Skip to content
Mainokset

Monokulttuurin keskiviikkolivessä vieraana NTV:n toimittaja Pär Sjögren

Monokulttuurin keskiviikkolivessä vieraana tänään itsenäisyyspäivän jälkipelissä valetoimittajaksi tituleerattu ruotsalainen Pär Sjögren. Toimi siis suurta huomiota saaneen NTV:n juontajanan. Lähetyksen juontaa Junes ja Tiina ja se käydään englanniksi. Tosin Junes kääntää lähetyksen aikana tärkeimmät kohdat suomeksi.

Lähetys alkaa 19.00 ja Sjögren tulee mukaan 19.30.

Mainokset

9 Comments »

 1. Juhlistatteko Monokulttuurissa suurmoskeijahankkeen kaatumista parilla ryypyllä?

  Näköjään joillakin vihreilläkin on jotain tolkkua jäljellä äärisuvakismistaan huolimatta. Olin ihan varma, että vihervasemmisto puoltaa suurmoskeijaa henkeen ja vereen.

  Pia Jaardi näköjään suunnittelee nyt suurmoskeijaa johonkin toiseen suomalaiseen kaupunkiin. Mutta eikö olisi järkevää suunnitella ko rakennus täysin johonkin toiseen maahan? Tai vaikkapa Etelänapamantereelle?

  Tykkää

  • Liian lähellä, jos etelänapamantereella. Minusta sen moskeijan voisi rakentaa kuun pimeälle puolelle, ihan natsien tukikohdan viereen.

   Tykkää

 2. Pitäähän Piian pullakahvirahaa tienata. Kemi varmasti vassareineen sen huolii, taitanee myös Hesan viereltä löytyä kutsuhuudon ihannointi kaupunkeja.

  Tykkää

 3. Ei syytä juhlaan sillä yhden suuren tilalle tulee useita pieniä -ja ne laitetaan kantaväestön maksettavaks täysimääräisesti.

  -Taidettiin kävellä suoraan ansaan. Taas.

  Tykkää

  • Hmmm… eikö normikäytäntö ole, että uskonnolliset yhteisöt rahoittavat itse rakennuksensa? Vai onko tässäkin joku ohituskaista? Ainoa verovaroja mälläävä uskonnollinen instanssi on käsittääkseni ev lut kirkko.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: