Malmössä ammuskeltiin avoimella kadulla – yksi tiputukseen

13
qip6VkWFIazJlW7m5YJaTYn6whw
Terveyskeskus turvattiin tapahtuman jälkeen.

Myöhään lauantai-iltana käytiin Malmön uusruotsalaisten gangsterien kesken tulitaistelu keskellä avointa katua Eriksfältsgatanin ja Adjunksgatanin risteyksessä. Poliisi sai hälytyksen klo 22.40 aikaan, mutta paikalle saavuttaessa oli taistelu tauonnut.

Yksi oli saanut osumaa ja henkilö hakeutui läheiseen ravintolaan pyytäen soittamaan ambulanssin. Poliisin tiedotteen mukaan mies sai kuitenkin vain lieviä vammoja. Mies on poliisille entuudestaan tuttu, poliisi ei kuitenkaan halua kertoa millä tavalla.

Heti tapahtuman jälkeen Malmön terveyskeskuksen ovet suljettiin varotoimina ja poliisi laitettiin vartioimaan sairaala-aluetta.

Moni ihmettelee usein ovatko uusruotsalaiset huonoja ampumaan kun saavat vastapoolille vain ampumahaavoja tai ei sitäkään. Kyse on siitä, että käsiaseella liikkeestä ammuttaessa osumatarkkuus on todella huono. Pitää olla hyvin harjaantunut ampuja, jotta osuu itse ollessa liikkeessä liikkeessä olevaan kohteeseen.

Advertisements

5 thoughts on “Malmössä ammuskeltiin avoimella kadulla – yksi tiputukseen

 1. Ei 30m matkalta ole vaikea osua pistoolilla (myös kivääri on käsiase) liikkuvaan kohteeseen vaikka itsekkin liikkuisi. Mutta 50m alkaa olla jo sellainen matka että pitää pikkuisen pidempään harkita. Ja toisaalta, kun kerran hipaisee, kohde pysähtyy.

  Lähinnä tässä ihmetyttää videoiltakin nähty ”nurkan takaa ammuskelu” joka tuntuu jatkuvan täälä pohjolassa. Kun kerran on luokaton ampuja eikä osu niin miksi edes tarttua ISIS-aseeseen? Lopputulos on selvä heti alussa. Suomalainen armeijan käynyt ei tuhlaa luoteja.Jokainen laukaus on pääsääntöisesti osuma. Eikä se niin vaikeaa ole. Väitän että jokainen joka pistoolilla harjoittelee neljä tuntia on riittävän hyvä.

  1. Ystävä hyvä, voin sanoa ettei se pistooliammunta todellakaan ole niin helppoa kuin Steven Seagalin elokuvissa. Toisaalta Seagal on oikeastikin hyvä pistooliampuja ja olen ehkä varsin huono sellainen?

   Suorittaessani omaa varusmiespalvelustani ylipäällikkö Koiviston aikaan ammuin sen ”Kultaisen liipaisimen” arvoisesti. En kyllä pidä itseäni mitenkään hyvänä ampujana. – Eivätkä tositilanteessa osumakohteet ole paikallaan seisovia pahvitauluja, saati tietokoneruudulla hyppiviä kuvia.

 2. Aivan sama osuvatko vai eivät, mutta tuollaiselle käytökselle on #nollatoleranssi. Ennemmin tai myöhemmin täysin sivulliset saavat osumaa ja vaikkeivat saisikaan, niin ei täällä Pohjolassa ole sijaa ulkomailta saapuvalle järjestäytyneelle rikollisuudelle, jotka riehuvat aseiden kanssa julkisilla paikoilla.

  Tässä nähdään pakolaisuuden hinta: vieraista kulttuureista saapuvia kouluttamattomia nuoria miehiä yritetään asuttaa yhteiskuntaan pakolaisuuden ehdoilla, jolloin määristä puhuminen on rasismia. Onhan se selvää, ettei sellaisesta selvitä ilman suuria ongelmia.

  Kun vuotuinen tulijamäärä saisi olla korkeintaan 300, otetaan vastaan yhtä tai kahta kertaluokkaa enemmän. Ja Ruotsissa vastaanotto on jo sitä luokkaa että tulevaisuudessa Lähi-itä ja Pohjola ovat samaa kastia. Vain muutama miljoona hiekkakuutiota puuttuu.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.