Malmön poliisi kehoittaa nyt nuoria naisia välttämään öistä yksinliikkumista ulkona

13

Kuvakaappaus 2017-12-17 08-45-38

Aiemmin Malmön poliisi kertoi, että naisilla ei ole mitään pelättävää. Nyt kuitenkin puheita on hieman muutettu. Malmön poliisista tutkinnanjohtaja Anders Nilsson kehoitti SVT:n Skoonen uutisissa naisia välttämään pimeällä yksin liikkumista.

Malmön poliisi kehoittaa ihmisiä, eritoten nuoria naisia, hyvin suureen tarkkaavaisuuteen.

– Haluan painottaa, että nyt pitää olla erittäin varovainen ja mahdollisesti välttää yksin liikkumista ennenkuin olemme kartoittaneet mitä todella tapahtuu, Nilsson kertoi SVT:n uutisissa.

Malmössä on tapatunut kolme hyvin vakavaa ja brutaalia joukkoraiskausta kuukauden sisällä, jossa 4-10 miestä on käynyt nuorten, kaikissa tapauksissa alaikäisten tyttöjen kimppuun. Uhri on pahoinpidelty ja sen jälkeen raiskattu. Viimeisintä tekoa kuvatiin kidutuksenomaiseksi. Myös poliisin mukaan viimeisin raiskaus oli erityisen kylmäverinen.

– Tekijät luultavasti etsivät yksinliikkuvia naisia. Nyt ei pidä mennä yksin pimeille alueille ja jos joutuu olemaan ulkona niin liikkuu jonkun kanssa tai ryhmässä.

Malmön poliisin kehoitus 2017 jouluna nuorille naisille: ”Nyt ei pidä mennä yksin pimeille alueille ja jos joutuu olemaan ulkona niin liikkuu jonkun kanssa tai ryhmässä.”

Poliisi ei osaa vielä kertoa onko teoilla samoja tekijöitä, sillä tutkimuksissa mennään juuri DNA-vaiheessa. Se voidaan kuitenkin vahvistaa, että tekijöitä on kussakin tapauksessa ollut useita. Poliisi toivoo saavansa DNA-tulokset joulun pyhiin mennessä, jolloin asia voi nytkähtää eteenpäin.

Mats Attin Malmön poliisista kertoo myös SVT:lle:

– Olen ollut 35 vuotta poliisina ja nyt ollaan menty rajan yli. En ole ennen nähnyt tällaista, tämä on ennenkuulumatonta.

Poliisi kertoo, että on saanut paljon vihjeitä ja toivoo, että lisää saataisiin.

Advertisements

20 thoughts on “Malmön poliisi kehoittaa nyt nuoria naisia välttämään öistä yksinliikkumista ulkona

 1. Mikä ihme noita ruotsalaisia pellavapäitä oikein vaivaa? Auttaisiko tuohon buumiin kenties tuoda lisää väkeä lähi-idästä ja afrikasta?

 2. Ei saa antaa pelolle valtaa.
  Ihan vaan vastuullisille päättäjille muistutuksena.
  Miksei myös varoituksena.
  Pettäjät tullaan tuomitsemaan rankemman kautta!

  1. Tunnuslause/muistutus olkoon:

   ”Me emme unohda, me emme anna anteeksi!”

  2. Niin. Vielä vähän aikaa sitten meilläkin poliittinen eliitti hoki:”Ei saa antaa pelolle valtaa!” Itse he kyllä antoivat päätelleen siitä, että valtioneuvoston henkilösuojelu tuplattiin tuolloin.

   Tällä viikolla otettiin jälleen esille vaatimus, etteivät suomalaiset sotilaat saisi kulkea vapaa-ajallaan asepuvussa julkisilla paikoilla. Asialla oli tällä kertaa Varusmiesliitto, peräänkuuluttaen varusmiesten oikeutta lähteä lomille siviileissä. PV:n ja Rajan sekä jopa pelastuslaitoksen(!) kantahenkilöstöä on tähän jo aiemmin ohjeistettu.

   Tähän ollaan tultu. Poliittinen eliitti tuhoaa tahallaan kansalaisten arkipäivän turvallisuutta tuomalla maahan alati kasvavin määrin (lähitulevaisuuden skeema on kuulemma 100 000 palleroa) arabi-, afgaani- ja afrojätkiä, joista osa TIEDETÄÄN islamistiterroristeiksi ja suuri osa on mitä todennäköisimmin Afrikan ja Lähi-Idän maiden rikollisia, jotka livistävät tänne jatkamaan tekosiaan vailla todellista vastuuta.

   Heidän terrorismiinsa ja väkivaltarikollisuuteensa vastataan käskemällä kansamme ja valtakuntamme maanpuolustajia riisuutumaan heidän edessään, etteivät he joutuisi näiden valloittajien uusiksi uhreiksi.

   Kauanko menee siihen, että maassammekin aletaan julistaa naisille ulkonaliikkumisvaroituksia? Ja kun se tapahtuu, seuraako siitä naisten taholta #metoo-raivoamista vai vain alistunutta hiljaisuutta?

   1. ”Poliittinen eliitti tuhoaa tahallaan kansalaisten arkipäivän turvallisuutta…”

    No en tiedä onko se tahallisuutta, ymmärtämättömyyttä, vahingoniloa vaiko mitä, mutta perusongelmahan on se, että he voivat tehdä näin, koska haitat eivät suoraan (tai mitenkään) kohdistu heihin itseensä.

