Lutikat lisääntyneet räjähdysmäisesti Tukholman seudulla

13

lutikka_web_1

Lutikat alkavat olemaan tietyillä Tukholman aluiella jo suuri ongelma. Tuholaistorjujien mukaan näyttää siltä, että ongelmasta ei päästäkään ihan heti eroon ja yhä useampi saa kokea miltä lutikka tuntuu kun se astuu elämään.

SVT:n mukaan kuluvan vuoden aikana Anticimex-niminen tuholaistorjuntafirma on tehnyt yli 4 600 huoneistoon tai kiinteistöön kohdistuvaa tuholaistorjuntaoperaatiota Tukholman alueella, joka on jonkin verran enemmän kuin viime vuonna. Lutikat ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti viimeisen kymmenen vuoden aikana.

Lutikan leviää hyvin herkästi huoneistosta toiseen. Kun yksi huoneisto kerrostalossa saa vieraaksi lutikoita ja lutikoita, leviää ongelma nopeasti naapurihuoneistoihin. Aiemmin lutikoiden uuden tulemisen syyksi kerrottiin ihmisten lisääntynyt matkustelu maailmalla.

 

Advertisements

21 thoughts on “Lutikat lisääntyneet räjähdysmäisesti Tukholman seudulla

 1. Kun kunnon lutikkakanta on saatu luotua, niistä on melkein mahdotonta päästä eroon etenkin jos tuontipuoli on kunnossa. Ei taida olla tuholaistorjuntaa varmempaa bisnestä kuin ehkä sähköverkot: tuottajat voivat kertoa hinnaksi mitä tahansa ja kauppa käy.

  Että jos joku tietää Tukholman pörssistä hyvän alan firman, niin tietoa tähän viestiketjuun, kiitos.

 2. Erääseen itä-helsinkiläiseen kerrostaloon muutti torakoita ja torakoita. Muutamassa vuodessa valloittivat koko talon. Mihinkään torjuntapuuhiin ei ryhdytty. Nyt on jo pian koko kortteli torakoiden vallassa ja olen kuullut että kokonaisia kaupunginosia on pian vitsauksen alla.

 3. Luteet, täit, torakat, suolistoloiset, verisairaudet, ameebat, bakteerit, virukset... sanoo:

  Ruotsalaisille syötetään matkustamissatua ja suomalaisille satua ”Kiinasta tuoduista huonekaluista”. Kiinasta tuodut mööpelit ja kankaat on viimeisen päälle myrkytettyjä- terveyshaitaksi asti- joten tuskin lutikka niissä viihtyy. Syy ei ole siis satu vaan matu ja perheenyhdistämiset jostakin hiekka-aavikon ja Mongolian takaperukoilta.

 4. Onneksi vielä voi matkustaa edes jossain päin Suomea ongelmitta. Mutta mitä se on vaikka 5 vuoden kuluttua, niin huonolta näyttää tämän uutisen mukaan. Laiva tuo ongelmat tännekin.

 5. Kuplat puhkeavat. Ruotsissa viimeisen kolmen kuukauden aikana kerrostalojen hinnat ovat pudonneet 8 prosenttia, Tukholmassa 9,5 prosenttia.

  arvopaperi.fi

 6. Lutikoita tuli suomeen ruotsista myös 2015 yli 30 000 ja armeija kantoi jopa niiden laukkuja.Vaarallisinta lajia joihin ei tehoa kuin nikkeli.

 7. Eikös tää matu porukka syö hyönteisiä tuovat siis omat sapuskat mukanaan. Mikäs sen mukavampaa napsia tuoretta snäcksiä televisiota katsellessa suoraan sohvatyynyjen välistä. Taidanpa tilata varmuudeksi pari purkkia Fuck Off sprayta.

 8. PT media siionistien asialla. Useita kommentteja sensuroitu.Tarkoituksenako aiheuttaa kantisten ja muslimien välille eripuraa? Sitähän (((Ne))) toivovat..

 9. Täällä ongelmia ” kierretään kuin kissa kuumaa puuroa” . Seuraksia selvitellään , mutta ei vahingossakaan puututa syihin. Ja jos kommentti sivuaa (((niitä))) ,tulee bannia ,pitäkää tunkkinne…

 10. Tietääksesi kuka hallitsee sinua, ota selvää ketä et saa arvostella” – Voltaire

 11. Mikäs muu on räjähdysmäisesti kasvanut tukholman alueella?!? Olisikohan tässä jotain…..?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.