Rasisminvastustelijat marssivat vuoden 2018 itsenäisyyspäivää isiksen sävelten tahtiin

12

 

 

Kantarasmuslainen Hannele Vestola kertoi muutama päivä sitten Rasmuksessa  uudesta ideastaan ottaa osaa ensi vuoden 612-marssille. Mutta ikäänkuin kaapaten marssi monikulttuurisen agendan käyttöön.

Rasmuksessa käytiinkin pitkiä keskusteluja asiasta kuinka he menevät marssille arabialaisten kavereidensa kanssa kera sateenkaarilippujen. Rauhaa ylistäen.

Tätä varten Facebookiin perustettiin ryhmä 612 Avoimesti ja iloisesti itsenäisyyttä juhlien. Sen ylläpitäjiin kuuluvat Antti Linnanvirta ja Hannele Vestola.

Hannele Vestolan pahenevaa sekopäisyyttä kuvaa se, että nyt ryhmän sivulla julkaistaan isis-musiikkia! Vestolan hyväksynnällä ryhmän sivuilla soitetaan musiikkikappaletta Salil as-Sawarim. Kappale on saudi-arabialaisen isis-lauluntekijän ja kyseistä kappaletta käytetään useilla isiksen propagandafilmeillä teloitusten tai taisteluiden musiikkina. Tuttu biisi?

 

Rasisminvastustelijat siis soittavat Suomen itsenäisyyspäivälle luomallaan Facebook-sivuillaan isis-musiikkia avoimesti. Avoimesti ja iloisesti itsenäisyyttä juhlien isiksen sävelten tahtiin, kuten muuan mies kertoo. Mitä seuraavaksi, rasisminvastustelijat?

EDIT: ovat nyt poistaneet sivuiltaan isis-osuuden.

Advertisements

26 thoughts on “Rasisminvastustelijat marssivat vuoden 2018 itsenäisyyspäivää isiksen sävelten tahtiin

  1. Helppo tuomosen marssijajoukon sekaan on mennä hulinoimaan semmosen ihmisen, joka ei ole kovin tunnettu.
   Paavo Arhinmäeltä tai Li Anderssonnilta se ei onnistu,koska tuossa kulkueessa ei saa olla naamioituneena

   Mutta vasemmistoanarkistit naamioivat itsensä ,hakkaavat rumpuja ja huutavat ,hakkaavat myös poliisien hevosia ja särkevät minkä rikki saavat.Jos pitää itsensä naamioida,siitä sen jo tietää,että ei ole rehellisellä asialla.

 1. Eli seuraavaksi yritetään tuhota 612 -kulkue soluttautumalla, kun alpakat eivät olleet toimiva keino.

 2. Näistä rasisminvastustelijoista täytyy kyllä sanoa että ovat kyllä täysin umpihulluja kun heillä on tällainen käsittämätön pakkomielle tuohon 612-kulkueeseen.
  Esimerkiksi minulla ei ole mitään mielenkiintoa lopettaa näiden takkulaisten mielenosoitelmia, vaikka heidän ajatusmaailmansa onkin täysin syöpäinen

 3. Totuuden krooninen kieltäminen johtaa väistämättä jatkuvasti kasvavan valheen elättämiseen. Rasmus on puhdasoppinen esimerkki. Nämä ei edes leiki tyhmää kuten politikot, joille tyhmän leikkiminen on vain hieno suoja kun myydään kotimaata pala kerrallaan.

 4. Näille vihollisen ideoille hihitellessä on hyvä pitää mielessä karu totuus -koko suomen valtiojohto, poliisi ja puolustusvoimat seisovat tämän porukan takana.

 5. Näitä suvakkien aivpieruja ja tempauksia lukiessa tulee aina mieleen tarina sammakosta ja skorpionista.

  Sammakko uiskenteli vedessä ja skorpioni tuli rannalle. Samakko ja skorpioni katsoivat toisiaan ja skorpioni sanoi:
  – En osaa uida, veisitkö minut vastarannalle?
  Sammakko vastasi:
  – En vie. Kun olet selässäni niin sinä pistät minua.
  Skorpioni vastasi:
  – En pistä. Mehän hukkuisimme molemmat. En minä niin tyhmä ole.
  Sammakko mietti hetken ja sanoi
  – Olkoon menneeksi. Mutta muista jos pistät niin sinäkin hukut.

