Södertörnin käräjäoikeus vapautti kaikki Fittjan joukkoraiskaajat

13

680.jpg

Käräjäoikeus vapautti suurta huomiota saaneen Fittjan joukkoraiskauksen kaikki viisi epäiltyä. Södertörnin käräjäoikeuden mukaan näyttöä tapahtumasta ei ollut tarpeeksi langettavaa tuomiota varten.

Tuomari Erica Hemtke Södertörnin käräjäoikeudesta kertoo julkisuudessa, että uhrin kertomus ei ole uskottava ja muukaan todistusaineisto ei tue tapahtunutta. Lisäksi oikeuden mukaan esitutkinta on täynnä puutteita ja virheitä. Esitutkinnassa mm. on virheellinen rappukäytävä ja uhrin tekijöiden tunnistamisessa oli suuria virheitä.

Oikeus kuitenkin toteaa, että uhrilla on ollut merkittäviä vammoja, joita todistamassa oli sairaalan henkilökuntaakin, ja että uhrilla oli anaalissa vammoja, sekä että uhrin vaatteist löytyi epäiltyjen spermaa, mutta oikeuden mukaan se ei riitä todistamaan sperman tulleen juuri raiskauksesta.

Oikeuden mukaan uhrin kertomus salissa oli epälooginen ja oikeus kyseenalaisti kokonaan naisen kertomuksen. Myös epäiltyjen asianajajat kyseenalaistivat naisen uskottavuutta, ja koska hän on huumeiden käyttäjä, tällä tehtiin se, että uhrin kertomus ei ole millään tavalla uskottava.

Epäiltyjen asianajajat kertovat oikeuden päätöksen olevan oikea ja asiamiehet ovat tyytyväisiä. Uhrin asianajaja taas kertoo, että oikeuden päätös on häpeä koko yhteiskunnalle ja koko oikeussysteemi on nyt niin kyseenalaisessa tilassa, että jotain on tehtävä.

Pitkin päivää useilla paikkakunnilla on ollut suuria mielenosoituksia. Mm. Malmössä ja Botkyrkassa, jossa Fittja sijaitsee, pidettiin satojen ihmisten mielenosoituksia.

Epäillyt tulevat saamaan kiinnioloajaltaan isot korvaukset.

Täältä tapahtumien kulku:

https://pt-media.org/2017/11/11/botkyrkan-jarkyttava-joukkoraiskaus-alkoi-syytteenluvulla/

Advertisements

18 thoughts on “Södertörnin käräjäoikeus vapautti kaikki Fittjan joukkoraiskaajat

 1. Oikeuden päätös tarkoittaa, että samanlaisessa tilanteessa saa toimia samalla tavalla.
  Jos ruotsalaispoliisit – odotuksista huolimatta – saisivat jonkun kiinni ja oikeuteen, tulee epäillylle ja hänen asianajajalleen maksaa kunnon korvaukset.

 2. Kuvitteleeko joku muuten vielä että tuo ilveily voi edes teoriassa loppua enää mihinkään muuhun kuin aika reippaan kokoisiin joukkohautoihin?Se on nimittäin aivan varmaa.Kysymys on oikeastaan enää siitä että mikä osapuoli touhun aloittaa.

  1. Kyllä. Vai vieläkö joku uskoo että paperille numeroita piirtelemällä tilanne korjaantuu?

  2. Kaikille on ollut selvää jo pitkän aikaa, että Ruotsi on menetetty tapaus. Touhun aloittajastakaan ei liene epäselvää, kun on touhuttu jo vuosikausia tai jopa vuosikymmeniä. Hitaasti hivuttamalla tilanne on ajettu sellaiseen umpikujaan, jota ei 80-luvun Ruotsissa olisi siedetty mitenkään.

   Nyt on kysymys vain siitä, että onko Suomikaan enää pelastettavissa. Samalla lailla kun ruotsalaiset 80 ja 90-luvulla, eivät suomalaiset nykyään näe tulevaa kehitystä. Kun täälläkin tätä monikulttuurista paskaa ajetaan hiljaa hivuttamalla, niin sokeimmat tulevat huomaavan umpikujan vasta kun törmäävät peräseinään

   Ruotsi on pystynyt venyttämään kohtaloaan koska siellä on oma raha. Talous on omissa käsissä. Sen lisäksi on ”säästetty” lakkauttamalla miltei koko armeija. Monikultturiset laskut lisääntyvät kuitenkin koko ajan. Se kuuluisa villalanganpää jää vielä vetäjän kouraan.

   Suomen olisi jo kiire lainsäädännöllisesti varautua Ruotsistoliiton kaatumiseen ja sitä seuraavaan kaaokseen, mutta kun se poliittinen korrektius. Eihän tästä saa Suomessa edes puhua, saati kirjoittaa siitä. Ruotsissa lehdistö on sulkenut koko aiheen kassakaappiin.

