Tukholmassa kuluvan vuoden aikana 55 haavoittunutta, 18 hengiltä ammuttua

12
Kuvakaappaus 2017-12-17 10-21-51.png
Punaisella ampumiset, joissa uhri kuollut.

Yksin Tukholmassa ja ympäryskunnissa on ollut erilaisia ampumistapauksia kuluvan vuoden aikana 120. kappaletta. Tämä on siis luku, jonka poliisi pystyy vahvistamaan; asiasta on tehty rikosilmoitus tai tapaus voidaan muuten vahvistaa. Luku sisältää niin hengiltä ammutut kuin haavoittuneet ja ”ohiammutut”.

Joulukuun puoleen väliin mennessä haavoittuneita on ollut 55 henkilöä ja kuolleita 18. Poliisin mukaan vielä muutama vuosi sitten rikolliset ampuivat toisiaan jalkaan varoituksena, nykyään tappaakseen, joka tulee ilmi Mitti.se:stä. Vertailun vuoksi Suomessa surmattiin 70 henkilöä vuonna 2017.

Viime päivinä asiaa on selitetty mm. aseiden helpolla saannilla. Se voi osaltaan olla jouduttamassa tapahtumia vähän samaan tapaan kuin huumeiden tarjonta lisää niiden käyttöä.

Teen syistä paremman analyysin myöhemmin.

 

Advertisements

11 thoughts on “Tukholmassa kuluvan vuoden aikana 55 haavoittunutta, 18 hengiltä ammuttua

 1. Kaikesta huolimatta väitetään, ettei rikokset ole lisääntyneet. 67 vuoden kokemuksella voin sanoa, ettei koskaan minun elinaikana ole ollut näin paljon murhia, ryöstöjä, murtoja saati raiskauksia, kuin viimeisten vuosien aikana. Globalisaationkannattajat vääristelevät rikostilastoja.

  1. Asuntomurrot ovat kuitenkin numerojen valossa vähentyneet selvästi 90-luvulta, mutta ne ovat muuttaneet muotoaan. Maahanmuuttajalähiöitä ympäröivät liikkeet ovat jatkuvien murto- ja ryöstökeikkojen kohteena ja monet ovat lopettaneet toimintansa kokonaan poliisin voimattomuuden vuoksi. Pari esimerkkiä:

   https://pt-media.org/2016/11/17/onneksi-olkoon-kista-gallerian-tele2-puhelinkauppa-vuoden-15-ryosto/
   https://pt-media.org/2017/12/13/kuinka-yksi-tukholman-kaunis-esikaupunki-tuhottiin-monikulttuurisuudella/

 2. Skärholmenin/Botkyrkan lähiöissä on näemmä luovuttu jalkoihin tähtäämisestä kokonaan.

  Olisi kyllä mielenkiintoista saada selvyys Ruotsin henkirikosten kokonaismäärästä. Vielä vuoden 2014 Hesarin otsikon mukaan Suomessa tehtiin v.2012 asukaslukuun nähden kaksinkertaisesti henkirikoksia Ruotsiin verrattuna. Tuntuisi oudolta että tuossa oltaisiin edes tasaväkisiä, kun seksuaali-, väkivalta-, tuhopoltto- ym. rikoksissa Ruotsi on ylivoimaisesti edellä.

  1. Kai nuokin alkaa nöyrtyä kun vaihtoehtomediat esittää puoluetonta tietoa ensin ja kun ihmiset valveutuvat ruususen unesta todellisuuteen.

 3. Niin, siinä meinas tippua tuolilta kun uutisissa oikein poliisisetä tunnusti aseiden ja väkivallan olemassaolon.
  Mutta taas hän kuitenkin lievensi sanomalla että pojat haluaa rikastua jollain tavalla, ostaa autoja ja tavaroita.
  Että rikolliset haluaa siis olla medelsvenssoneita.
  Kiva sitten asustaa ok-talossa Tukholman laitamilla, lapsia 8, autoja 3-4, vaimojakin voi olla pari kappaletta, kuunnella musaa hienoista laitteista samalla kun isolla pihalla uima-altaan vierellä grillaa kokonaista possua, eiku karitsaa, ja millä tämä kaikki on rahoitettu?
  Huumekaupalla ja murhilla tietysti, eikös jokainen svensson niin tee?
  Voi vitja että ovat yksinkertaista porukkaa. Senkun jatkavat maailmanloppuun asti, joka voikin Ruotsille tulla ihan pian. Noin kolmen vuoden sisään.

  1. Luulen kuitenkin, että näillä veijareilla on kavereina, naapureina, kavereiden vanhempina jne lähinnä omaa viiteryhmää. ”Fiksu” katsoo, kenellä menee hienosti ja matkii tätä, jos kykenee. Lääkäriä ei pysty matkimaan, koska äly ei riitä, eikä aika, kaikkihan pitää saada heti. Jäljelle jää suunnilleen vain rikokset. Taas ei äly riitä elokuvissa nähtyihin juttuihin, niin mennään jengiin ja/tai ryöstellään liikkeitä yms. Poliisi ei saa kiinni siitä ekasta keikasta, jolloin tulee nopeasti tavaksi rötöstely, siinä sitten olet. Yksi matu sulautuu ympäristöönsä, mutta tuhannet ei millään.

   Huonosti tapettu matu on moninkertainen menoerä.

 4. Poliisin pitäisi järjestää aseiden ja ammusten palvelupisteen musuille, vähän kuin huumeruiskujen tapaan narkkareille. Saisivat vaikka vuoden verran ammuskella sydämen kyllyydestä toisiaan hegiltä. Ensiapu ehdottomasti kielletty liian huonosti ammustusta mususta. Niin ja hautauspalvelu raadoille johonkin syrjäiseen paikkaan joukkohautauksella.

 5. Tästäkin on tullut uusi Suomi-Ruotsi- maaottelu, Ruotsi johtaa. Mikä nimeksi? Kemukisat? Yleisperseily? Onhan jo olemassa ”Finnkampen”.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.