Fittjassa pidettiin mielenosoitus raiskaajien vapauttamista vastaan – uusruotsalaiset nauroivat tilaisuudelle

12

demonstrationny-jpg

Uusruotsalaisten asenne eillistä mielenosoitusta kohtaan Fittjassa oli mielenkiintoinen. Noin 30 henkilöä kokoontui Fittjan keskustaan osoittamaan mieltään käräjäoikeuden vapauttavaa päätöstä vastaan, kun paikalle ilmaantui muutama kymmenen uusruotsaista miestä, jotka alkoivat pilkata ja nauraa mielenosoittajille.

Kun yksi osallistujista oli pitämässä puhetta, saapui paikalle muutama kymmenen uusruotsalaista, jotka alkoivat nauraa ja osoitella sormella mielenosoittajia. Martina Blomkvist, joka oli puhumassa, kertoo SVT:lle, että miehet tulivat tilaisuuteen vain vittuillakseen.

– Tiedän nuo miehet. On aivan mielisairasta nauraa tällaisessa tilanteessa.

Poliisi piti uusruotsalaiset hieman erillään mielenosoittajista, jotka jatkoivat koko tilaisuuden ajan nauramista.

Myös Tukholmassa pidettiin iso mielenilmaus. Mynttotgille saapui 200-300 henkilöä osoittamaan mieltään ja vaatimaan raiskaajien tuomitsemista.

Advertisements

27 thoughts on “Fittjassa pidettiin mielenosoitus raiskaajien vapauttamista vastaan – uusruotsalaiset nauroivat tilaisuudelle

 1. Ruotsalaisfemakot ovat itse syypäitä tilanteeseen.Varmaan suurinosa äänestää vihreitä,jotka ottavat ruotsiin näitä ählyjä notkumaan kaupungit täyteen.

  1. Totta kyllä mutta pitää myös miettiä mikä on se perimmäinen syy täysin luonnottomalle käyttäytymiselle? Mikä tai mitkä tahot löytyy taustalta?

   1. Eikö valloittajat yleensä raiskaa. Tällä tavalla Eurooppaan tunkeutuneet osoittavat olevansa sodassa . Aviopuolisoni on sitä mieltä, että sota tulee alkamaan Ruotsista.

    1. Vähän vaikea on ruotsalaisten alkaa sotimaan, kun menivät pölvästit armeijansakkin lopettamaan.Maa missä ei ole omaa armeijaa,täyttyy muiden maiden armeijoilla .
     Ja tämä ikävä tosiasia on Ruotsissa tapahtunut.Ruotsissa on islamistien armeija, joskin toistaiseksi huonosti järjestäytynyt.
     Ei kun äänestäkää vaan ruotsalaiset punavihreää vasemmistoa jatkossakin.Saatte juuri sitä mitä tilaatte.

   2. Viha ruotsalaismiehiä vastaan. Yliopistoissa proffat ja dosentit piiskaavat oppilaita valkoisen miehen pahuudesta. Mitä tahansa uusruotsalaismiehet tekevätkään, ei ole pahempaa kuin tämä mystinen valkoisen miehen pahuus jolle kukaan ei kysyttäessä kuitenkaan osaa oikein antaa selitystä ja perusteluita.

    1. Yliopistot, niiden opettajat sekä käytettävä opetusmateriaali on erittäin suuressa roolissa tähän aivopesuun -olet täysin oikeassa. Löytyykö näille kolmelle tekijälle mitään yhteistä? Rahoitus, rohvessorit ja kirjojen kustantaminen?

  2. Nyt täytyy muistaa, että vaikka musuilla on hienoinen 1700 prosentin yliedustus raiskauksissa, niin joukkoraiskauksissa yliedustusta ei ole lainkaan – koska niitä ei kukaan muu tee ja nollaan ei voi prosentuaalisesti suhteuttaa.

 2. Näin he näyttivät mitenpaljon kunnioittavat kanta-asukkaita. Husu piti Oulussa kirjastaan esittelyn, jonka katsottuani ymmärsin sen, että uskonnolla on näppinsä pelissä siirtolaisuudessa ja siksi Husu puolustukin muslimisiirtolaisia ja väitti heidän olevan muka todellisessa hädässä. Mitähän oli tapahtunut Mekan matkalla? Ehkä sai sieltä ohjeita, mitä asiaa kannattaa ajaa.

 3. Sairastahan se on nauraa, mutta tätä nyt vaan on vaadittu turuilla ja toreilla. Vaikka maailmaa koettaisi hellästi halia, se voi joukkoraiskata vastineeksi ja nauraa päälle – tai ehkä juuri silloin.

 4. Finnish men are weak, stupid, fat, alcoholist, drug users and racist. Finnish woman you should abandon finnish men and come to us muslims. We are strong we can have in Finland four wifes and unlimited amount lovers. One muslim men can make 10 000 finnish womans pregnant 100 times. I have 20 children and I can fuck all day long 10 000 finnish woman to pregant. Finnish men can not take care financially 10 childrens. We muslism can take care of unlimited amount of children because finnish social benefits Kela Gold.! We never work, we just live with social benefits Kela Gold and we make childrens 10-20 for each woman in finland. Finnish womans can only be free with muslim mens and have purpose of take care of many children what is woman only purpose in the world.
  Death to finnish men!
  Death to finnish culture!
  Death to finnish religion!
  Death to Finland and raise of new muslim nation!
  Allahu Akbar!!

