Ruotsi valmis kovaan taisteluun pakolaiskielteisten maiden kanssa

13

lofven.jpg

EU-maat eivät onnistuneet edelleenkään saamaan ratkaisua pakolaiskysymykseen torstaina pidettävässä kokouksessa. Jos asiassa ei piakkoin saada sopua, haluaa Ruotsi, että asiasta äänestetään ja sitä myöten pakotetaan pakolaisvastaiset maat ottamaan pakolaisia vastaan.

Ruotsin pääministeri Stefan Löfven loihe lausumaan kokouksessa:

– Jos emme pääse yksimielisyyteen niin meillä on mahdollisuus tehdä enemmistöpäätös. Pyrimme yksimielisyyteen, mutta jos sitä ei saada, katson, että enemmistöpäätös on ratkaisu, Löfven kertoi Brysselissä.

EU-komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker oli Löfvenin kanssa samaa mieltä myöhään yöhön jatkuneissa neuvotteluissa.

Kyse on siis siitä, että EU:n tulevaisuuden linjat ovat nyt päätettävissä siitä, kuka kantaa vastuun pakolaisista. Ehdotuksen mukaan turvapaikanhakijat jaettaisiin tasaisesti, mutta Visegrad-maat Puola, Slovakia, Tsekit ja Unkari ovat tätä ehdotusta jyrkästi vastaan. Toisaalta Donald Tusk on ehdottanut, että koko ehdotus taakanjaosta romutettaisiin. Tätä ajatusta taas Ruotsi, Hollanti ja Saksa eivät hyväksy, sillä mailla on yhteinen linja siitä, että kaikkien maiden on otettava vastuuta.

Ruotsin hallituksesta on sanottu useaan otteeseen, että vastuun väistäneiltä mailta pitää vetää EU-tuki pois. Löfven näkee asian yksinkertaisena:

– Kaikkien pitää kantaa vastuunsa. Jos niin ei käy niin koko Schengen-yhteistyö on romahdusvaarassa.

Kokouksessa Bulgaria ehdotti jonkinlaista kompromissia

Advertisements

39 thoughts on “Ruotsi valmis kovaan taisteluun pakolaiskielteisten maiden kanssa

 1. Tähän asti on luvattu erottaa maat, jotka eivät halua harrastaa itsetuhoa maahanmuuton muodossa.

  1. Löhveeni siinä oikein nyrkit tanassa teutaroittee:Kaikkien on hypättävä samaan suohon mihinkä Ruotsi on itsensä ajanut.Mutta ei auta,itäeuroopan mailla on omat tuumailunsa haluavatko tuhota omat maanso niin kuin Ruotsi on tehnyt.

   Vaalit lähestyvät ruotsissa Löhveeni.

 2. Ei auta vaikka Löfven hyppisi tasajalkaa kiukusta! Itä-Euroopan maat ei vaan hyväksy ja asia kaatuu siihen.

  On muuten erittäin mielenkiintoista, että Lissabonin sopimusta voidaan tulkita niin, että avunantovelvoite on velvoite ottaa vastaan turvapaikanhakijoita muista jäsenmaista. Tuo on täysin mielivaltaista laintulkintaa, eikä kenenkään pidä sitä hyväksyä vaikka EU:n tuomioistuin sitä vaatisikin. Avunantovelvoite ei nääs ole vastaanottovelvoite 😀

  1. Tekee ja sanoo mitä ylhäältäpäin käsketään -itsensä myynyt globalistien viestintuoja olla joka ei tittelistään huolimatta omaa mandaattia mihinkään tärkeään asiaan.

 3. Siinäpähän pakottavat. Tekevät sitten kun Viro, että sata euroa kuukaudessa rahaa ja joku hikinen neukkuasuntola majoitusta varten. Virosta lähtivät Saksaan ja Ruotsiin viikon sisään melkein kaikki siellä majoitetut turvapaikanhakijat.