  Sammakko otti skorpionin selkään ja lähti uimaan järven poikki. Vähän ennen puolta matkaa hän tunsi polttavan piston selässää. Sammakko käänsi päätään ja sanoi:
  – Sinähän lupasti. Nyt minä kuolen ja sinä hukut.
  Siihen skorpioni vastasi lakonisesti
  – Niin, minkäs minä luonnolleni voin.

  1. Tarina kuvaa hyvin rasmuslaisten typeryyttä. Kaivat omaa hautaansa, kun haluavat maahame ihmisiä, joiden kulttuurissa vääräuskoisten henki ei ole minkään arvoinen.

   1. Mutta ainahan sitä voi näytellä kääntyneensä muhametin uskoon,eikö se valkoinen rasmuski siinä tapauksessa hyväksytä ja saa pitää henkensä.

 6. Rasmustelijat ja suvakit näyttävät tässä vain äärettömän vitutuksensa 612 tapahtumaa kohtaan. Monikulttuuri sopii joukkoon kun sitä on ollut kahtena viimeisenä vuonna mukana hieman ilman Vestoloitakin. Tosin ilman provosoivia lauluja tai tunnuksia. Mutta antaa pököpäiden nillittää ja ulista jos se vaikka helpottaa heidän pahaa oloa. Nautin suunnattomasti kaikesta tällaisesta, piristävä hämminki synnyttää aina uusia ajatuksia. Punikkien marssille vois ujuttautua vastavuoroisesti joku porukka hoilaamaan Jääkärimarssia. ”syvä iskumme on, viha voittamaton” sopisi heille varmasti mainiosti.

 7. Saadaan kunnon painit ensivuoden marssille. Sopii paremminkuin hyvin. Eikä tarvitse kosher nationalistien enää kiuutella,että paikalla on myös natseja kun jokainen tietää ketkä marssia fyysisesti puolustaa jos tarve vaatii.

  1. Sankarihaudoille se kulkue on suuntautuu,sodissa kaatuneita sillä kunnioitetaan.

   Mutta sehän ei sitte sovikkaan näille rasmuksille! Näiden mielestä Suomen pelastaneita kaatuneita ja veteraaneja ei saa muistaa.

   Takuuvarmasti rasmukset tulevat ( naamioituneina) häiriköimään sitä soihtukulkuetta.Rehellisen ihmisen ei tarvitse naamioitua.

 8. PVL:n porukoiden kannattaa hakeutua näiden hörhöjen kylkeen niin saavat marssia oikeen natsien vierellä, jos kerran haluavat olla mukana niin onpahan kunnon elämysmatka. Siinä sitten matkalla muutamia kunnon neekerivitsejä tampioille.

 9. Ja höpö höpö juttuja taas levitellään, no onhan se niin kiva valeita levittää kuinka ottaa selvää faktoista. Missään ei tuossa tapahtumassa lue, että soitettausiin isis-musiikkia ,utta kun ei lueta asioita loppuun vaan luulon varassa kirjoitellaan niin tuo mutu- jutut muuttuu todeksi. Huom! Sisälukutaito kunniaan!

  1. Ei olla väitettykkään, että tapahtumassa suoraan discoillaan isiksen tahtiin. Mutta tulipahan järjestäjän sympatia selväksi. Vestola tekee mitä vain arabien hyväksi ja se tuli kyllä selväksi.

 10. Eikös noi voi jo ilmoittaa viranomaisille terroristien tukijoina.

  Luulisi ainakin jenkkejä kiinnostavan ja sieltä päin tulee viimeistään painetta laitta porukka seurantaan.

 11. PT, näyttää jotain hävinneen tuolta Facebook-sivustolta, ainakin tuo video. Ehkä en osaa sitten etsiä. Löytääkö joku muu sen vielä? Tämähän on törkeää, poliisiasia.

 12. Hulluus jota ei voi parantaa edes parhain psykiatri. Menisivät sinne islamin alkujuurille, kuin suomalaiset jotka lähtivät rakentamaan neuvostoliittoa 1930-luvulla. Saisivat arvoisensa lopun teloitus kurkunkatkojien vidoilla ja naiset saisivat palvella isis murhaajia sillä tavalla minkä parhaiten osaavat kun muuhun aivotoiminta ei enää riitä. Siellä kyllä humanisuus islamia kohtaan saa sen viimeisen vahvistuksen.

 13. ”612 Avoimesti….” Pitänee olla avoimesti Face-Bookkilainen ja kirjautua sinne ennen kuin pääsee noiden sivujen keskustelua lukemaan?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.