    Siksi pitäisi keksiä joitain keinoja maalittaa heitä (suvakkieliitin edustajia) alttiiksi näille ilmiöille. Esimerkiksi ulkomaisille murtoliigoille usealla eri kielellä painettuja opaskarttoja sinne eliitin asuinalueille, lihapatojen ja hyvinvarusteltujen omakotitalojen äärelle. Sitten jää heiltäkin turvallisen tuntuiset iltalenkit koiran kanssa kotikaduillaan historiaan.

    Tokihan hekin haluavat aiheuttamansa rikkauden vaikutukset koko kirjossaan elinpiiriinsä?

 3. Nyt ollaan menty rajan yli,mutta huomenna paluu arkeen ihquilemaan ja rajan yli mennään taas pahemmin seuraavan ja seuraavan kerran. Kun ne raiskailut ei lopu lässyttämällä.

 4. Siispä, Malmössä on voimassa viidakon laki. Sivistynyt yhteiskunta on luovuttanut järjestyksen ylläpidon.

 5. Tämä on karmeata katseltavaa. Ruotsalaisilta on tullut kansa, jossa on hurahdettu täysin hulluun ja vaaralliseen ideologiaan. Faktoja on alettu selittää ja kiertää tämän hullun ideologian prisman kautta. Suvakkinoitatohtorit rummuttavat mediassa ja jos joku kehtaa arvostella tätä touhua, hänen kimppuunsa hyökätään. Erittäin vaarallista yhteiskunnalle.

  Metoo-kampanja on tyyppiesimerkki tästä. Jos matu raiskaa, sekin on valkoisen miesten vika ja heidän valkoisten on muututtava. Sen sijaan että poliisi keräisi nämä matut säilöön ja takaisin kotimaahansa vaikka rahtilaivalla, niin varoitetaankin naisia liikkumasta yksin! Eikä sanallakaan mainita, että muslimipaskat taas kerran asialla.

  Matut kävelevät nauraen ruotsalaisten yli ja nämä vaan ruoskivat itseään, kuinka he ansaitsevat tulla kävellyksi yli. Ruotsi joskus 2030-luvulla tulee olemaan oikea kauhunovelli reaalimaailmassa, jossa matut ovat tuhonneet hienon yhteiskunnan. Tässä voi jopa Suomi joutua sotimaan näitä muslimeita vastaan. Ei ne tottele muutakuin voimaa kuten Israel on osoittanut.

 6. Ehkä se on viimeinen mahdollisuus, että Mossad tulee paikan päälle ja tekee tarvittavat puhdistukset, kun skandinaavit eivät itse pysty.
  Poissa on viikinkien henki, poissa on hakkapeliittain voima.
  Vai onko se voimassa vain Suomen puolella, sitä ei kukaan tiedä.

 7. En totta tosiaan olisi ruotsalaisesta miehestä uskonut että näin alas vajoavat. Mitä nyt Per, Anders, Pelle, Uve ja muut. Mistä puristaa? Isolla joukolla käydään alaikäisten tyttöjen kimppuun, raiskataan ja pahoinpidellään? Ennen niin rennot ja leppoisat ruotsalaiset pellavapäät ovat muuttuneet villipedoiksi. Ei taida lainkuuliainen suomalainen enää ruotsinlaivaankaan uskaltautua. Mitä jos heillä sielläkin alkaa iso pyörä heittää? Keräävät jengin kasaan ja lähtevät saalistamaan!
  Voi kauhea!

 8. Malmön Hasselgatan taitaa olla tuon brutaaleimman joukkoraiskauksen tekopaikka. Googlen street viewillä katsottuna melkoisen pelottavan näköinen katu. Hitta.se sivulle kadunnimi ja kaupunki, niin pystyy laskemaan suurin piirtein kantaruotsalaisten määrän suhteessa muihin.
  Tutustukaa tuohon hitta.se sivuun, hyvä työkalu mediasensuurin aikakautena.

 9. Ruotsissa eletään kaiketi vieläkin dialogia poliisi vaihetta. Region Syd:ssa alkaa vuodenvaihteessa toiminta, missä dialogian avulla pyritään puuttumaan jengirikollisuuteen kertomalla, että rikollisuus on ikävää uhrin kannalta. Toki liian tiukkaa ja tuomitsevaa puhuttelua pitää välttää, koska jengiläiset voivat ärsyyntyä siitä. Joten eiköhän Malmön tilannekin ratkea, kunhan vain poliisi saa keskusteluyhteyden rikollisiin.

 10. Minulla olisi vielä parempi neuvo, hommatkaa isoreikäinen ase ja opetelkaa myös käyttämään sitä. Muutama munille ammuttu raiskaaja rauhoittaisi varmaan kummasti tilannetta. Tai ottakaa suojelu opetettu iso voimaksa koira turvaksi iltalenkille. Noita laumanvartija koiria saa jo melko yleisesti joilla on valmiiksi sisäänrakennettu voimaksa suojeluvietti joka ei sammu vaikka puukolla huitoisi, ne vie homman loppuun asti. Näyttävät leppoisilta nallekarhuilta mutta ullatus voi olla raiskaajalle sellainen että raiskaushalut lähtee kerta puraisulla.

 11. Kuolemantuomio voimaan ja elinkautiset USAn malliin, 3 x 60 vuotta kuten se yksikin raiskari-pedofiili äskettäin sai.

 12. Kyllä 100 000 uutta ”pakolaista”lisää, niin tilanne korjaantuu kuin itsestään ja työllisyys siinä sivussa paranee.

 13. Siinä paranee lähinnä vanginvartijoitten työllisyys, kun noita tunkee lisää pohjolaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.