 4. mistä tämmönen ihmeellinen ”vastuu” muka kunpuaa…muualta kuin suvakkien päästä`? täysin käsittämätöntä. Jos joku populaatio ei menesty tietyllä alueellaan, niin sit luonnonlakien mukaan pitää kuorman ja väkimärän vähentyä tai jopa kokonaan kuolla pois

  1. Se ihmetyttää, että näiden kotimailla ei ole mitään vastuuta omista kansalaisistaan.
   Mutta se vastuu on tuhansien kilometrien päässä kaikista kehitysmaalaisista eurooppalaisilla.

   1. Noiden ”pakolaisten” lähtömaiden lähellä on upporikkaita maita jotka eivät ota ainuttakaan pakolaista, muunmuassa Qatar, UAE, Saudi-Arabia ym… Näissä maissa puhutaan arabiaa, joten kielikin olisi sama. Mutta ei, ruotsalaisten vanhusten pitää nähdä nälkää, jotta kehareilla olisi ilmainen asunto ja diskorahaa käytössä.

 5. Ruotsi on jo siinä vaiheessa, että ei sitä maata pelasta mikään romahdukselta. Tänä vuonna otettu yli Porin asukasluvun verran matua lisää sisään hyysättäväksi.

 6. Schengen-sopimus on hyvä tavarakuljetusten osalta, mutta ei ihmisten. Jos rikollisliigojen ja kerjäläisten ja muiden sakilaisten maahaantulon voisi estää passintarkastuksella, niin niin kannattaisi tehdä. Ei se passin näyttö niin työlästä ole.

 7. Vähän kuin naapurin kreisi cat-lady jolla on kaksiossaan 250 kissaa, haalii niitä kaksin käsin lisää ja pakottaa kaikki naapurit ottamaan kotiinsa satoja kissoja mukisematta ja vikisemättä. Kaikkien pitää ”kantaa vastuu”. Vai olisiko mitenkään loogisempaa lopettaa kaikki kissat ja passittaa vastuunjakelija pakkohoitoon..?

 8. Ruotsin eikka tulee huomaaamaan ettei pakolla saavuteta mitään. Jos pakkotoimiin aletaan hajoaa EU alta aikayksikön. Tämän takana on se tosiasia että Saksa, Ranska, Ruotsi alkavat nyt niittämään sitä matumyöteisen politiikkansa viljaa ongelmineen. Noiden luku-kirjoitustaidottomien villi-ihmisten ylläpitoon menee yhä enemmän rahaa vailla vastiketta ja ongelmia riittää. Mitään positiivista tästä ei ole ollut, ei edes halpatyövoimasta haaveilleet työantajat hyötyneet, koska noista ei kertakaikkiaan ole työvoimaksi.Ovat tulleet asenteella että kaikesta huolehditaan ja mitään ei tarvitse tehdä. Paska on lentänyt jo tuulettimeen ja siivoaminen on mahdoton tehtävä.

  1. Juu, ei nämä kehismatut tosiaankaan ole mitään penaalin terävämpiä kyniä tai edes lähellä keskitasoa. Jos yleensä saavat töitä, niin matalapalkka-alalla tai pimeästi. Tämä vääristää entisestää verokertymän ja -menojen suhdetta. Kuitenkin yhtä nettosaajaa varten tarvitsee kaksi-kolme tyyppiä, jotka maksavat veroja enemmän kuin kuluttavat.

   Mitään muuta kestävää vaihtoehtoa ei ole kuin miminoida näiden elättien määrän. Kotouttamiset eivät onnistu, koska tämä porukka keskimäärin on vaan yksinkertaisesti liian tyhmää ainesta pärjätäkseen länsimaissa.

   1. Haluan vielä mainita että nämä Eurooppaan tulleet keharit eivät ole lähtömaidensa parasta ainesta, vaan huonointa.

    1. Mm. irakin vankiloista ja mielisairaaloista vapautettua porukkaa jotka vapautettiin sillä että häipyvät maasta. Saksa dumppasi pahimman aineksen kohti pohjoista, ja nyt näkee rikos-ja raiskaustilastoista minkälaista porukkaa saimme vaivoiksemme.

