Pakkopalautuksien vastustajat ovat valjastaneet koululaisia klo 12.00 pidettävään ns. ”koululakkoon”

13

Kuvakaappaus 2017-12-12 11-20-57

Ruotsissa järjestetään tänään useilla paikkakunnilla ns. 12-12-12-istumalakko. Monien yläkoulujen oppilaat on valjastettu mielenosoitukseen afgaanien palautuksia vastaan.

Lakkoja pidetään ainakin suurimmissa kaupungeissa. Lakko alkaa klo 12.00 kun siihen osallistuvat oppilaat poistuvat koululuokasta ja menevät koulun pihalle istumalakkoon. Mikä on mielenkiintoista niin Ung i Sverige-järjestö, joka on koko lakon takana, ja joka touhuaa afgaanien pakkopalautusta vastaan, yrittää esittää ainakin arabiankielisille henkilöille, että lakkoon osallistuminen olisi pakollista.

Facebookissa julkaistussa viestissä annetaan ymmärtää jotain sen suuntaista, että protestiin osallistuminen olisi jotenkin pakollista.

Touhussa on myös se kummallista, että lakon takana on Ung i Sverigen lisäksi useita ruotsalaisia refugees hospitality clubin ja rasmuksen kaltaisia äärivasemmistolaisia ja fanaattisia ryhmittymiä. He siis aikovat puhtaalla omatunnolla käyttää 15-16-vuotiaita teinejä agendansa esilletuomiseen. Kyse kun kuitenkaan ei ole mistään ”yksintulleista turvapaikanhakijalapsista” vaan aikuisista miehistä.

Ne eivät tule yksin.

Ne eivät ole lapsia.

Ne eivät ole oikeita turvapaikanhakijoita.

Advertisements

12 thoughts on “Pakkopalautuksien vastustajat ovat valjastaneet koululaisia klo 12.00 pidettävään ns. ”koululakkoon”

 1. Pakkopalautuksia, anna mun kaikki kestää. Ruotsin uusi ns. lukiolaki takaa taikaseinän kaikille yksinsaapuneille partalapsille: karkoitettavaksi määrätty voi kerta toisensa jälkeen hakea uutta lukiopaikkaa ja kun paikansaanti on teoreettisesti käsittelemättä he voivat lain mukaan jäädä vetelehtimään ruotsalaisten veronmaksajien varoin tätä päätöstä odoteltaessa. Ja kun tulokset eivät riittäneet lukiopaikkaan, niin uusi vain vetämään.
  Kyllä ne on saatana viisaita tuolla Ruotsin hallituksessa = punaiset ja vihreät.
  Patrik Engström rajapoliisin edustajana vahvistaa asian (SVT 12.12.):
  ”Kun lukiopaikan hakemus on sisällä, ei hakijaa lain mukaan voida karkoittaa ennen kuin lukiopaikasta on päätös. Siksi jo haltuun otetut karkoitettavat vapautetaan tämän uuden lain johdosta ja monissa tapauksissa sitten katoavat..”

  1. Tuosta on nyt olemassa jo ennakkopäätöstä, että kun kielteinen on tullut ainakin sen kolme kertaa, niin sen jälkeen vain laittaa opiskelupaperit vetämään, niin sillä voi sitten vetkuttaa maassaoloaikaansa lisää. Ja on selvää, että mitä kauemmin maassa pystyy vetkuttelemaan, sitä varmemmaksi oleskelulupa tulee..

 2. Ja lukioitahan Ruotsissa riittää, vaikka toikkarin keskiarvo riittäisi vain alpakka-farmin harjoittelijaksi, niin hakeahan voi vaikka Engelska skolan lukioihin, joihin ei kelpuuteta kuin muutama prosentti parhaiden parhaista..

 3. Telkkarissa näytettiin kuukausia sitten miten kaksi afgapoikaa noin 17-18 v kestustelivat keskenään koulussa:
  Afga1: ”Oletko lukenut ennen ”matikkaa”? Minä en ymmärrä yhtään mistä on kysymys”
  Afga2: ”No en! En ole ikinä aikaisemmin käynyt kouluakaan, en yhtään ainutta päivää”

 4. Eikä lasten vanhemmat ymmärrä kertoa lapsille miten vaarallista on veljeillä arabin tai muslimin kanssa? Sen seurauksena leikataan kurkkua auki. Varsinkin jos itse auttaa niitä pääsemään tällä tavoin valtaa.

 5. Onko kyseisen ”koululakko”-tapahtuman järjestelijöillä samat ideat kuin alpakkatapahtuman ideoijilla?
  Muslimeillahan on tapana käyttää lapsia ihmiskilpinä ja lapsia voi houkutella pupuilla ja alpakoilla tai mennä kouluihin jos houkuttelu ei onnistu.

 6. Jos joku tuon kaiken pelleilyn jälkeen joutuu vielä lähtemään, niin sen voisi luulla olevan ihan aiheesta.

 7. Onko tietoa siitä että miten hyvin ulosmarssi onnistui, vai uskalsiko joku jäädä luokkaan istumaan?

 8. Ne kantasweduihin kuuluvat opiskelijat jotka osallistuivat tähän lakkoon saattavat muutaman vuoden kuluttua katkerasti katua tekemisiään. Tästä haitallisempaa omaan jalkaan ampumista on vaikea kuvitella.

  -Myös suomen koululaitos on valjastettu monikulttuurisuuspropagandan levittämiseen kouluissa -miljoonia euroja käytetään lasten ja nuorten aivopesuun vaikka monista perusasioista joudutaan ”rahanpuutteen vuoksi” tinkimään. Tähän on pystyttävä puuttumaan nopeasti tai tulevat sukupolvet on menetetty täydellisesti.

 9. Ruotsissa on paitsi oppivelvollisuus, myös kielletty kotiopetus. Kaikkien kouluikäisten on pakko käydä kansankodin aivopesula, jossa extrabonuksena kehitysmaalaiset raiskailevat ja pahoinpitelevät ilman seuraamuksia. Sääliksi käy sikäläisiä koululaisia.

  1. Onhan vapaakoulujärjestelmä johon keskiluokka saa muksut piiloon mutta opetusministeri Fridolin työskentelee ahkerasti, jotta kaikki oppilaitokset miinoitetaan tietyllä prosentilla kehitysmaalaisia.

 10. Muslimeille se onkin pakollista. Miksi? Siksi että tämä on jihadia, eli ponnistelua Allahin tahdon saavuttamiseksi. Joka tarkoittaa sitä, että vääräuskoista vastaan täytyy taistella kaikin keinoin kunnes he osoittavat alistuneensa Islamille. Tämän määrää Islaminoppi ja jokainen muslimi on velvoitettu toimimaan näin. Esim. Koraani 8:39

  ”And fight them until there is no fitnah and [until] the religion, all of it, is for Allah . And if they cease – then indeed, Allah is Seeing of what they do.”

  Samankaltaisia viitteitä löytyy Sirasta, Koraanista ja Hadithasta useita.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.