Helsingborgissa suuri mellakka viime yönä – 15-20 uusruotsalaista rikkoi paikkoja

13

Helsingborgissa asuvat uusruotsalaiset nuorukaiset aiheuttivat kaupungissa suuren kaaoksen viime yönä. Yksi katukin jouduttiin sulkemaan liikenteeltä liian vaarallisena autoilla.

Tapahtumat sijoittuvat Helsingborgin ongelmalähiö Dalhemin ympärille. Touhu alkoi puolenyön jälkeen Dalhemin keskustassa, jossa 15- 20 henkilön naamioitunut joukkio rikkoi ikkunoita ja kaikkea mitä nyt rikki vain saa. Istutuksia revittiin, sähkökaappeja kaadettiin ja sen sellaista. Poliisin saapuessa paikalle perääntyivät mellakoitsijat läheiselle Dalhemsvägenin ylittävälle ylikulkusillalle.

 

Siellä sotajoukko alkoi pommittamaan autoilijoita. Kadulle heiteltiin teräksisisiä roskapönttöjä  ja yksi betoniporsat, johon oli kiinnitetty postilaatikko. Poliisi sulki kdaun hetkeksi. Kun poliisi sitten yritti ottaa kiinni mellakoitsijoita, nämä alkoivat kivittämään poliisia nyrkin kokoisilla kivillä.

Nyt rintamalinja siirtyi Dalhemin koululle, jossa rikottiin ikkunoita. Lopulta poliisi sai rivinsä kuntoon ja pääsi vyöryttämään mellakkajuokon hajalle. Silminnäkijöiden mukaan poliisi otti useita uusruotsalaisia myös kiinni.

Kukaan ei loukkaantunut, materiaaliset vahingot taas korvaa veronmaksaja.

Advertisements

15 thoughts on “Helsingborgissa suuri mellakka viime yönä – 15-20 uusruotsalaista rikkoi paikkoja

 1. Mellakat alkaa. isis on antanut käskyn soluille kärsittyään kurjan lopun lähi-idässä.Kuinkahan kauan kansalaiset sietää tätä sontaa ja mitä tapahtuu kun raja ylitetään.

   1. Ruotsalaiset on kuin euroopan juutalaiset 1940-luvulla, kävelevät kaasukammioonsa vapaaehtoisesti.
    Ja innokkaimmat auttavat kaasuttajia.

  1. Tästä on nimenomaan kyse. Itävallan kansa sai vähän aikaa sitten tarpeekseen ja äänestikin itselleen hallituksen, jossa kaavailujen mukaan kansallismielisellä puolueella olisivat ainakin sisä- ja puolustusministerien salkut.

   Ei tarvita kuin poliittista tahtoa. Sitä osoittivat unkarilaiset äänestäessään Perussuomalaisten veljespuolueelle Fideszille sellaisen Gigajytkyn, että se on voinut muuttaa perustuslakia kansan ja valtakunnan etua ajavaksi EU-mälinöistä huolimatta.

   Samaan tapaan tekivät itävaltalaiset: siellä ei tullut kansallismieliselle puolueelle aivan unkarilaisjytkyä, mutta riittävästi päästä vaikuttamaan nimenomaisesti islamismi-invaasion tulppaamiseen. Äänestäjien tahdon mukaisesti.

   Katsokaa nyt hyvät ihmiset edes tuon verran uutisia! Ettekö te tosiaan voi käsittää tuon vertaa, että tämän kaiken voi kumota äänestämällä kansallismielistä puoluetta, kuten unkarilaiset ja itävaltalaiset ovat tehneet!

   1. Ei me tajuta. Äänestetään feministipuoluetta, kerran uutuudenviehätys ja tasa-arvoasiatkin olleet Suomessa perseellään jotain sata vuotta.

    Toisaalta keskustaa äänestetty jo kolmannessa sukupolvessa. Radiolupakin maksetaan, vaikka muut haukkuvat hulluksi.

    Eikös ne kansallismieliset ole Putinin Neuvostoliitosta ja natseja. KGB:tä en äänestä.

    (Hieman huumoria, vaikka liian usein tuntuu, että noin valtaosa kansasta ajattelee.)

    1. Kansallismieliset on niitä suomalaisia jotka ei antaudu islamistiselle terrorille ,eikä Putinin Venäjälle ikinä. Suomi pidetään suomalaisilla.

 2. Joulujuhlat alkaneet. Voipi olla odotettavissa, että jossain vaiheessa tulee johonkin/joihinkin autoihin teknisiä vikoja ja karkaavat väkijoukkoon.

  1. Se on valitettavasti ajan kysymys niin Suomessa kuin Ruotsissakin.Jos korkeapotentiaalisia tekijöitä on vähintään satoja ja toteutukseen tarvitaan ruosteinen Mora tai kyky ajaa autoa, niin tuleehan kyllähän se isku sieltä tulee, vaikka tehtäisiin koko maasta yksi iso betoniporsas.

   1. Isku on jo tullut, kesällä Turussa. Valemedialla ei ole ollut suuriakaan vaikeuksia pitää asiaa mahdollisimman suuressa mediapimennossa, koska valtiojohtommekin on määrätietoisesti kiistänyt islamistisen terroristi-iskun olleen sellainen.

    Tässä sitä odotellaan uuden vuoden kemuja: aivan varmasti maassamme loisivat islamistit ovat valmiudessa joulutapahtumien yli, samoin kuin poliisimme. Sen jälkeen valmius herpaantuu uuden vuoden juhliin….

    Ovathan nuo perkeleet osanneet odottaa tähänkin asti. Valtiovaltakin tietää heidän niin tekevän; miksipä muuten joulurauhan julistusta olisi tänä vuonna vartioimassa viimevuotta huomattavasti mittavampi poliisi- ja ennen kaikkea sotilasvartiosto?

    1. Onhan se nyt jukolauta suomikin pantu mallilleen.Joulurauhan julistustakin pitää kohta panssarivaunujen voimin vartioida.Ja syy on siinä,että maahan on päästetty muslimiteroristejä holtittomasti.

     Jokaisen puolueen politikot on tähän syyllisiä, niin oppositiossa kun hallituksessa olevat.

  2. Entäpä pienet rakettimiehet? Viime talvenahan rakettien ampuminen vaakatasoon päin ihmisiä näytti olevan suurta hupia tietylle intifadaporukalle.

   Saas nähdä jatkuuko hupailu tänä vuonna yhtä railakkaasti…

 3. Vai jäi taistelussa oikein sotavankejakin kiinni. Ennenkuulumatonta Ruotsissa. Sotavangit on välittömästi vapautettava ja kiinniottajille tuntuvat rangaistukset sotaoikeudessa. Lisäksi oikeuden olisi harkittava korvauksia vahingosta kärsineille. Ehdotan että uusi Volvo olisi kohtuullinen hyvitys.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.