Andorran oikeuslaitos päätti olla palauttamatta Ilja Janitskinia

12

Kuvakaappaus 2017-12-19 19-27-24

Andorralainen käräjäoikeus päätti tänään päivällä, että Ilja Jantiskinia ei palauteta Suomeen kuultavaksi rikosepäilyistä. Janitskin kertoo MV:lle, että oli varautunut palautuslentoon, mutta yllätyksekseen oikeus päätti toisin.

Janitskiniä epäillään useista rikoksista, ainakin kunnianloukkauksista ja rahankeräysrikoksista. Poliisi olisi halunnut kuulla Janitskinia ko. rikoksista, kun taas Janitskin olisi halunnut tulla kuulluksi mm. skypen välityksellä.

Päätös on ennakkkopäätös ja sillä voi olla vaikutuksia suuressakin kaavassa.

Advertisements

13 thoughts on “Andorran oikeuslaitos päätti olla palauttamatta Ilja Janitskinia

 1. Suomessa tehdään ihan oikeitakin rikoksia ja kroonisesta resurssipulasta kärsivän poliisin aikaa haaskataan tällaisiin poliittisiin ajojahteihin.

 2. Poliisin resurssipula on täyttä paskaa. Kysymys on siitä mihin ne resurssit käytetään. Internetin vihapuheen valvontaan kyllä löytyy resursseja.

  1. Juuri näin. Kyseessä on hieman sama asia kuin että on paljon helpompaa ja turvallisempaa kurmoottaa nakkivarasta kuin banksteria. Epäilty nakkivaras ei kykene tai edes osaa puolustautua / banksteri voi palkata vaikka divisioonan lakimiehiä ja hommasta voi tulla valtiolle tosi kallista lystiä.

   Sama juttu netsien ja muiden vihapuhujien kanssa nykyisessä ilmapiirissä, jossa valtion tukena on käytännössä koko mediakoneisto, kulttuuriväki ja valtaosa eliitistä.

   Toisin kuin vaikka kulttuurinrikastajien tapauksessa, Iljan porukat tuskin lähtevät kadulle mellakoimaan, eikä heillä ole valtion tukemia FB-ryhmiä ja mediataloja syyttämässä poliisia rasismista.

   Pellepoliisit lähtivät soitellen sotaan mutta nenille tuli! Ähäkutti kusipäät! Vahingoniloni on jälleen rajaton! 🙂

   Vahingon maksimoimiseksi Iljan olisi kyllä nyt syytä kaikesta huolimatta löytää jostain energiaa lähteä selvittämään, antaako tapaus aihetta kanteeseen.

   1. Sellaisen asian haluan vielä mainita että Iljan kaltaisia ihmisiä kun vain olisi riittävä määrä niin ”meidän” puoli voittaisi. Jos kiusattavia on vain yksi, hänet on helppo nujertaa(Halla-Aho on ehkäpä poikkeus, hän ei lannistunut vaikka suuri osa Suomea vihasi häntä yli kaiken 2008-2009), mutta kun kansallismielisiä medioita on pilvin pimein ja ne saavat myös lukijoiltaan rahaa niin virkavalta ennemmin tai myöhemmin jättää ne rauhaan. Tämän vuoksi arvostan suuresti sekä Tajukankaan sivustoa ja muita kansallismielisiä toimijoita ja ylipäätään ihmisiä jotka tekevät jotain. Ja huomennahan pääsee jälleen kuuntelemaan monokulttuuria.

  2. Suomen kytät on alhaisinta saastaa mitä voi kuvitella. Eikä se siitä selittämällä muuksi muutu -”tekee mitä käsketään” mussuttajat kuuluu samaan porukkaan. Hyi helvetti !

 3. Sitä kiljuttu pitkin vuotta kitapurjeet punaisina niin, että möykkä kantautunut Andorraan saakka. Siitäs saitte.

  1. Aivan, hahahahah, hyvä pointti! Ilja on siellä vainoa ja kidutusta paossa! 🙂

   Haluan muuten tarkentaa kiihoittuneena kirjoittamaani yo. kommenttia: en tarkoittanut kaikkia poliiseja, vaan nimenomaan johtoasemissa olevia pellepoliiseja jotka ilmeisesti kuvittelevat toiminnallaan rakentavansa itselleen jonkinlaista poliittista uran jatkoa.

   1. Kaikki ne on samaa sontaa. Ei ne puolta muuta vaikka niitä nöyristelee -itse ovat eliitin koirana olemisen tiekseen valinneet. Katsotaan mitä sieltä päästä lopulta löytyy kun tämä tilanne tästä etenee.

 4. Suomen täytyy nyt julistaa sota Andorralle.Ihmisoikeudet ja kansainväliset sopimukset sekä rasismin vastainen taistelu ovat varmasti ihan perusteltu syy casus bellille.Jos ei muu auta niin ajatelkaa lapsia ja välimereen hukkunutta pientä punamekkoista tyttöä.

 5. Huumonen sekoaa lopullisesti. Entäs MTV:n kampanja, ei taideta mainita sanallakaan ”uutisissa” Onhan tämä ollut yliampuvaa suomen viranomaisilta että oikein ihmettelee miten paljon paukkuja on laitettu tähän keissiin. Olettivat että luovutus on läpihuutojuttu. No nyt viranomaisilla riittää puuhaa oman pesän siivoamisessa ja myyrän löytämisessä puolustushallinnossaan. Veikkaan että tiedustelun päällikön ohra-ahon tuoli heiluu kun näin nolosti kävi.Taisi ylennys putki olla siinä.

 6. Heh, Jessika Aro ja syyttäjäpelle Weldorff omalta osaltaan, tavallaan pelastivat Iljan hengen. Ja Suomen valtio maksaa vielä koko syöpähoidonkin. Ei tää poliittinen ajojahti ilmaiseksi tullut. Pitäis pistää nää itse maksamaan koko farssi. Andorra voi olla ylpeä, sillä siellä sentään oikeuslaitos toimii, verrattuna EU:in.

 7. Ihan hyvä, että Iljaa ei luovuteta. Mvlehdessä on se hyvä puoli, että se julkaisee raiskaajien ja pedofiilien ym niljakkeiden kuvia ja nimiä matuvastaisuuden rinnalla. Siinä on tehty hyvää työtä. Kenties joku potentiaalinen seksirikollinen jättää tekonsa tekemättä kun riskinä on joutua päätähdeksi Mvlehden artikkeliin.

  Tietty alatyyliä ja solvausta voisi monissa muissa jutuissa hieman himmata. Ja ehkäpä yksi miettimisen aihe olisi siinäkin että ihmisiä joko solvataan tai ylistetään sen mukaan, miten nämä kulloinkin toimivat suhteessa lehden agendaan.

  Iljaa kohdellaan kuin jotain suurrikollista. Mielestäni kiihottaminen kansanryhmää vastaan on erittäin ongelmallinen rikoksena. Syyttäjän pitäisi pystyä osoittamaan, että joku todellakin kiihottuu ja alkaa toimia väkivaltaisesti näitä kansanryhmiä kohtaan.

  Nettikirjoittelusta lienee hyvin pitkä matka tekojen tasolle.

  Ja jos matut aiheuttavat ongelmia, niin tottakai kansalaisilla pitää olla oikeus tietää näistä ongelmista. Ei vaan ole reilua, että Helsingin lähiöissä suomalaiset saavat kokemusta matutuksen iloista ja muualla Suomessa kansa äänestää matuttajia, kun eivät tiedä mitä jossain kaukana tapahtuu.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.