SR: Ruotsiin suuntautuu systemaattista ”turvapaikkapakettien” myyntiä keksityillä tarinoilla

0

Kuvakaappaus 2017-12-12 12-21-15

Sverigesradion Ekot-ajankohtaisohjelma paljastaa tänään kuinka arabiankielisillä nettisivuilla systemaattisesti myydään ”turvapaikkakertomuksia” saadakseen oleskeluluvan Ruotsista.

SR on saanut haastatteluun yhden tarinoita myyvän henkilön. Hän myy ”paketteja”, jotka sisältävät kaiken tarpeellisen papereista alkaen, jotta Ruotsista lohkeaa ilmainen ylläpito. Pakettiin kuuluu ”tarina” esimerkiksi siitä, että henkilö on kuulunut jonkun maan hallituksen vastaiseen verkostoon, mahdollisesti viisumi tai mitä tahansa, jotta henkilö nyt ylipäätään pääsee Ruotsiin ja saa turvapaikan.

SR:n haastatteleman henkilön mukaan hän pystyy järjestämään 100 prosenttisen varmasti asiat niin, että oleskelulupa saadaan.

Tietojen mukaan myyntiä tapahtuu useiden eri kansallisuuksien sisällä. SR on päässyt persiankieliseen ”turvapaikkatoimistoon”, joka myy valmispaketteja Ruotsin lisäksi lähes mihin maahan tahansa. Paketti maksaa noin 6 000 euroa, mutta sille annetaan takuu, oleskelulupa irtoaa lähes varmasti.

Maahanmuuttovirasto vahvistaa, että tällaista kauppaa on olemassa, mutta kukaan ei osaa sanoa varmasti kuinka moni oleskeluluvan saaneista on tullut tekaistulla sadulla,

15 thoughts on “SR: Ruotsiin suuntautuu systemaattista ”turvapaikkapakettien” myyntiä keksityillä tarinoilla

 1. Meitä pidetään pilkkana ja käytetään pelkästään hyväksi. Koko asyylimaahanmuutto pitää lopettaa eli siis mielivaltainen vaeltaminen maasta toiseen sossurahojen perässä. Maapallon suurin ongelma on liian suuri syntyvyys yhdistettynä liian suureen tyhmyyteen!

  1. Jatkuva kehitysmaalaisten Suomeen valuminen on käynnissä Haaparantaan tulevat linja-autoilla etelästä Haaparannan matkahuoltoon. Siitä on alle 100 metriä rajan yli Tornioon.Osalla niistä tulijoista on isot läjät matkalaukkuja mukanaan,että ilmeisesti pakoon lähössä ei ole kovaa kiirettä ole ollut,kun nuin hyvin on keritty varustatumaan.

 2. Pitäisköhän alkaa itse väsäämään internettiin niin naiveja paketteja että oikein oksettaa. Ja sitten osoittaa ne Saksaan ja Iso-Britaniaan ja kertoa että muuten niin vihamielisestä ympäristöstä näillä lohkeaa. Tai Ranskaan. Pistää muutamia ranskattaria kuvina mukaan ja mainita että raskattaret ovat kaikki kuumina pakolaisiin. Netistä varmaan löytyy hyvinkin eriväri-pareja kahviloista ja vaatekaupoista/työpaikoilta.

  Ohjataan ongelma sinne mikä sen aiheutti.

 3. Onkohan tarinat tyyliin: kranaatti lensi ja kuului iso ääni, muttei räjähtänyt ja isä haki sokan keittiöstä ja laittoi takaisin paikalleen.

 4. Historiankirjoitus tulee muistamaan meidät sukupolvena joka rahoitti oman kansanmurhansa. Mahtaa pohjolan uusia asukkaita moinen naurattaa -mistään ei joutunut taistelemaan vaan kantaväestö luovutti kaiken ilman pienintäkään vastarintaa.

  -Tärkeintähän kuitenkin on ettei kukaan luule rasistiksi tai natsiksi.

  1. Sehän on tärkeintä että kukaan ei ole ”kansallismielinen” tai ”rasisti” jotka puolustavat omaa maataan.Pitää vapaasti antaa islamin paskan levitä maahan .Kunhan vain punavihreät pikkutytötkin muistavat sen, että niistä ei päästä erilleen enää, jos vaikka mieli sattuu muuttumaan.Ne on täällä ja pysyvät.

  2. Joo,niin siinä käy.Tulevat sukupolvet suomalaisista ketä jäljellä on, käyvät kusella tämän sukupolven haudoille, joka luovutti rakentamansa maan islamille.

 5. Vastaanottaja maksaa lopulta. Tulonhankkimiskuluina voinee vähentää reissu- ja runoilumenoina.

 6. Puoli sukua kuoli ja kissa mutta minä selviydyin. Onneksi oli opetellut uimaan ja uin välimeren yli vuorokaudessa, tapellen valtavien haikalaparvien kanssa. Siinä rytäkässä paperit katosiavat atlantin aaltoihin. Välillä huilasin autiolla saarella jossa oli ihmissyöjiä ja selvisin myös siitä insinööri taitojen ansiosta. Ruotsin viranomaiset antavat välittömästi pysyvän turvapaikan tämän huikean selvitymistarinan takia ja siitä tehdään jopa elokuva.Muutan suomeen ja Aki naurismäki ohjaa sen.Minua pyydettiin vihreiden edustajaksi seuraaviin eduskuntavaaleihin. YLE sponsoroi runsailla ohjelmilla, koska tarinani on niin uskomaton.

 7. Niin, ei oikein tiedä, mitä sanoa, kun jo miljoonannen tulijan kohdalla alkaa hieman epäilyttämään. Olisivatko kaikki tulijat kertoneet täsmälleen saman tarinan nimiä myöten?

 8. Nergin Migristä pitäisi päästä tutustumaan tuollaiseen toimistoon. Hän kun tietää jokaisen taustat.

 9. Tuota se verkostoiminen on kehitysmaalaisilla. Yksi on älykäs (kusetusautomaatti), loput keräävät rahaa ja levittävät tarinaa. Kaikki lopulta rikastuvat.

  Toiset vaan ovat idiootteja, ei voi mitään. Idiootti myöntää valeen ja kaivaa passinsa takinvuorista.. semmoista ei Allah elätä, vaan tylysti palauttelee kotiinsa.

 10. Verysure kävi jo täällä rajanpinnassa turvajärjestelmiään kauppaamassa ovelta ovelle?…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.