Kaksi arabia vangittiin epäiltynä synagoogan tuhopoltosta

13

 

Göteborgin käräjäoikeus vangitsi eilen illalla synagoogaiskusta kaksi arabia epäiltynä törkeästä murhapoltosta. Molemmat ovat tulleet Ruotsiin turvapaikanhakijoina ja asuvat nyt siis Göteborgissa.

Vangitut:

 • Swies, Khaled, synt: 22.04.1999, Syyrian kansalainen.
 • Alnadim, Feras, synt: 08.03.1996, Palestiinan kansalainen (!).

Molemmille oli varattu arabian kielen tulkit paikalle.

Toim.huom. Ruotsissa tuhopoltto menee nimikkeellä ”mordbrand” murhapoltto, vaikka sellaista rikosnimikettä ei enää Suomessa ole käytössä.

Advertisements

20 thoughts on “Kaksi arabia vangittiin epäiltynä synagoogan tuhopoltosta

  1. Millä prosentilla on löytynyt esim. Paavonkin paljon uutisoimat autogrillien tekijät? Jokainen tietää kuka niitä tekee, mutta poliisilla ei ole ollut intoa eikä resursseja napata syyllisiä. Nyt kun samat mutiaiset samoilla menetelmillä iskee (((suojeltuja))) vastaan kummasti poliisi on tehtäviensä tasalla. Kumpa kantaväkeäkin suojeltaisiin samalla tarmolla.

   1. Väitätkö, että juutalaiset olisivat Ruotsissa jotenkin erityisasemassa? Silloin et kyllä tiedä sen maan asioista mitään. Asia on päinvastoin, Ruotsin poliittisessa johdossa on hyvin laaja vasemmistolainen ”juutalaisuusvastaisuus” Israelin takia ja monet korkeat politiikot alkaen Margot Wallströmistä ovat mukana erilaisissa pro palestina- kinkereissä.

    Ihmisen tunnistaa siitä miten se suhtautuu palestiinaan. Silloin tietää myös kenen joukoissa se seisoo tosipaikan tullen- valkoisten vai arabiinojen.

    1. Juutalaiset ovat erityis asemassa jokaisessa maassa missä oleskelevat. Vasemmiston pienet Palestiinasympatiat ovat kuin hyttysenpaska avaruudessa kokonaiskuvaa ajatellen jokaisella mittarilla punniten. Suhteutat tapahtuvia asioita Palestiinan alueella jonne israel on väkisin tungettu tai länsi maissa joissa juutalaiset punovat juoniaan.
     Kehtaatko väittää, että koska olen Palestiinan puolella heidän ja israelin kamppailussa lähi idässä haluan heidän valtaavan maani ja raiskaavan lapseni?

     1. Ja tohon juutalais asiaan he eivät ole valkoisia. Eivät halua olla eivätkä väitä olevan. Poikkeuksena esim. Jenkeissä heidän suosima twitter slogan fellow white man… jonka yhteydessä he yrittävät laikkiä ”valkoista” hetkellisesti vedotakseen valkoisiin rasismin vastustelussa. Tämän ulkopuolella puhuvat aina kuinka valkoinen mies sortaa heitä.

     2. Ihan sama mitä palestiinassa tapahtuu. Se ei ole minun sotani. Kuten ei afganistan tai syyria. Pääasia, että itse hoitavat asiansa eivätkä tunge minun tontille öyhöttämään.

      Mutta tuo arabi-sympatia on hiukan kummallista. Juutalaisethan nimittäin olisivat potentiaalisia sotilaita Israelista käsin lyömään arabeja nokkiin kunnolla. EIkö silloin pitäisi olla juutalaisten puolella?

      1. Lähi idän konfliktit vaikuttaa myös meihin ikävä kyllä. Gaddaf sanoi Libyassa ennen kuolemaansa oleva ainut este saharan eteläpuoleisen väestön vaellukselle eurooppaan. Muutama vuosi myöhemmin hän ilmoitti lopettavansa petrodollarin käytön ja siirtyvänsa kultaan valuuttana öljykaupoissa. Kummasti tuli ”kansannousu” ja hänet murhattiin. Nyt neekereiden vyörylle Libyan läpi kumiveneisiin ja Italiaan ei näy loppua. Tässä yksi esimerkki miten konfliktit ympäri kolmatta maailmaa vaikuttaa meihinkin. Sama asia Syyriassa ja Irakissa, USA ja israel tukee hallituksen vastaisia joukkoja jotka taistelivat myös isistä vastaan nyt kun isis on lyöty he jatkavat taistelua laillisia hallituksia vastaan ja konflikti pitenee ja geelitukat tämän varjolla pakistanista asti hakevat turvapaikkaa Suomesta.