 9. Se kenen tulisi kantaa vastuu, on Usa, britit ja ketä näitä muita olikaan hyökkämässä Irakiin, Libyaan, Syyriaan, Somaliaan ja Afganistaniin. Heidän takia koko pakolais ongelma on olemassa.
  Hatun nosto näille kieltäytyjä valtioille, hyvä vaihtoehto on erota eu:sta.

  1. Ei tämä ole seurausta hyökkäyksistä vaan kyseessä on hijra, eli islamilainen maahanmuutto jota toteutetaan valloituksen nimissä.

  2. Olen eri mieltä asiasta. USA on töpeksinyt todella pahasti Lähi-Idässä, mutta kyllä arabimaiden huonot olot johtuvat arabeista itsestään. Esim 2 maailmansodassa USA/UK pommitti Saksan ja Japanin tuhkaksi, mutta nämä kaksi maata nousivat tästä huolimatta melko nopeasti maailman talousmahdeiksi

 10. Tyhjiä puheita, ei Stefan Löfvenillä kuin EU:llakaan ole mitään mahdollisuuksia pakottaa muita maita ottamaan vastaan näitä uhka elementtejä. He menettivät jo Britit, heillä ei ole varaa menettää muita. Mitä enemmän he jatkavat tällä pakkokeino-linjalla, sitä enemmän he ajavat ihmiset etäälle EU:sta.

  EU:lla ja sen mielistelijöillä ei ole mitään mahdollisuutta voittaa tätä väittelyä, koska ei ole olemassa mitään järkiperäisiä argumentteja tukemaan heidän näkemystään.

  Ainoa ratkaisu on se, että Euroopan kansakunnat ryhtyvät puolustamaan Eurooppaa yhteistuumin ja rehellisen yhteistyön pohjalta.

 11. Ei mikään vastuullinen maa halua jakaa ”vastuuta” joka tekee maasta sellaisen kuin Ruotsi nyt on. Viime yönäkin törkeäjoukkoraiskaus Malmössä ja Tukholmassa hyökättiin naisen kimppuun takaapäin, pidettiin kiinni väkisin ja yritettiin repiä housuja jalasta. Kuka sellaista haluaa maahansa? Ei kukaan omasta kansastaan välittävä päämies.

 12. Stefan Löfven onkin jo tuossa taisteluvalmiina nyrkit pystyssä. No, ei muuta kuin reppu pykälään ja kohti Unkaria. Siellä odottaa Viktor Orban ja 10 miljoonaa unkarilaista. Passaa kokeilla!

 13. Naapurissa nasse-setä on nyt ”hyvin vihainen”. On se käsittämätön yhtälö. Englanti, Itävalta ja visegrad maat, kaikki silmiemme edessä. Ja valtakunnan hitsaaja painaa menemään suoraa saumaa,sivuilleen vilkuilematta. Naurukaan ei enää maita,eikä itkukaan.

 14. USA irtisanoutui jo pakolaissopimuksesta, suomen kuten muidenkin maiden jotka haluavat selviytyä ja jatkaa tulevaisuudessakin omana kansakuntanaan eikä kalifaatin etupiirinä, pitää irtautua pakolaissopimuksista. Koska ne sopimukset eivät palvele enää muuta kuin Euroopan muslimisaation helpottamista. Todelliset hätää kärsivät kärsivät ja kuolevat yhä kotimaassaan tai niiden läheisyydessä. Lähtisittekö itse sotaa pakoon täältä Irakiin tai Afganistaniin??? Epäilen….turvaa löytyisi kyllä lähempääkin.

 15. Suvakit harhoissaan yhä kuvittelevat, että kaikki geeliläpsyt kärsivät jotain oikeaa hätää. No, kärsiväthän ne seksuaalista hätää ainakin. Allah kun ei anna runkata. Toisaalta jos maa on Eurostoliiton jäseneksi kerran vinkunut, niin läpsyt on otettava maahan sisään ja pulinat pois. Sisäpolitiikalla asian voi sitten korjata tarjoamalla vankilamajoituksen paskalla puurolla ilman discorahaa.

 16. Baghdad ja Damascus ovat jo turvallisempia kuin monet Ruotsin kaupungit. Irakin ja Syyrian takfiriterroristit ovat palanneet jo emoalukseensa, Humanitaariseen Suurvaltaan (TM). Vuosia sitten Syyrian kansalaiset yrittivät varoittaa mitä porukkaa on tulossa, mutta se kaikui kuuroille korville.

