Ruotsissa useita puskaraiskauksia viime yönä

12

Kuvakaappaus 2017-12-16 10-46-43

Ruotsissa on taas harrastettu viime yönä naisten päällekarkauksia. Tietoon on tullut ainakin kaksi puskaraiskausta, Tukholmassa ja Malmössa.

Klo 02.00 aikaan teki nainen rikosilmoituksen, että hänet oli raiskattu Tukholmassa Södermalmilla. Uhrin mukaan tuntematon mies oli hyökännyt hänen kimppuunsa takaapäin ja alkanut repimään housuja pois. Sen jälkeen tekijä oli raiskannut naisen ja poistunut paikalta. Teko tapahtu Götagatanin ravintolakadulla.

Taksikuski auttoi uhrin sairaalaan. Poliisi tutki aluetta yöllä koiran avulla.

Malmössä taas nuori nainen joutui usean miehen raiskaamaksi Sofielundissa. Klo 03.00 aikaan tapahtunut teko alkoi, kun nainen oli kävelemässä ja 3-4 miestä hyökkäsi takaapäin tämän kimppuun. Nainen raahattiin läheiseen leikkipuistoon, jossa raiskaus suoritettiin.

Malmön poliisi aikoo laittaa loppuviikonlopuksi ”erikoistoimia”, sillä kaupungissa epäillään olevan liikkeellä jonkinlainen raiskausliiga. Viime kuussa tehtiin kaksi samankaltaista raiskausta, jossa useampi mies hyökkäsi naisen kimppuun ja raiskasi uhrin. Viime öisen teon epäillään olleen saman liigan tekosia.

Malmön poliisi ei kuitenkaan kerro tekijöiden tuntomerkkejä. Molemmissa tapauksissa tekijöillä lienee erilainen käsitys kiihottavasta ympäristöstä, nimittäin Malmössä ja Tukholmassa on paljon lunta, joten teot ovat tapahtuneet lumihangessa.

Advertisements

15 thoughts on “Ruotsissa useita puskaraiskauksia viime yönä

 1. Taitaa olla punainen hätätila, jos edes alkutalvi ei kykene hillitsemään puskaraiskauksia.

  Uhri ei ole koskaan syyllinen, mutta realisti on pakko olla: se aika on mennyt, jolloin naiset saattoivat liikkua Ruotsissa aamuyöstä – tai pimän tultua – yksinään edes Tukholman keskeisillä paikoilla.

  1. Aseistetut poliisit saattamaan naisia ravintoloista kotiin. Ongelma ratkeaa kuin lenkkeilynkin kanssa. Jos resursseja uupuu, niin veronmaksajat sitten vaan kovemmin töihin.

   1. Kuulostaa hyvältä ruotsalaisratkaisulta: ohitetaan ongelma vaikka se rajoittaisi omaa elämää kuinka paljon. Mutta eipä olisi viisikään vuotta sitten arvannut, että sanalle ’joukkosarjapuskaraiskaus’ on Pohjoismaissa käyttöä.

 2. Kun seksirobotit kehittyvät tarpeeksi, niin sitten voisi aamuyön tunneille pistää muutama sellainen partioimaan kaupungin pimeille kaduille. Kun raiskaaja iskee, napsauttaa robotin alapäässä sijaitseva pienoisgiljotiini pikkuveikan pois.

  Eiköhän se raiskausintoilu siitä alkaisi hiipua hyvinkin nopeasti.

  1. Ei näitä tekoja tehdä nautinnon takia vaan kantaväestön nöyryyttämiseksi. Kyse on sotarikoksista joita miehitysjoukot ovat tehneet kautta historian. Nämä raiskaavat joukot toimivat syytesuojan turvin eikä tälläkään kerralla ketään saada kiinni -poliisi vain esittää tutkivansa tapauksia.

  1. Samaan aikaan Lövfen vaan jatkaa kiukutteluaan,kun Unkari,Puola,Tsekki ei ota pakolaisia. Hällä vitun väliä ruotsalaisista tytöistä,naisista. Vittu mikä runkku. Samanlaista paskaa on tämä mulkku äänestäjineen,kuin puskaraiskaavat matupaskat.

 3. Vuosi sitten löytyi erään rikollisen nettilehden kommenteista tällainen tarina.

  Pidin hieman julmaa hauskaa aikanani ruotsalaisten kolmen pellavapäisen kundin kustannuksella, kun aiheena oli raiskaukset ja seksuaalinen väkivalta suuremmalla tunnilla missä oli joku 60 henkilöä, kaikki eri maista yliopistossa ulkomailla.

  Siitä on nyt jokunen vuosi, sanoin suoraan että Ruotsi on yksi pahimmista raiskausmaista, toisena tilastoissa (Oli jo silloin) ja kerroin että se kuuluu osaksi ruotsalaista kulttuuria raiskata, etenkin joukkoraiskaukset ovat Ruotsissa tavallisia ja tekijänä on ruotsalaiset miehet.

