Satapäinen muslimijoukko vaati Uddevallan joulutorilla moskeijaa itselleen

13

Kuvakaappaus 2017-12-16 11-31-32
Hyvin epätavallinen pohjoismainen näky, mutta yeistyy.

Muslimit pitivät eilen Uddevallan torilla suuren mielenosoituksen. Klo 12.00 kajahti rukouskutsu ja torille kokoontui satoja muslimeja perjantairukoukseen. Tapahtuman tarkoituksena oli osoittaa, että he tarvitsevat isomman tilan, tai moskeijan.

Uddevallan tori on koristeltu joulukuntoon, mutta siitä huolimatta, tai juuri sen takia, reilu sata kaupungin muslimia kokoontui torille joulukuusen viereen pitämään tilaisuuttaan. Uddevallan islamilaisen keskuksen puuhamies Feysal Reerabdullah kertoo SR:lle:

 

– Haluamme näyttää olemassaolomme, merkata reviirimme. Olemme saaneet paljon uusia tulijoita kuntaamme ja nykyiset tilamme eivät enää riitä. Toisinaan perjantairukouksissa osa muslimeista on joutunut rukoilemaan ulkona.

– Painotan, että me olemme olemassa yhteiskunnassa ja haluamme rakentaa moskeijan, Feysal Reerabdullah sanoo.

Rukous-mielenilmaisussa muslimit vetosivat kuntaan ja kuntalaisiin, että heitä autettaisiin uusien tilojen tai moskeijan rakentamisessa. Kaikki kunnanvaltuutetut eivät kuitenkaan ole ihan yksimielisiä asiasta. Sosiaalidemokraatti Ingemar Samuelsson sanoo, että asia ei ole millään tavalla kunnan eikä veronmaksajien vastuulla:

– Ei kunta rakentele yksittäisille yhdistyksille kokoustiloja. He saavat itse vuokrata tilat, jos katsovat sen tarpeelliseksi. Olemme kyllä auttaneet heitä löytämään tiloja, mutta vielä ei ole tullut vastaan sellaista vuokratilaa, joka sopisi heidän lompakolle.

Advertisements

16 thoughts on “Satapäinen muslimijoukko vaati Uddevallan joulutorilla moskeijaa itselleen

 1. Juuri näin kehitysmaalogiikka toimii. Meillä ei ole rahaa, mutta silti me halutaan, että meille sitä järjestetään, tai muuten…

 2. ”Ei kunta rakentele yksittäisille yhdistyksille kokoustiloja. He saavat itse vuokrata tilat, jos katsovat sen tarpeelliseksi.”

  Eiköhän Ingemar esitä viimeistään huomenna anteeksipyyntönsä ja/tai eroanomuksensa. Kun on aisankannattajiksi alettu, sitä ei voi noin vain lopettaa. Uskomatonta röyhkeyttä kehitysmaamusuilta.

  1. Älyttömän röyhkeä orja on kyseessä. Toivottavasti ymmärtää katua, ehkä Allah on armollinen. Samuelssonin on syytä tyytyä osaansa ja pistää pöytä koreaksi herrarodulle.

  2. Jngemar ja kumppanit kumartavat hetken kuluttua perä pystyssä mekkaa kohti , pyytävät allahilta anteeksi ja alkavat rakentaan muslimeille moskeijaa verovaroin.Vieläpä kysyvät kehareilta oliko heillä mahollisesti muita toivomuksia.

  1. Ei tämä syöpä leviä hitaasti,se leviää erittain agressiivisesti.
   Eikä ruotsalaisilla ole enää keinoja sitä pysäyttää,jos vaikka
   joillaki siihen on halukin.

 3. Että ei ole ollut lompakolle sopivia tiloja ja vaaditaan varmaankin ilmaista tilaa. Ei muuta kuin alkaisivat tekemään kuin jehovat, ite rakentelisi tilan. Mutta kun ei taida sitä kamelista tulevaa rakennusainetta olevan ruottissa tarpeeksi.

