Yksintullut tuikkasi sänkynsä tuleen

13
10078_549953945047536_1240315398_n.jpg
Villa Vånga, yksintulleiden oma linna.

Malmössä sytytettiin tulipalo yksintulleiden sotalasten asumisyksikössä Villa Vångassa. Klo 23.25 aikaan sytytetty tulipalo saatiin kuitenkin nopeasti sammumaan ja kiinteistölle aiheutui lähinnä savuvahinkoja.

Tapahtuma alkoi kun afganistanilainen yksintullut sotalapsi tuikkasi sänkynsä tuleen. Poika ölähteli hetken, kunnes henkilökunta sai sammutettua palon. Sen jälkeen poika linnoittautui savuiseen huoneeseensa ja nyt tarvittiin poliisisetä apuun.

Dialogin avulla yksintullut saatiin huoneesta ulos ja poliisi otti tämän turvalliseen huostaan palautettavaksi takaisin Afganistaniin, vaikka olikin tullut Ruotsiin Iranista.

Palolaitokselle jäi paikkojen tuulettelu.

Advertisements

7 thoughts on “Yksintullut tuikkasi sänkynsä tuleen

 1. Täytyy myöntää, että on nautittavaa, kun vedätyskusetus osuu omaa nilkkaan. Sitten vaan vuoristovaellus Afganistanista Iraniin – toivottavasti jäi rahaa oppaaseen.

 2. Tämä on tätä araben harjoittamaan kuurupiiloa. Jos jossain paikassa asuu useampi kuinn yksi arabi, niin ne menevät tätä ”tuli-kuurupiiloa” keskenään.

  Homma menee niin että kun porukka nukkuu (tai ainakin osa nukkuu) niin joku tuikkaan tuleen jonkun palavan materiaalin. Yleensä roskiksen, mutta tässä tapauksessa patjan. Sen jälkeen sytyttäjä ja kaikki jotka havahtuvat tulipaloon, menevät piiloon rakennukseen. Ja kun sitten henkilökunta opastaa porukkaa ulos väestönlaskentaan, niin se henkilö jonka palomiehet tai henkilökunta ”löytävät” viimeisenä, se voittaa. Ja kaikki matut taputtaa rivissä sille viimeiselle henkilölle. Eivät palomiehille tai henkilökunnalle.

  Suomessakin vokeissa työskentelevät tietävät tämän, samoin kuin palomiehet. He voivat kertoa lisää näistä ”piiloleikeistä”.

  1. Turha niitä on etsiä, kun viimeinen tulee ulos niin ovet kiinni. Se joka jää sisään palavan rakennuksen sisään on häviäjä.

  2. Afgaanit eivät tosin ole mitään sukua arabeille, mutta käyttäytyminen on ikävästi samanlaista. Islam toki saattaisi olla jokin yhteinen nimittäjä…

   mutta eihän sillä voi olla mitään osuutta asiaan, koska poliittinen ja mediaeliittimme kertoo meille, ettei islamilla ole koskaan missään islamiin liittyvässä asiassa mitään tekemistä islamin kanssa.

   Näin sen siis on oltava?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.