Sunnuntaidokumentti: Vokkikeisari Paavo

13

Stefan Löfven sanoi, että kaikkien pitää kantaa vastuuta. Niinpä esittelen nyt oman vastuunkantoideani vokkicentrumista. Se työllistää ja tarjoaa urakan jälkeen turvaa sotaa paenneille miehille.

Advertisements

15 thoughts on “Sunnuntaidokumentti: Vokkikeisari Paavo

 1. Pikkurahallahan kombinaatista saa käypäsen, koska raamit kunnossa. Kerrankin toiminnallinen monitoimitila puolivalmiina. Syytä kuitenkin olla tarkkana, etteivät kustannukset karkaa käsistä. Mitä mahtaakaan maksaa aitajuoksuradan pinnoite ja mittavat viherrakennustyöt?

  1. Bahrain oli valmis rahoittamaan Helsingin suurmoskeijahanketta. Bahrain ei kuitenkaan avustanut eurollakaan Suomea ”pakolaiskriisin” hoidossa, vaikkakin ”pakolaiset” olivat arabeja kuten bahrainilaisetkin.

 2. Hieno idea, tosin ei kannata liikaa tuhlata rahaa kunnostukseen. Muovia saa halvalla ikkunoiden peitteiksi ja lämmitys hoituu vanhoilla pönntömuurien tapaisilla. Puut tietenkin saavat pieniä itse. Ainut mihin pitää panostaa on aitaus alueen ympärille ja kunnon sähköllä, ei mitään lehmäaita tehoja vaan kunnon tehot, että pysyvät alueella karkoitukseen asti. Ettei aika käy pitkäksi jotain pakkotyön kaltaista, pitäähän sitä puuhastelua olla ettei tule pahoja ajatuksia ja mieli pysyy virkeänä ja näköalattomuus katoaa työn touhuun. Ruoka tietenkin puuroa puuroa, päivästä toiseen. Maanatai ohra, tiistai kaura, kekiviikko ruis jne. ettei liian yksitoikkoiseksi mene.

 3. Ja Saudi-Arabiassa on lähes mijoona majoituspaikkaa yksinomaan ”pyhän kiven” ääressä, joita ei käytetä kuin korkeasesongin huipun aikana. Tarjolla vapaata majoitustilaa luksusteltoista Hilton-tasoiseen majoitukseen.

 4. Aitajuoksu-sauna-diskoläpsytys-vihapuhe-Aitajuoksu-sauna-diskoläpsytys-vihapuhe-jne sanoo:

  Mahtavaa! Talon päätyosaan voit rakentaa Vihapuhemoskeijan. Sitten ovatkin sotapakolaiset täystyöllistettyjä eivätkä jaksa enää lähteä kylille pahantekoon.

 5. Mihin vokkikeisari ajatteli sijoittaa tärkeimmän, oman residenssin josta ohjata paijausta ? Sorokset ja EU rahanjakajat ei ikuna hyväksy hanketta jollei tätä elintärkeetä tilaa ole suunnitelmassa. Viruhotellin suunnitelma vetää pidemmän korren. Kävin juur viikonloppuna juttelemassa yökerhon portsarin kanssa siittä ja hanke on vahvassa myötätuulessa vaikka on tuntuvasti hintavampi mutta laadultaan ja valmiuksiltaan ylivertainen. Ovat siellä suunnitelmasta kovin yksimielisiä ja seisovat tanakasti sen takana. Think Big Paavo.

   1. Paavo alkaa päästä jyvälle asioista -Putin ei tosin kuulu tuohon porukkaan. 👍

 6. Jos kaikkialla on monikulttuuri, missään ei ole kulttuuria (Morrissey) sanoo:

  Asukkaat tekevät pienen pintaremontin tai ainakin avustavat siinä? Ouh, nyt tuli mauton vitsi.

 7. Eikö piirrustuksissa ole runkkukoppia ollenkaan? Vai hoituuko paineet kutuhuoneessa joukkohellyyttelyllä?

 8. Eikös toi Paavo näytä entiseltä CCCP-sotilastukikohdalta? On ainakin noi betonipylväät muistona piikkilanka-aidan sijainnista ja toi suurin rakennus lienee hallintoa ja kapiaisten asumista varten? Veli-venäläinen kun ei osannut painekyllästää tukkeja, niin lähestulkoon kaikki ex-neukkulan aita- ja valaisinpylväät/sähkötolpat on väännetty betonista.

  Heh, jos tonne jotain arabialaisia asutettaisiin, niin nyt olisi puuro murheista pienimpiä!

  Vink vink Paavo, FB:ssä on avoin ryhmä ”mahajäetud sõjaväebaasid”, sinne tutustumaan itänaapurin jälkeensä jättämiin sotilastukikohtiin kun he joutuivat poistumaan Baltiasta suureen itään 1990-luvun alussa. Myös Latviassa olevan Skrundan tukikohdan ja Liepajan rannikkokaupungin autioituneet kerrostalot ovat legendaariset, sinnekin myös mahtuisi pakolaisia.

  Paavo, olet saanut kilpailijan busineksillesi 🙂

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.