   Kaikki muistaa Valjakkalan Ruotsi-turneen ja sitä seuranneen linnareissun. Muistaako kukaan ne kissankokoiset otsikot, jotka Ruotsissa lehdistö kirjoitti, kun Valjakkala karkasi vankilasta ja ne pelkäsi että se piipahtaa taas sielläkin? Siitä aiheesta sai kirjoittaa, mutta isis-murhaajista ei saa kirjoittaa.

   Seuraavat eduskuntavaalit ratkaisevat Suomen kohtalon. Jos tänne saadan Unkarin tai Itävallan tapainen jytky, niin toivoa on.

 3. Luulisi että syyttäjä ei jätä asiaa tähän. Vähintäänkin poliisit on saatava vastuuseen töpeksinnästään ja raiskauksen uhrille miljoonakorvaukset valtiolta.

 4. No mikähän sitten mahtoi olla rouva tuomarin mielestä se vaihtoehtoinen skenaario, mistä ne spermat ja vammat olisivat tulleet?

 5. Ruotsin poliisit tumpeloi taas kerran, mutta tehtiinkö uhrille sairaalassa huumetesti vai miten huumeidenkäyttö teki kertomuksesta epäuskottavan kaikista ruumiillisista vammoista huolimatta? Lähes yhtä mätä oikeuslaitos kuin täällä Suomessa, jossa kaivemalla kaivetaan kaikki mahdolliset viat uhrista (10-vuotias ei vastustellut aikuista raiskaajaa) ja muut verukkeet (tekijöiden ”alaikäisyys”, kulttuurinen tausta, rikoksen saavuttama julkisuus, ensikertalaisuus 3 vuoden välein, paljousalennukset) raiskaus- ja pahoinpitelytuomioiden lieventämiseksi.

 6. Yksikään epäillyistä ei ole ollut kiinnostunut naisista ja me-too on tuntunut vieraalta käsitteeltä.

 7. Chefsrådman ei ole päälautamies vaan tuomari ja oman osastonsa pomo. Lautamies on ruotsiksi nämndeman.

 8. Mutaisilla on tuomreiden tuomiokäytännössä omansa asteikko, eli ei tuomita koska suojaväri estää sen.

  1. Mitenkähän on,suojelevatko tuomarit itseään ja perheitään kostolta tälläisilla tuomioilla ??????

   Kyllä ne sen tietävät,että tavalliset ruotsalaiset ei heitä vainoa vaikka selvissäkin tapauksissa jätetään tuomitsematta uusruotsalaiset raiskaajat niin kuin tässä on.
   Mutta tästä saavat viellä palkan nämä raiskaajat raiskauksesta,valtiolta tulevien suurten korvausten muodossa.

 9. ”Oikeus” päätti raiskata vielä kerran.
  Olivatkohan mielenosoitukset järjestetty tekijöiden vai uhrin puolesta?

  1. Ei Fittjassa kukaan ole enää aikoihin uskaltanut mieltään osoittaa muita kuin kantiksia kohtaan. Vai olisko Ruotsidemokraatit metelöineet siellä rauhassa jo moneen kertaan? Sitä sopii epäillä. Ei tämä mitään muuta. Sama jatkuu ja on tulossa käytännöksi Suomessakin. Siitä on jo merkkejä kun esim. se 10-vuotias ei pistänyt tarpeeksi hanttiin. Oikeuslaitos on vitsi.

   1. Ei oikeuslaitos ole enää edes vitsi vaan mielivaltaa kansalaisia vastaan käyttävä stalinistisen valtioterrorin työkalu näytösoikeudenkäynteineen ja pigmenttialennuksineen.

 10. Oikeus voitti, ei kansalaisia saa vangita vain sen perusteella, että ovat eri kulttuurista kotoisin. Erityisesti isot korvaukset rasistisen järjestelmän uhreille ovat hieno tapa kertoa joukkoraiskausten uhreille, että rasisimi ja natsisimi ei nyt vain ole suvaittavaa.

 11. Ei Suomessa ole vielä sellaista poliittista liikettä tai puoluetta joka todella voisi haastaa vallan. Perussuomalaisista ei siihen ole. Ei siionisteja fanittava puolue tule koskaan tekemään sitä mitä täytyy tehdä: eli heittää ulos maasta tunkeutujat ja tehdä loppu suurpääoman vallasta.

  Katupartioita tarvitaan lisää ja paljon.

  Mielenosoituksissa voi polttaa EU lipun.

  Pääministerin virka-asunnolla pitäisi järjestää uusia mielenosoituksia.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.