Skip to content
Mainokset

Kööpenhaminan kaksi rikollisjengiä tekivät jonkinlaisen välirauhan

18633030-gfg

Katso keskimmäisen uustanskalaisen hieno vasemman käden ”merkki”.

Aiemmin syksyllä Kööpenhaminassa sotaa pitäneet ulkomaalaistaustaiset rikollisjengit Loyal to Familia ja Brothas ovat tehneet aselevon. Syksyn saldo oli kolme kuollutta ja 25 loukkaantunutta useissa eri ampumistapauksissa.

Maanantaina Nørrebrossa pidetiin jonkinlainen ”virallinen” aselepokokous, jossa olivat mukana molemmat jengit. Tuolloin päätettiin tehdä ainakin toistaiseksi voimassa oleva aselepo. Ennen välirauhaa asiasta neuvoteltiin useaan otteeseen rikollisten kesken ja mukana oli eräänlaisia rauhanvälittäjiä. Jyllands Postenin haastattelema yksi tällainen rauhanlähettiläs oli Khalid Alsubeihi, joka kertoo:

– Tämä tarkoittaa nyt sitä, että he pyrkivät olemaan etsimättä vastakkainasettelua.

Molempien ryhmittymien kaikki jäsenet ovat afrikka- ja lähi-itätaustaisia. Useimmat molempien ryhmien jäsenistä istuvat jo ennestään linnassa, joten ”ulkona” olevat jäsenet eivät ole kummankaan jengin terävintä ja operatiivista kärkeä.

Mainokset

3 Comments »

  1. Ruotsin feministipuolue on ollut rauhanvälittäjänä. Nyt pääministerille hommataan nobelin rauhanpalkintoa.

    Tykkää

  2. Ne on ne EU:n omituiset ihmisoikeusjulistukset, jotka suojelevat maahantunkeutujien etuja vähintään yhtä hyvin kuin omien kansalaisten. Viimeisessä Lissabonin sopimuksessa (mm. Irlannin ja Tsekkien kovasta vastustuksesta huolimatta) tällä saatettiin voimaan ns. laillisuus, jonka vuoksi EU pystyy sanktioimaan jokaista EU-maata, joka ei hyyssää ja suojelu maahanmuuttajien ihmisoikeuksia. Kaunis ajatus, mutta jättää jälkeen avoimen kysymyksen: kuka suojelisi EU:n omia kansalaisia sitten maahanmuuttajien rikollisuudelta?
    Putin ja Trump taitavat paskat välittää niistä kun ovat itse koko ajan ”paremman väen” panettelun kohteena. Taitavat myös naureskella Japanissa, Australiassa ja Uudessa Seelannissa meidän hulluudelle.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: