Tukholmalaisessa koulussa afganistanilaisten lasten puukkotappelu – yksi yksintullut kuoli

13

Kuvakaappaus 2017-12-13 21-07-15

Tukholmalaisessa koulussa sattui tänään vakava tekninen häiriö kun yksintulleet afgaanimiehet alkoivat riitelemään. Lopulta toinen puukotti toista ja uhri menehtyi paikanpäällä.

Tapahtuma sattui klo 12.30 aikaan Enskeden kaupunginosassa sijaitsevan koulun aulassa. Aulassa oleskeli tapahtuma-aikaan kymmeniä teini-ikäisiä nuoria. Tekijä kaivoi riidan päätteksi veitsen esille ja alkoi lyömään puukolla uhria ylävartaloon. Muiden oppilaiden keskuudessa syntyi paniikki ja nuoret ryntäsivät ulos. Koska ei tiedetty tarkasti mitä oli tapahtunut ja oliko teko yksittäisen riidan seurausta vai oliko kyseessä laajempi isku, tyhjennettiin koulu välittömästi.

Teon jälkeen koulun henkilökunta yritti elvyttää uhria, mutta mitään ei ollut enää tehtävissä. Yksi sivullinen loukkaantui yrittäessään mennä tapahtuman väliin, mutta hänen vammojen kerrotaan olleen viiltohaavoja.

Tekijä otettiin kiinni pian teon jälkeen ja on nyt epäiltynä murhasta. Muita osallisia tekoon ei ole.

Heti tapahtuman jälkeen ruotsalaisissa rasisminvastusteluryhmissä heitettiin iso vaihde päälle. Teon kuviteltiin olevan rasismia. Mutta kun alkoi selviämään, että sekä tekijä että uhri olivat yksintulleita afganistanilaisia lapsia niin moderaattorit siivoilivat pahimpia roiskeita.

Kyseinen koulu ei varsinaisesti ole mikään monikultturikoulu, mutta siellä on ollut pitkään suuria ongelmia eri ryhmittymien välillä, ja nyt jopa omien välillä. Varsinkin afgaanilapsista on ollut suurta häiriötä. Kyseisen lapsen kerrotaan aiheuttaneen usein erilaisia riitaongelmia oppilaiden kesken.

Advertisements

22 thoughts on “Tukholmalaisessa koulussa afganistanilaisten lasten puukkotappelu – yksi yksintullut kuoli

 1. Ei taida suomen media korjata uutistaan jossa vain mainittiin uhrin olevan turvapaikanhakija…

  1. Valtamedian korttitalo vaan romahtelee entisestään lisää ja Ruotsin ”300v. ilman sotia” jää pian historiaan.Lycka till!

  2. Asia selviää, kun osaa lukea rivien välistä. Tekijää ei mitenkään sen kummemmin yksilöidä ja razzizzmista ei puhuta sanallakaan. 😉

 2. Eilen typerimmät olivat näiden elukoiden takia istumalakossa. Jokainen osallistunut kantaswedu voi hiljaa mielessään miettiä miten järkevää se mahtoi olla?

  -Vaikka Suomi kovasti kiristää tahtia niin pakko se on silti tunnustaa -ruåtsalaisten itsetuhoisuus on vieläkin täysin omaa luokkaansa. Se kestää kansainvälisenkin vertailun varsin mainiosti.

   1. Siis että mistä tämä tieto on peräisin. En siis väitä huijariksi, mutta vaikea uskoa kun missään ei ole lähdettä.

 3. Niin niin… että nämä yksintulleet partalapset saavat kaniskella teräaseita julkisilla paikoilla mikä kantaväestöltä on ankarasti kielletty. Eiköhän olisi aika laittaa miinaharavat kouluihin ja läpivalaisulaitteet reppuihin?

  Tai sitten sallitaan kantaväestölläkin teräaseet. Sitä käyttää kummasti harkitummin kun tietää että jokaisella on. Siinä ei paljon uhitella.

  1. Luultavasti nyt ei ollut kyse uskon kinasta vaan siitä, että hazarat vihaavat muita afgaaneja, arabit vihaavat afgaaneja ja afrikaanoja, afrikaanot vihaavat kaikkia ja välillä ne vihaavat omiaankin..

   1. Se onkin tämän sirkuksen yksi lukuisista bonuksista, että vaikka suvaitsevainen tytär Virtanen kykenisi tulemaan toimeen kaikkien kanssa, he eivät kykene ikinä tulemaan keskenään toimeen. Ja he kertovat mielipiteensä harmittomimmillaan nyrkin kokoisilla kivillä. Sen rinnalla on aika pientä, jos isä Virtanen ei haluaisi maksella vaikka joidenkin ryhmien kansallispukuja, vaikka se katsottaisiin kuinka epäsensitiiviseksi mielipiteeksi.

    Tuli muuten yksi päivä pastori Toiviainen vastaan – näytti täysjärkiseltä eli aivan psykoosiin ei ole ainakaan mennyt. Toiviainen on muuten yksi niistä Suvaitsevaiston ihmisistä, joita mielipiteistään huolimatta jonkin verran kunnioitan: hän on oikeasti pannut itsensä peliin ja vaikuttaa vilpittömältä, eikä miltään egoaan lihottavalta Emma Karilta, joka on puhunut puuta heinää täysin tietoisesti:”Täällä on naisia ja lapsia…”

 4. Se on hirveää että viisivuotiaat pikkupojat ovat niin traumatisoituneita olleensa sotimassa rintamalla, että tuntevat tarvetta kantaa puukkoa mukanaan ja myöskin ovat internetistä joutuneet katsomaan videoita miten puukolla fileeraataan toisia ihmisiä. Voin vain kuvitella sen pikku puukottaja-paran tuskaa ja kärsimystä ja häneen kohdistuva rasismia jotka yhdessä saivat hänet tekemään tämmöisen hätävarjelu-väärinkäsityksen. Toivottavasti lapsiparka saa uuden kodin ja uudet yli-ymmärtäväiset Ruotsalaiset homotransuvanhemmat minkäänlaisen rangaistuksen sijaan. Ruotsi tarvitsee afghaani-tulkkeja! Uhri oli ihan varmana hukassa ollut kuusivuotias joka oli joutunut väärään seuraan, uusnatsien aivopesemäksi. Sille ei nyt voi mitään että uusnatsit värväävät pieniä lapsia, mutta ainakin nyt on yksi vihaaja vähemmän. Tämä on opettavaista myös Ruotsin 8 miljoonalle uusnatsille jotka joka päivä tekevät hirveyksiä muslimeille, siksi muslimit ovat joutuneet perustamaan omia kaupunkeja ja musliminaiset pysyvät sisätiloissa ja naamoituvat NINJOIKSI niin että uusnatsimiehet eivät pysty heitä raiskaamaan. HÄPEÄ RUOTSI, HÄPEÄ!!!!

 5. Ei muutaman pitsapaakarin takia kannattaisi tuhota koko maan tulevaisuutta sanoo:

  Oli pakko ottaa maahan matuja koska maassa oli aivan liian VÄHÄN ongelmia ja aivan liian RAUHALLISTA. Nyt on matujen ansiosta PALJON ongelmia mutta ei vieläkään TARPEEKSI joten otamme lisää matuja jotta saamme ENEMMÄN jännitystä. Mielenkiintoista arvata kuinka monta murhaa, ampumista, puukotusta, raiskausta 2018 tuo tullessaan? Oli miten monta tahansa niin se on jokatapauksessa LIIAN VÄHÄN joten 2019…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.