  Pellavapäiset ruotsalaiset sitten kysyivät: ”miten todistat!” tai lempparini ”Tuo on valhetta!” ja pyysin professoriani katsomaan UN:n tilastoja (YK siis) ja kas kummaa… Ruotsi oli toisena jälleen kerran todistin pointtini.

  Siellä se paistoi koko kuulijakunnan edessä ihan YK:n tilastoissa suurena koko auditorion seinällä, ruotsalaisten raiskaaminen.

  Jatkoin sitten oikein hieromalla suolaa haavoihin ja kyseenalaistin ruotsalaisten miesten luotettavuuden ja kuinka turvatonta naisella on olla ruotsalaisen miehen seurassa.

  Kehotin varovaisuuteen heidän kanssaan toimiessaan, siis tyttöjä koska ruotsalaiseen kulttuuriin kuuluu raiskaus ja he eivät välttämättä käsitä sen olevan väärin.

  Suurin osa luokkaa kuunteli, ihmisiä Etelä-Amerikasta, Yhdysvalloista, Aasiasta (kauko-idästä) jne.

  Norjalainen mimmi nauroi salaa kun vain jatkoin puhumista siitä miten ruotsalainen mies oikeasti raiskaa ja ihmettelin miksi siihen ei puututa ja pitäisikö jonkin asteisia varotoimenpiteitä heidän kulttuurinsa suhteen ottaa käytäntöön?

  Ihmettelin myös miksi EU ei puutu ruotsalaisten miesten selkeästi osoitettuun vihaan ja kontrolloimattomaan himoon naisia kohtaan?

  Puhuin rauhallisesti, asiallisesti ja Yhdysvaltain englannin aksentillani asian selväksi.

  Ruotsalaiset kundit eivät voineet vastata mitään, istuivat raivoissaan, punaisina ja valmiina räjähtämään mutta ”Suvaitsevaisuus” ehkäisi heitä huutamasta: ”Ne on maahanmuuttajien tekemisiä!”.

  Sen jälkeen olisin syyttänyt heitä avoimesti rasismista ja heidän omien tekojensa häpeilemättömästä yrityksestä saattaa rasistisista syistä muista maista tulleiden niskoille…

  …Luultavasti tajusivat tämän ja olivat hiljaa.

  Lopuksi totesin:

  ”Kuten huomaatte Suomi on Ruotsin naapuri, me tunnemme naapurikansamme ja osaamme toimia heidän kanssaan jotenkin.” (Eli sain legimetiitin kuulijoilta jotka jäivät siihen käsitykseen että ruotsalaisia miehiä pitää etenkin tyttöjen varoa).

  Oli aika hiljaista ruotsalaisten opiskelijoiden suhteen minua kohtaan monta vuotta… (Vihasivat ja syystäkin!)

  Muistaakseni kostin heille jotain julkisesti ja kierosti jostain syystä, en enää muista mikä syy oli mutta suurin osa kuulijoista jäi siihen uskoon mihin jäi.

  Norjalainen mimmi vain nauroi tuntien loputtua. grinhymiö

  ”Taisit tehdä vähän vihamiehiä!” X-D

  TAPAHTUMA ON 100%: TOSI!

  Tunsin mielihyvää siitä ja pitkään… Muistellessani vieläkin tunnen mielihyvää, vedin kaiken vakavalla naamalla ja asiallisesti ilman mitään virheitä.

 4. Malmön poliisi epäilee, että kaupungilla liikkuu muslimeja. Pikku kakkosen Maltti ja Valtti vissiin palkattu erikoispoliiseiksi? Loput on liian tyhmiä tehdäkseen minkäänlaisia johtopäätöksiä? Kyllä nyt tulee varmasti oivallinen dialogi, mutta saako joukkoraiskaajat joululahjarahansa, se jää nähtäväksi.

 5. Uskomattoman monikulttuurista, pahoittelut uhreille. Hirvittävä kokemus. #metoo #matutoo #eikaihaittaatekopyhiä #liinparempaa #väkivalta #feminizmi #sorisiitä #demariunelma #kokoomusfantasia #vihreädystopia #punainentasaarvo #toisillesevaanonsallittua #suojakulttuuri #huhkunvituttaa #koskakiehuuyli #hyväpuhe #toveristalin #marxilainen #esikuva #smurffit #takinjakalsarinkääntö #taakanjako #kultamunat #rikkaus #vaalit2018 #ajatteleaivoilla #väestövaihto #soros #pankkiirinasialla

 6. Ruotsalaisia miehiä ei ole olemassakaan sellaisessa muodossa minä miehet käsitetään. Vähän kuin kirkkojen jumala tai allah, mielikuvitusolentoja ja vanhoihin taruihin perustuvia kansansatuja.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.