 4. Ei Jehovan todistajat rikkaita ole hekään mutta he rakentavat valtakunnansalinsa talkoilla. Näille muslimeille se ei tule mieleenkään

  1. Jehovantodistajissa on muitakin hyviäpuolia kun tuo, että ne rakentavat itse rukouspaikkansa,pyytämättä yhteiskunnalta mitään.Jehovalaiset ei käy kenenkään kimppuun hakkaamaan ryöstämään ja tappamaan.Muhameteille pitäis kaikki olla valmiina verorahoilla hankittuna.Euroopan johtajat avasivat sellaiset veräjät,että se tulee olemaan katkerasti katumana.

   1. Siis, tätä menoa sama tulee tapahtumaan meilläkin. On se saatana, ettei ihmiset ymmärrä. Ketkä meistä suomalaisista tätä oikein haluaa? Suvakit tietty, mutta miten heihin voisi oikein suhtautua? Vaikuttaa mahdottomalta urakalta kun päättäjämme ovat tasoa, jota itse joudun ulkomaillakin häpeämään. En olisi ikinä uskonut nuorena, että häpeän olla ulkomailla suomalainen. No, nyt sekin on koettu. Ja olen sentään pyörittänyt muutakin kun tahkoa since 1974. Olinhan jo juuri täyttänyt kokonaista 16 vuotta lähtiessäni merille.

 5. Aikuisia ihmisiä pyllistelee julkisella paikalla ja nöyristelee jotain muumihahmoa tai muuta mielikuvitusolentoa, ei kovin älykkäältä vaikuta, mutta kai se sitten ob kun Liiiii sanoo heidän olevan sitä patempaa kansaa. En olisi uskonut vielä 90-luvun lopulla että taannumme 20 vuodessa takaisin mooseksen ajalle.

 6. Antakaa niille ny uusi iso mesta keskustasta, ku ne on niiiiiin söpöjäki ! Ihania seksikkäitä peppuja mmmmm.. voi kunpa tusina noista olisi oven takana kun olen perjantai iltana saunan jälkeen ajellut römpsänikin..pullaaakin leivon, ja tarjoan alkoholit ja ruoat ja tanssiravintolakustannukset taksimatkoineen, kunhan tulevat luokseni jatkoille mmmm…

  1. Kuulostat ihan SPR:n tädiltä :-). Olisit nyt samalla virkannut niille vaikkapa samaan syssyyn villasukat tai miksei vaikkapa villatussun, unohdit myös rakkauspommittaa heitä. Mutta miksi ihmeessä tarjoat heille viinaksia, etkö tiedä että erämaan jumala on kieltänyt heiltä moisen tapojen turmeluksen?

 7. Tässä syy miksi muslimimaailma on jäänyt keski-ajalle nykymaailman kehityksestä. Haluavat vetää sivisityneet yhteiskunnat mukaansa taikaolentojen palvontaan jota persepyllyssä manataan ja halutaan taikaolentokeskuksia joka niemeen ja notkoon. Kovasti kuitenkin kelpaa nykymaailman keksinnöt ja sen mukanaan tuoma helpompi elämä vaikka inhoavat länsimaita.Noihin maanosiin ei tehoa kuin muutama kilotonni hyvin jalostettua uraania sopivasti ripolteltuna. Myös joku innovatiivinen rajattu ehkäisykeino joka levitetään noihin maanosiin on ainut maailman pelastus. Ovat kuin citykaneja, lisääntyvät aivan tuhottomasti ja länsimaat ruokkivat. Se ainut millä noita voi auttaa on viedä työkaluja ruoan sijaan, ja että itse yrittäisivät edes jotain. Jos ei onnistu sille ei voi mitään. Eiköhän paneminen unohtuisi jos joutuisi tekemäänkin jotain olonsa eteen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.