Malmön poliisi perui eillisiä puheita aamun tiedotustilaisuudessa

0

malmodir-jpg

Malmön poliisi piti aamupäivällä tiedotustilaisuuden koko maata puhuttaneista raiskaustapauksista. Tiedotustilaisuudessa poliisi veti nyt aiempia sanoja takaisin ja kertoi, että kehoitus välttämään pimeään aikaan liikkumista, oli huonosti muotoiltu sanavalinta.

– Me emme kehoita ihmisiä välttämään yksinkulkemista. Se oli harkitsematon lausunto, kertoi Malmön aluepoliisipäällikkö Mats Karlsson tilaisuudessa.

– Minun neuvoni on, että ihmiset voivat käyttäytyä kuten tavallisesti ja pelolle ei kannata antaa valtaa.

Lisäksi kerrottiin, että poliisi ei toistaiseksi näe teoissa mitään yhtäläisyyksiä. Kahdesta aiemmasta joukkoraiskauksesta Karlsson kertoi, että uskoo niiden selviävän lähipäivinä.

Viimeisimmästä raiskauksesta Karlsson kertoi, että poliisi ei toistaiseksi tiedä mitä tarkasti ottaen on tapahtunut. Poliisi ei ole pystynyt vielä vahvistamaan tapahtumien kulkua. Juttua on tutkimassa nyt 20-25 erikoistutkijaa. Tällä hetkellä tehdään teknistä tutkintaa ja jotain tiettyjä, kuten esim. DNA-tutkimuksia.

Muuten poliisi ei kerro tapahtumista muuta.

 

23 thoughts on “Malmön poliisi perui eillisiä puheita aamun tiedotustilaisuudessa

 1. Kuplaa pidettävä yllä hinnalla millä hyvänsä. Suojelkoon luoja Suomea tämän Ruotsin taudin tarttumiselta – hinnalla millä hyvänsä..

  1. Pikkusen meinaa horjua ruotsalaisilla kuplan säilyminen.Yksi ja toinen virkavallasta välillä erehtyy puhumaan todellisuudesta niin kun se on ja silloin taas pannaan selittelijät asialle.

   Mikäs se nyt oli eläkkeelle juuri jäävä ruotsalainen poliisipäälikkö, joka aneli kansalta apaua poliiseille .Muistaakseni Örebron poliisista hän oli.

 2. Tukholmasta on tullut taas soitto, että peru lausuntosi tai urasi on mennyttä ja vaihdamme päällikön. Siis tässä pelataan todella vaarallista peliä, kun ideologia menee jopa näissä aiheellisissa varoittamisessa edelle.

  1. Näin toimii suvakifacicmi. Viherstallarien totalitarismi on jotain niin hirvittävää, että sellaisessa maailmassa ei kukaan täyspäinen ihminen halua elää.

   Jos meno täällä joskus äityy yhtä sairaaksi, niin sitä pitää sitten vastustaa kuten tappavaa ruttoa ja murhaavaa rosvojoukkoa.

   Elämä tuollaisessa helvetissä ei ole elämää.

   Miksi, oi miksi ruotsalaiset menitte sairastumaan fanakosuvacofacicmiin.

   1. Tartunta on jo tapahtunut ja itämisaika lopuillaan. Sen näkee kun pistäytyy itäkeskus-mogadishussa, jossa jätesäkit liikkuu ittekseen ja haisevat somalisaastat notkuvat.

   2. Tartunta on jo tapahtunut ja itämisaika lopuillaan. Sen näkee kun pistäytyy itäkeskus-mogadishussa, jossa jätesäkit liikkuu ittekseen ja haisevat somalisaastat notkuvat.

 3. Tulihan se sieltä. Ei saa antaa pelolle valtaa. Veikkaan, että tuo tyyppi ei kuitenkaan uskalla mennä yksin käppäilemään virkapuvussa ilman asetta etnisesti edistyneisiin lähiöihin.

  1. Voi vittujen kevät. Älkää peljätkö, diibadaaba, ei yhtäläisyyksii,yksittäistapaus, nazit on pahoja, tipetipe tiptap. Kyllä pistää vihaks tommonen Lövfenin perseennuolija polpo spede.

 4. Tämäkin herra taitaa olla yksi niistä keskitason hallintoelimen tunareista joiden touhuille Peter Springare ja Leif G.W. Persson pyörittelevät päätään. Näitä Frank Drebinejä on kuulemma enemmän kuin riittävästi tuolla Ruotsin Poliisin hallintokoneistossa.

 5. Jumalauta ne on sekaisin sveduissa! Vaikka joku juttu tiedetään vaaralliseksi, siihen ei saisi varautua eikä sitä saisi huomioida mitenkään puhumattakaan siitä, että siitä puhuttaisiin.

