Malmön joukkoraiskauksen uhri joutui kidutusta vastaavan teon kohteeksi

0

Kuvakaappaus 2017-12-17 08-45-38.png

Malmön poliisin mukaan perjantain ja lauantain välisenä yönä raiskattu 17-vuotias tyttö joutui kidutusta muistuttavan teon kohteeksi. Naista pahoinpideltiin raiskauksen aikana siinä määrin vakavasti, että uhri joutui pitkäaikaiseen sairaalahoitoon.

Uhrille entuudestaan tuntemattomat miehet hyökkäsivät Malmössä Sofielundin kaupunginosassa naisen kimppuun. Nainen raahattiin viereiseen leikkipuistoon, jossa teko tapahtui. Teko tapahtui klo 03.00 aikaan. Poliisi on hyvin vaitelias tapahtumasta, toisaalta pyytää yleisöltä tietoja.

Teko oli kolmas samankaltainen joukkoraiskaus kuukauden sisällä Malmössä. Poliisin mukaan teot muistuttavat toisiaan siinä määrin, että on luultavaa tekijöiden olevan kaikissa sama. Marraskuun puolen välin paikkeilla raiskattiin muutaman päivän sisällä kaksi teini-ikäistä tyttöä. Sigtunagatanilla 3-5 miestä hyökkäsi naisen kimppuun ja pahoinpiteli raa´asti tämän, jonka jälkeen tyttö raiskattiin.

Segevångelilla kaava oli sama. Useat tuntemattomaksi jääneet miehet hyökkäsivät naisen kimppuun pahoinpidellen tätä ja lopuksi uhri raiskattiin. Yhdessäkään tapauksessa poliisilla ei ole konkreettista epäiltyä, vaikka DNA:ta ollaan pystytty eristämään rikospaikoilta.

Malmön poliisin johtokeskuksesta Kim Hild kertoo, että naisilla ei kuitenkaan ole syytä huoleen Malmössa. Hildin mukaan naisten ei pidä vältettä erikoistesti tiettyjä paikkoja tai jäädä kotiin, sillä silloin syyllisyys laitettaisiin uhrin niskaan.

Poliisilla ei ole siis ketään epäiltyjä, mutta tekijöiden tuntomerkkejä ei suostuta kuitenkaan kertomaan julkisuuteen.

 

11 thoughts on “Malmön joukkoraiskauksen uhri joutui kidutusta vastaavan teon kohteeksi

 1. Eli naisten kehoitetaan kulkevan edelleen niin kuin aina ennenkin, mitään vaaraa ei ole, ja syyksi ilmoitetaan se että muuten syyllisyys kaatuu naisten niskaan?
  Tuon täytyy olla jotain ruotsalaista logiikkaa, sillä minulle se ei aukea.

  1. Oli aika hämmentävä. Miten raiskausjengin aiheuttama varovaisuus voisi kääntyä uhrin syyksi? Eikö yksin liikkumisen välttäminen ole ainoa vaihtoehto, jos perselähiön mattopommitus ei ole mahdollista?

 2. Kyllä feministihallitus keinot keksii… jotta pojat saisivat jatkaa matalaintensiivistä sotaansa yhteiskuntaa vastaan.

 3. Jos vaaraa ei ole niin miksikö poliisi ei pistä omia nais-poliiseja kulkemaan puistoihin yöksi. He toimivat sekä pyysyksinä että turvallisuuden takaajina. Verkkosukat jalkaan, kahdet push-upit päälle ja minihametta päälle. Ja sitten kuljeskelemaan yöllisille poluille ja puistoihin.

  Yhdellä kertaa kaksi kärpästä.

 4. Kun kommentoin Facebookissa olleen raiskaajan kuvan alla olevaan kommenttikenttään, ”kuinka nuoret naiset menevät näiden ulkomaalaisten näköisten miesten pauloihin, vaikka heistä on varoitettu . Sain kommentistani 30 vrk bannin. Tämä osoittaa sen, ettei nuorten tyttöjen saati naistemme turvallisuus merkitse mitään päättäjille, vihapoliisille tai ilmiantajille. Rikoin siis yhteisönormeja sanalla ulkomaalaisen näköinen. Se oli ilmiantajan mielestä vihapuhetta, kun sanoin totuuden ja varoituksensanan nuorille tytöille..

 5. Nyt se sitten on virallista, ruotsalaiset ovat nähtävästi lutvikulleja saamattomia runkkuja ja säälittäviä alistuvia nynnyjä? Hävettää syvästi ruotsalaisten ”miesten” puolesta. Ehkä niitä ei ole enää jäljellä, jos on koskaan ollutkaan, on vain hen kanasia?

  Järkyttävässä alennustilassa ovat. Tuossa kohdin viimeistään toisen tapauksen jälkeen olisi pitänyt mobilisoida vigilante ryhmiä kaduille jakamaan oikeutta ankaramman kautta, koska ruotsalainen yhteiskunta ja viranomaiset ovat siihen selvästi kyvyttömiä.

  No uskallan veikata että kun jossain maassa pinna viimein palaa poikki, alkaa ennennäkemättömän raaka ja julma sisällissota, mikä leviää koko EU:n alueelle (poislukien älykkäät itäeuroopan maat) Eikä tuohon tarvita kaksisia ennustajan lahjoja, ja fakta on sekin että siihen valtaeliitti taustavaikuttajineen on juuri pyrkinytkin viimeiset parikymmentä vuotta.

  Sori siitä.

 6. Ensin ne käy kotimaassaan lampolassa sitten ne raiskaa täällä muussa maassa jonkun eläimestä tarttuva vakava tauti siirtyy kantajasta raiskattuun ja vasta usean vuoden perästä oireet ilmaantuu ja siihen mennessä se on jo saattanut olla muidenkin kanssa ilman raiskaamista yhdynnöissä niin milloin toi pommi räjähtää terveydenhoitoalalla käsiin

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.