Video: muslimit huutavat kuolemaa vääräuskoisille Malmössa

12

Kuvattu Malmössa viime päivien aikana. Enganninkielinen tekstitys soljuvasta torilaulusta. Ruotsalainen, vielä voit paeta kun se on mahdollista.

Advertisements

18 thoughts on “Video: muslimit huutavat kuolemaa vääräuskoisille Malmössa

 1. Ruotsalainen, vielä voit paeta, kun se on mahdollista.

  Miksi swedut pakenisi ihqulandiastaan. Ihan sama mitä matut sanoo,tekee, niin se on vaan niin ihquu.

 2. Oj, oj, oj! Vad är det här?! Nyt onkin ruosalaisilla suvakkitädeillä selitettävää, mistä ne rodullistetut maskotit on saaneet tämän päähänsä, sillä eihän toiseus voi olla toiseuttavaa 😀

 3. Vaatimista ja mölyämistä toisen pinnan kiristämistä siitä on pikku muhamedit tehty sanoo:

  Pakko kyllä myöntää etä ovat vuosisatojen aikana oppineet mölyämään,jokaisella on taito hallussa.jos suomalaiset samalla intensiteetillä huutaisivat päättäjilleen olisi asiat hyvin eri tavalla.

 4. Voi kuinka paljon tämmöisestä toiminnasta saisikaan vihapuhesakkoa ja kansanryhmänkiihotuslinnaa jos tapahtuisi suomessa. Niin ja tietty suomalaisen toimesta.

  Tällaisenaan tämähän olisi vain kulttuurin rikastumista ja positiivista pöhinää.

  1. Aivan. Voi mennä kokeilemaan torille mölyämään,huutelemaan paetkaa matut vielä, kun kerkeette,niin ei tule pään silitystä polpolta.

 5. Onkohan tuollainen kansan huudattaminen laillista ruotsissa? Suomessa tuosta varmaankin rangaistaisiin.

 6. Helppohan se on (heille) turvallisesta Malmöstä käsin huudella kun rohkeus ei riitä menemään Gazaan tai Länsirannalle. Ja helppo huudella intifadaa kun joku muu hoitaa sen käytännön puolen.

 7. Malmössä matut huutavat kuolemaa valkoihoisille. Suomessä läski asiaansa osaamaton Timo Haapala lukee paperista konekiväärityyliin kysymyksiä Huhtasaarelle. Yksi oli, että ottaako Huhtasaari vastuuta muslimien tekemistä murhista, kun Trump katsoi Jerusalemin olevan Israelin pääkaupunki. Muslimit tappavst, olivatpa ne Malmössä, Gazassa tai Jerusalemissa. Kaikki menee heidän puoleltaan, kuten 1967 alkaen, kun Israel voitti kuuden päivän sodan. Timo Haapala on malliesimerkki ylensyöneestä, suojatyöpaikkaa ylestä tarvitsevasta henkilöstä, joka ei hallitse alaansa ja jolta puuttuu kaikki empaattisuus. Tyypillinen MeFirst tyyppi. Ilman yleä, olisi tuokin työtön.

 8. Videolla mies huutaa ”which normalizes relations whit the jews” joka tarkoittaa ehkä sitä, että ollaan loppujen lopuksi oikeastaan juutalaisten ystäviä, sillä samoja lähi-itäläisiähän juutalaiset ovat ja ovat jopa auttaneet noita siirtolaisia pohjoiseen.
  http://www.jchelsinki.fi/sites/default/files/Hakehila_2_2015_web%20sivut%201%2C%203%2C%204.pdf
  ”Tultaessa 2000-luvulle HIAS laajensi avustustoimintaansa koskemaan muitakin kuin vain juutalaisia pakolaisia. Hätää kärsiviä ja hengenhädässä olevia ihmisiä on autettu uuden elämän alkuun ympäri maailmaa, ja muun muassa Syyrian ja Afrikan pakolaiset ovat viime vuosina tulleet HIASin tuen piiriin. Apu ei rajoitu vain maasta poispääsyyn, vaan se sisältää myös uuteen maahan kotoutumiseen liittyvää laajaa avustus- ja tukitoimintaa. Kaiken kaikkiaan HIAS on vuosien varrella ojentanut auttavan kätensä noin 4,5 miljoonalle pakolaiselle.”

  1. down with the saud clan…
   which normalizes relations with the jews

   alas Saudin klaanin kanssa …
   joka normalisoi suhteita juutalaisiin

   1. Näin juuri, kokonaisuus huomioon. Palestiinalaismieliset videolla lietsovat hyökkäystä Jerusalemiin ja ilmaisevat syvää vihaa juutalaisia vastaan ja kaikkia niitä vastaan, jotka yrittävät elää rauhassa heidän kanssaan.

    Saudit sunnalaisina pelkäävät Iranin ja muiden shiialaisten aiheuttamaa uhkaa ja vain oman etunsa takia hieman korjailevat välejään Israeliin, joka on alueen sotilasmahtina (ja Iranin johtajien julkisesti ilmaisemaan vihan kohteena) järkevää ottaa yhteistyökumppaniksi. Yhteinen uhka yhdistää.

  1. Tuossahan se tosiaan käy ilmi. Palestiinalaismieliset tekevät Ruotsissa terroristi-iskuja juutalaisia vastaan ja raukkamainen valtamedia ei puhu asioista niiden oikeilla nimillä – pahimmillaan syylliseksi nimetään äärioikeisto vaikka kyse on islamistisesta viharikoksesta.

   Ruotsi alkaa muistuttaa 30-luvun Saksaa – tosin Hitlerin muslimikumppanit majailivat lähinnä omissa maissaan eivätkä täyttäneet Saksaa 30-luvulla…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.