     3. Kansallissosialisti on yhtä kajahtanut kuin rajat auki -internationalisti tai arabisosialisti. Ihminen joka kokee oikeudekseen ryöstää muita on läpipaska siitä riippumatta mitä rotua tai uskontoa on.

      1. Miten kansallissosialisti kokee voivansa ryöstää muita? Kyseessä on vain omaa kansaa ja maata suojaava aate.

      2. Linkkiä sellaiseen kansallissosialistien kirjoitukseen, jossa he ilmoittavat oikeudekseen kuuluvan tällaisen ryöstämisen?

       1. Esimerkiksi Vastarintaliikkeen sivuilla”Mitä kansallissosialismi on?” kuvataan seikkaperäisesti, että yksilönvapaus ja omaisuuden suoja ovat alisteisia rodulliselle syntyperälle. Uhotaan pankkien kansallistamisella ja ”oikeudenmukaisella sosialismilla”. Sosialismi taas, kuten tietänet, tarkoittaa vahvemman laillista oikeutta ryöstää heikompi – peruste voi olla syntyperä kuten kansallissosialismissa.
        Vastarintaliikkeen poliittisessa manifestissa kannatetaan hyvinvointivaltiota, joka on sosialistinen ja perustuu korkeaan veroasteeseen. Sinänsä onkin huvittavaa, että valtakunnallisten puolueiden lisäksi myös kansallissosialistit kannattavat hyvinvointivaltiota, minkä tulisi jokaiselle itseään kunnioittavalle ihmiselle toimia varoitusmerkkinä hyvnvointivaltion ideologisesta mädännäisyydestä.
        Hyvinvointivaltiohan on Myrdalin luomus, joka otti paljon vaikutteita sekä Mussolinilta että Hitleriltä. Hirtehishumoristista, että kansallissosialistit kiistävät olevansa sosialisteja, jotka ovat luoneet kansalliseen yhtenäisyyteen perustuvan hyvinvointivaltion. Mutta kauha ja lusikka ja sillä tavalla…

   2. Juutalaiset saivat syyskuussa painostettua poliisin siirtämään Vastarintaliikkeen marssia Göteborgissa. Vain muutamaa tuntia ennen oikeuden päätöstä World Jewish Congress ”otti kantaa” asiaan. Kuluvan vuoden aikana myös samaisen järjestön edustaja on kiertänyt ympäri Ruotsia tapaamassa paikallisia poliitikkoja, poliisipäälliköitä yms vaatien näitä puuttumaan Vastarintaliikkeen toimintaan. Samalla poliisi painostaa järjestöä yhä tiiviimmin mm. fyysisillä pahoinpitelyillä.

    Vasemmistolainen Israel-kritiikki ei puutu juutalaisten yliedustukseen monissa merkittävissä asemissa, vaan korkeintaam arvostelee Israelin valtion sikailua Palestiinalaisia kohtaan.

 1. Kun antaa pirulle pikkusormen, niin se vie koko käden. Tarkoitan kun arabi-ihmisten osuus väestöstä kasvaa ja kun vielä islam on mukana,niin kantaväestö ja uskonnolliset yhteisöt alkavat joutua islamterrorin kohteeksi.Olisi varmasti oikeutettua,että tällaisiin tekoihin syyllistyneet ulkomaalaiset poistettaisiin heti tuomion jälkeen takaisin kotimaahansa vaikka väkisin tai salaa jos muu ei auta.

   1. ”Tuomio on joku naurettava ehdonalainen ja kotouttaminen jatkuu.”

    Siinä vaiheessa saattaa jo Mossad puuttua peliin omalla tavallaan.

 2. Toivottavasti Ruotsin valtio ymmärtää antaa nuorukaisille vielä uuden mahdollisuuden. Seuraavalla kerralla eivät varmasti tee pahaa.

 3. Keppostelu, keppostelua ja näköalattomien, elämään tylsistyneiden poikien hauskanpitoa. Tuomarilta sormen heristystä ja isällinen neuvo olla kiusaamatta juutalaisia.

 4. Lisää voimavaroja maahan, hyvin menee. Poliisi, oikeuslaitos, sossu ja sairaanhoito täystyöllistetty ikuiseen tulevaisuuteen!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.