 17. Jos löfven ottaa poskeen ,ei tarkoita kaikille pitäisi imeä matu kikkeli .

 18. Ruotsin hallitus on siis sitä mieltä, että jos maat eivät ota vastaan näitä ”pakolaisia” niin tuet pois. Loogisesti sitten niiden maiden, jotka maksavat EUlle enemmän (nettomaksajat, mm. Suomi) kuin sieltä saavat, ei tarvitsisi osallistua tähän taakanjakoon, eikö niin?

  EU-keskustelujen painopisteen perusteella voisi kuvitella, että koko pulju on perustettu vain Afrikan ja lähi-idän asukkaiden tarpeita varten.

  1. Ruåtsin hallitus ei ole mitään mieltä mistään -se ainoastaan toteuttaa (((erään ryhmän))) antamia käskyjä. Muutosta tähän on kenenkään turha odottaa miltään puolueelta. Äänestämällä et voi vaikuttaa.

    1. -Se pitää jokaisen selvittää itse -tietoa on vielä toistaiseksi saatavilla melko runsaasti vaikka sensurointi onkin viimeisten 1-2 vuoden aikana ollut todella rajua mm.youtubessa.

     -”Laiskan miehen” aloituspaketiksi suosittelen MITEN MAAILMA TOIMII ja SUURIN TARINA JOTA EI KOSKAAN KERROTTU videoiden katsomista. Jos kielitaitoa löytyy (englanti/Saksa) niin materiaalia kyllä löytyy paljon.

     -Jokainen päättäköön itse miten asiat haluaa nähdä -kannattaa kuitenkin tutkia myös se ”virallisen totuuden” vastapuoli. Miten paljon meitä on vuosien kuluessa kusetettu?

     1. Okei. Olisin voinut kuunnella kun olisit kertonut omin sanoin. Mutta en jaksa alkaa katsomaan filmejä ja pohtimaan mitä siellä mahdetaan sanoa varsinkaan kun englanti ja saksa ei taitu.

      1. The Greatest Story Never Told on käännetty suomeksi. Löytyy youtubesta.
       Historia on aina ja iänkaikkisesti ollut voittajan kirjoittama.

       1. Olen katsonut tuon sarjan ja täytyy sanoa että pisti miettimään. Kaikkea sitä amerikkalaista moskaa toisen maailmansodan tapahtumista ei pidä kaikkine karvoineen niellä.Noita sodan loppuvaiheen massamurha pommituksia ei ole länsimaissa käsitelty mitenkään, tai olkaa kohauttaen, no tämä kuuluu sotaan tappaa miljoonia siviilejä tarkoituksella koska vihaamme kaikkia saksalaisia ja japanilaisia.

 19. Vw -kuplaan ahtautumisen maailmanennätys on 20 henkeä. Ruotsihan on vielä väljä maa, joka näin aluksi voitaisiin nuijia täyteen. Luulisi puoli maailmaa mahtuvan.

 20. Löfveniä viiksettää kun kaikki ei sujukkaan suunnitelmien mukaan. Paneehan se kulttuurimarxistin verenpaineen nousemaan kun joku ei hyväksykkään samaa mädättämismeinikiä kuin ruotsistanin marxilaiset. Ensiksi Löfven ajaa ruotsistanin tilanteeseen josta ei ole ulos pääsyä, ja täydellinen romahdus on vain ajan kysymys, ja sitten tuo mätäpaise haluaa levittää sen muuallakkin, kuten kelpo marxilaisen tietysti kuuluukin.

 21. Miksi ihmeessä vastuu pitää olla eurooppalaisilla, joilla ei ole tilanteeseen osaa eikä arpaa?

  Jospa nämä parempaa ja täysin ilmaista elintasoa havittelevat pakolaiset alkaisivat viimeinkin ottamaan itse vastuuta tilanteestaan, ja alkaisivat itse kotimaissaan taistelemaan asioiden muuttamisen parempaan suuntaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.