpissa, josta oltiin palauttamassa pariakymmentä yksitullutta afgaania takaisin kotiin.

Muutaman kymmenen henkilöä heittäytyi makaamaan ajotielle ja yritti näin estää bussien kulun. Paikalla kaiken kaikkiaan oli vajaa 100 rasisminvastustelijaa. Mielenilmausta käytiin kahdessa paikassa. Kun bussit pääsivät lopulta jatkamaan, siirtyivät äärivasemmistolaiset rasisminvastustelijat Malmön lentokentälle mellakoimaan.

Valtamedia on antanut tapahtumalle valtavasti huomiota. Palautettavien kerrotaan olevan hyvin kotoutuneita, joukossa mm.  nyrkkeilijä Moshtaba Habibi, joka saavutti parissa vuodessa Ruotsin mestaruuden painoluokassaan.

Mediat kertovat, miten ihmiset ja afgaanit itkivät mellakointipaikalla kuin bussissa. Muuan Nawroz Jamali, yritti paeta poliisia, mutta hänet otettiin kiinni. Mies huusi ja itki ”Me haluamme vain elää. Kukaan ei halua paeta kotimaastaan. Ei kukaan. Tulimme maahanne saadaksemme vapauden. Kiltit, kiltit”, sen jälkeen Nawroz Jamali kaatui itkien maahan, josta poliisit korjasivat hänet lentokenttäbussiin Kabuliin palautettavaksi.

Advertisements

11 thoughts on “Afgaanien palautus aiheutti pienoisen mellakan Åstorpissa

  1. ^Kyllä. Lottovoiton (lue: elinikäisen elatuksen) saadakseen moni meistä kanta-asukkaistakin olisi valmis kieriskelemään kuralätäkössä, hassummista tempauksista puhumattakaan.

  2. Itkisin minäki jos loppuiän elättäminen evättäisiin,vaikka olin jo luullut vääräuskoisten siihen suostuneen.

 1. Totta kai kotimaasta lähdetään hakemaan ilmainen elätys. Sitten voi vedellä kotimaassa kuukausien lomia hyvällä maksukyvyllä. Tämähän on somppujen toimintamalli, jotka onnistuivat narisemaan Suomen Euroopan 2. syrjivimmäksi maaksi.

  Sinänsä yllättävää, että Ruotsin poliisi sai jotain aikaan, vaikka uhriutuminen pyöri täysillä kierroksilla.

 2. Suvakit on menettäneet täysin perspektiivin tässä asiassa. Raaka totuus on se, että joka päivä n. 10,000-15,000 alle 5-vuotiasta lasta kuolee aliravitsemukseen. Maailman ongelmia ei ratkota palkitsemalla laitonta maahantuloa, vaan tekemällä vastuullista sekä kustannustehokasta humanitaarista työtä ulkomailla.

 3. Pihalle vaan ja pikapalautus , terveet jätkät täällä loisii ! Hopi hopi !!!

  — Älykännykkä = Ä H L Y -kännykkä !

 4. No välillä vähän parempiakin uutisia!!ON se muutama kymmenkin jotakin..Vaikka toisaalta onha Ruåtsilla rahaa pohjattomasti kaataa Kankkulan kaivoon..

 5. Pahapasit ja ruotsalaiset mokuttajakommarit ovat pelkästään piinallista katsottavaa. Tuttuni matkusti eilen bussissa ainoana valkoisena viiden matun kanssa, oli hiljainen ilta-aika. Kuski molotti arabiaa vaimonsa ja lapsensa kanssa jotka istuivat ”morsiamen paikalla”. Heidän takanaan istui afgaaninuorukainen joka oli nostanut kuraiset bootsinsa vastapäiselle penkille (” koska niin tehdään Ruotsissa ja se on coolt”). Afgasta vähän taaksepäin istui nainen joka molotti kovaäänisesti arabiaa kännykkäänsä. Paikkakunta ei ollut ghettoa vaan yksi Tukholman parhaista alueista…

 6. Näkyipä tyttöpoika Fatemehkin paikalla öyhöttämässä. Ko henkilö on todella per****tä…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.