Epäilty ampumistapaus Viking Gracella viime yönä

12

grace

Viking Linen Turun ja Tukholman välillä kulkevalla Viking Gracella sattui viime yönä ampumavälikohtaus. Yksi henkilö vietiin Karoliiniseen sairaalaan ambulanssihelikopterilla.

Tapahtuma sattui klo 02.00 aikaan Ahvenanmerellä laivan Ahvenanmaalla poikkeamisen jälkeen. Tukholman poliisin tiedottajan Åsa Wallentinin mukaan ilmoitus tuli ampumahaavoista, mutta poliisi ei voi vielä vahvistaa mistä tarkasti ottaen oli kyse.

Laiva oli matkalla Tukholmaan ja oleskeli tapahtuma-aikaan Ruotsin meripelastusalueen sisällä. Hälytys tuli Suomen meripelastukseen, joka puolestaan hälytti Norrtäljeen, josta lähti helikopteri laivalle. Uhrin tilan katsottiin olevan sen verran vakava, että hänet vietiin Tukholmaan sairaalaan.

 

Advertisements

7 thoughts on “Epäilty ampumistapaus Viking Gracella viime yönä

  1. Viking Linen turvallisuus politiikka on aika ihmeellistä, natsit eivät pääse laivaan mutta ampuma-asein varustautuneet ihmiset pääsevät?

  2. Jos kaikkialla on monikulttuuri, missään ei ole kulttuuria (Morrissey) sanoo:

    Ennen kuin asiasta tulee varmempaa tietoa, pidämme meillä täällä Vikingillä todennäköisimpänä, että natsi tai äärioikestolainen ampui maahanmuuttajaa.

    Me Viking Line Oyj, olemme ahvenanmaalainen, l. rkp-läinen firma, l. me suvaitsemme ja käännytämme natsit jo terminaalissa takaisin. Suomen valtio tukee meitä miljoonilla ja pyrimme vielä suurempaan tukeen, jotta saamme maahanmuuttajille ilmaiset merimatkat ja vaikkapa luksusristeilytkin. Heille niinikään ilmaiset CK One- ja Police-tuoksut myymälästämme ja ilmaiset juomat kapakoissamme.

  3. Ihanan monikulttuurista! Aitoa tunnelmaa, hyvä Raping Line! Risteilythän ovat jo kymmeniä vuosia seuranneet samaa tylsää kaavaa. On ilahduttavaa että nykyään Raping Line laivoilla on oikeasti jännittävää: tullako jengiraiskatuksi tai ammutuksi, tai edes sairaalakuntoon pahoinpidellyksi ja ryöstetyksi. Nämä muslimi-teema risteilyt ovat parasta ikinä! Haluaisin ehdottaa vielä pikkulapsille muslimi-setä-pallomerta, jossa pallojen sijasta pikkulapset saavat temmeltää alastomien vanhojen muslimisetien jäykkien penisten seassa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.