Monokulttuurin keskiviikkolivessä vieraana NTV:n toimittaja Pär Sjögren

13

Monokulttuurin keskiviikkolivessä vieraana tänään itsenäisyyspäivän jälkipelissä valetoimittajaksi tituleerattu ruotsalainen Pär Sjögren. Toimi siis suurta huomiota saaneen NTV:n juontajanan. Lähetyksen juontaa Junes ja Tiina ja se käydään englanniksi. Tosin Junes kääntää lähetyksen aikana tärkeimmät kohdat suomeksi.

Lähetys alkaa 19.00 ja Sjögren tulee mukaan 19.30.

Advertisements

9 thoughts on “Monokulttuurin keskiviikkolivessä vieraana NTV:n toimittaja Pär Sjögren

 1. Juhlistatteko Monokulttuurissa suurmoskeijahankkeen kaatumista parilla ryypyllä?

  Näköjään joillakin vihreilläkin on jotain tolkkua jäljellä äärisuvakismistaan huolimatta. Olin ihan varma, että vihervasemmisto puoltaa suurmoskeijaa henkeen ja vereen.

  Pia Jaardi näköjään suunnittelee nyt suurmoskeijaa johonkin toiseen suomalaiseen kaupunkiin. Mutta eikö olisi järkevää suunnitella ko rakennus täysin johonkin toiseen maahan? Tai vaikkapa Etelänapamantereelle?

  1. Liian lähellä, jos etelänapamantereella. Minusta sen moskeijan voisi rakentaa kuun pimeälle puolelle, ihan natsien tukikohdan viereen.

 2. Pitäähän Piian pullakahvirahaa tienata. Kemi varmasti vassareineen sen huolii, taitanee myös Hesan viereltä löytyä kutsuhuudon ihannointi kaupunkeja.

 3. Ei syytä juhlaan sillä yhden suuren tilalle tulee useita pieniä -ja ne laitetaan kantaväestön maksettavaks täysimääräisesti.

  -Taidettiin kävellä suoraan ansaan. Taas.

  1. Hmmm… eikö normikäytäntö ole, että uskonnolliset yhteisöt rahoittavat itse rakennuksensa? Vai onko tässäkin joku ohituskaista? Ainoa verovaroja mälläävä uskonnollinen instanssi on käsittääkseni ev lut kirkko.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.