  Muistakaapa kaikki vanhemmat opettaa lapsillenne, että oikeasti kaikki jutut on ihan turvallisia, vaikka joskus vähän pelottaisikin ja kaikki ihmiset on ihan kilttejä, vaikka joku joskus muuta väittäisikin.

 6. Niin että ei saa pelätä tulevansa raiskatuksi ulkomaalaisen toimesta. Vaan pitää pelätä tulevansa raiskatuksi avioliitossa puolisonsa toimesta. Niinkö?

  1. Juu ei tarvitse pelätä raakaa väkivaltaista taustisten kultamunien joukkoraiskausta missä ennen ja jälkeen kolmenreiän joukkoraiskauksen vielä hakataan ja kidutetaan henkihieveriin – mutta pitää pelätä ettei työpaikalla svenssoni katso liian pitkään tai kosketa olkapäähän #metoo #miituu #panic koska se on vaarallista häirintää! #femakopsykoosi #xenofilia #marxilainenmielenhäiriö #degröna

   1. Kuten eräässä aikaisemmassa kommentissani totesin, olet totta vieköön kehitellyt itsellesi hyvän nimimerkin by sananmuunnos :-)! Vai oliko se sittenkin munansaannos? No hällä väliä, ruotsalaisten naisten koskemattomuustaisteluksi jääkin välttää ”kuiskaajia rajalta”, ja ironisinta asiassa lienee etteivät kyseessä ole Börje, Goran, Håkan tai Åke.

    Mut hei, monikylddyyrisyys on rikkaus, nääs….!

  1. Hyvä, että poliiseja kivillä heitelleet ja kivilinkoja käytelleet kiinnijääneet matut edes jotain tuomioita saavat. Muutamien kuukausien vankilassa istuminen ja jonkinlaisten korvausten maksu tekee ihan hyvää.

   Harmi, ettei syyttäjä saanut tuon yhden 18-vuotiaan karkoituspäätökselle lainvoimaa, vaikka ulkomaalaisvirasto jo oli sellaisen tehnyt.

   Motiivia ja varsinkaan poliittista motiivia ei tietenkään yrityksistä huolimatta oltu mitenkään kyetty löytämään: ”pojat” olivat vain radiosta kuulleet joidenkin mielenosoitusten järjestämisestä ja ihan vaan huvikseen päättäneet mennä paikalle…

   Jos äärioikeisto tai sellaiseksi leimattu ryhmittymä lähtisi katsomaan unelma-utopia-porukan mielenilmausta, niin pienikin järjestyshäiriö paikan päällä katsottaisiin varmasti aateperusteiseksi ja ennalta suunnitelluksi.

   Matut ovat jo kotimaissaan poliisivastaisia. Islam ja etenkin poliittinen islam on valtionrajoja kunnioittamaton aate, jossa aate kuuluu levittää kaikkialle ja siihen kuulumattomat valtarakenteet ajaa alas.

   Äärivasemmisto Pohjolassakin ajaa myös valtiovastaisuutta ja rajojen hävittämistä, vihaa valtion virkakoneistoa ja varsinkin poliisia. Äärivasemmisto syyttää poliisia natsismista ja tulkitsee (ehkä tahallaan väärin ymmärtäen strategisista syistä) poliisin olevan äärioikeiston puolella.

   Äärivasemmisto onkin usein yhdessä matujen kanssa vastamielenosoituksessa ja molemmat ryhmät useinkin syyllistyvät poliisin työn häirintään törkeällä tavalla. Minusta se on aika poliittista molemmilta osapuolilta. Tarkoitus on murentaa yhteiskunta, tehdä omista mielipiteistä ainuita sallittuja jne.

 7. Ai kas vain.Pelolle ei taas vaihteeksi saa antaa valtaa.Freudilainen lipsahdus siis kun ottaa huomioon mistä ryhmästä on AINA kyse kun sitä ei saa tehdä.

 8. Voimavarat tunkivat sen raiskatun tytön pillun täyteen sytytysnestettä ja sytyttivät sitten tuleen siinä raiskauksen ohessa.

 9. Ensin: ”kehoitamme naisia välttämään yksin liikkumista etenkin pimeällä puskaraiskareiden valtaisasti lisääntyneen määrän takia, joka korreloi suoraan Afrikan ja Lähi-idän pakolaismäärien kanssa”.

  Sitten: ”Virke oli huonosti muotoiltu. Oikea muoto oli siis, ettei pelolle SAA antaa valtaa”.

  Tämä olisi jo huvittavan huonoa komediaa, ellei tilanne olisi niin vakava.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.