Kööpenhaminan kaksi rikollisjengiä tekivät jonkinlaisen välirauhan

13
18633030-gfg
Katso keskimmäisen uustanskalaisen hieno vasemman käden ”merkki”.

Aiemmin syksyllä Kööpenhaminassa sotaa pitäneet ulkomaalaistaustaiset rikollisjengit Loyal to Familia ja Brothas ovat tehneet aselevon. Syksyn saldo oli kolme kuollutta ja 25 loukkaantunutta useissa eri ampumistapauksissa.

Maanantaina Nørrebrossa pidetiin jonkinlainen ”virallinen” aselepokokous, jossa olivat mukana molemmat jengit. Tuolloin päätettiin tehdä ainakin toistaiseksi voimassa oleva aselepo. Ennen välirauhaa asiasta neuvoteltiin useaan otteeseen rikollisten kesken ja mukana oli eräänlaisia rauhanvälittäjiä. Jyllands Postenin haastattelema yksi tällainen rauhanlähettiläs oli Khalid Alsubeihi, joka kertoo:

– Tämä tarkoittaa nyt sitä, että he pyrkivät olemaan etsimättä vastakkainasettelua.

Molempien ryhmittymien kaikki jäsenet ovat afrikka- ja lähi-itätaustaisia. Useimmat molempien ryhmien jäsenistä istuvat jo ennestään linnassa, joten ”ulkona” olevat jäsenet eivät ole kummankaan jengin terävintä ja operatiivista kärkeä.

Advertisements

3 thoughts on “Kööpenhaminan kaksi rikollisjengiä tekivät jonkinlaisen välirauhan

  1. Ruotsin feministipuolue on ollut rauhanvälittäjänä. Nyt pääministerille hommataan nobelin rauhanpalkintoa.

  2. Ne on ne EU:n omituiset ihmisoikeusjulistukset, jotka suojelevat maahantunkeutujien etuja vähintään yhtä hyvin kuin omien kansalaisten. Viimeisessä Lissabonin sopimuksessa (mm. Irlannin ja Tsekkien kovasta vastustuksesta huolimatta) tällä saatettiin voimaan ns. laillisuus, jonka vuoksi EU pystyy sanktioimaan jokaista EU-maata, joka ei hyyssää ja suojelu maahanmuuttajien ihmisoikeuksia. Kaunis ajatus, mutta jättää jälkeen avoimen kysymyksen: kuka suojelisi EU:n omia kansalaisia sitten maahanmuuttajien rikollisuudelta?
    Putin ja Trump taitavat paskat välittää niistä kun ovat itse koko ajan ”paremman väen” panettelun kohteena. Taitavat myös naureskella Japanissa, Australiassa ja Uudessa Seelannissa meidän hulluudelle.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.