 5. You allah boy.you are so weak.you dont fight because you are big. Siis sikoja. Pelkäätte kaikkea.olette paskahousuja. Vedin kerran päähän kolmee samaa aikaan vitun elu…t. Hahahahaha

 6. Vain muslimi voi olla syytön. (Näin monikulttuurista opetti eräs äijä.)

  Oikeus jo totesi, että tekijämiehet olivat laillisilla asioilla. Saanevat palkkionsa myöhemmin.
  (Veikkaus 16000€/seppä).

  Syyllinen siis nainen, joka huumepäissään kehitti julman tarinan poikasten pään menoksi. Hänet tässä tulee tuomita, (ellei saa lupaa valittaa hovioikeuteen tms)! 5 epäiltyä oli jossain vaiheessa, eli ainakin 80000€ tulee maksettavaa?

  Olisivat julistaneet koko mielenilmauksen laittomaksi, (jos mahdollista). Irvailu oli täysin oikeutettua, kerran viattomia pakolaistaustaisia vaadittiin pitkille vankeustuomioille.

  Totuushan ei voi olla toinen, sillä Ruotsi on länsimainen sivisty-/oikeusvaltio, josta kaikkien tulee ottaa mallia, eikös juu?

 7. 200-300 hengen mielenosoitus miljoonakaupungissa on kuin pieru saharassa, samalla kun johonkin rasisminvastaiseen miekkariin osallistuu parhaimmillaan kymmeniä tuhansia.

  Niin kuin Paavo useammankin kerran on todennut, ruotsalaiset todella rakastavat kehitysmaalaisiaan eivätkä halua nähdä näiden toiminnassa tai teoissa mitään väärää.

  Itsepähän soppanne olette keittäneet ja nyt se on aika lusikoida.

  1. Peter miettii, mitä teki, kun Ruotsi joukkoraiskattiin. – Taisin olla kotona verhojen takana pelkäämässä. Uskalsin ainoastaan kannatella aisaa. Siihen henkisesti kastroitu Joakim saa soperrettua vain ”Me too”.

 8. Missä lymyilivät Ruotsalaiset miehet ? Siis sellaiset joilla on oikein munat. Mitä heidän poissaolonsa muutamaa harvaa lukuunottamatta kertoo yhteiskunnasta ? Toiseus tuli paikalle 20 miehen voimin nauramaan ja poliisi taisi suojella ahmetteja enämpi naisten syljeskelyltä. Jonkinlaista huutelua saivat Fittjan naiset aikaan mutta köyhäksi jäi koko mielenosoitus. Uusruotsalaiset rääkyivät raiskatun narkkiudesta ja käskivät miekkariväkeä menemään koteihinsa itkemään. Kansankodissa kaikki hyvin, eikö ?

 9. Miksei feministien, vihreiden ja muiden haittamaahanmuuttoa kannattavien kotiosoitteita jaeta vastaanottokeskusten asukeille.
  On kohtuutonta etta viattomat naiset ja lapset karsivat raiskauksista ja yrittavat hakea oikeutta raastuvan kautta.
  Haittamaahanmuuttoa kannattavat voisivat vapaaehtoisesti ilmoittaa, etta raiskaus on hyvaksyttavaa ja toivottavaa tassa osoitteessa, nain toimimalla saastaisimme myos poliisin ja oikeuslaitoksen resursseja, ja mika viela iloisempaa, kaikki voittaisivat.

 10. Yleisesti ottaen en usko mielenosoituksista olevan mitään hyötyä minkään asian edistämiseksi, mutta kun niitä nykyään niin ahkerasti joka asiasta järjestetään, niin hyvä, että joukkoraiskauksen narkkariuhrinkin puolesta jotkut jaksoivat mieltään osoittaa.

  On huolestuttavaa jos päihteiden käyttäjiä aletaan pitämään lainsuojattomina. Jos ajatellaan uhrin olevan huono todistaja päihteiden käytön takia, syyllistetään uhria ja itse asiassa tehdään suuri myönnytys islamille (olen jossain muslimien säännöissä nähnyt, että juopuneen saa tappaa, koska tämä ei selvästikään noudata Allahin ohjeita).

  Kunnon trauman selvin päinkin kokenut ei myöskään välttämättä pysty kertomaan loogisesti kokemuksestaan. Ruotsalainen oikeuskäytäntö johtaa siihen, että erittäin törkeiden ja traumatisoivien raiskausten uhrit jätetään oman onnensa nojaan.

  Vai koskeeko välinpitämättömyys vain päihteiden käyttäjiä? Mites heidän ihmisoikeutensa? Vai onko sharialaki jo hivuttautumassa ruotsalaisiin tuomioistuimiin? Kohta nainen itse on aina syyllinen, varsinkin päihtyneenä?? Mitä seuraavaksi – vapaaehtoinen ryhmäseksin harrastaja, koska käytti minihametta???

 11. Sieltähän me monet vaikutteet ja tavat olemme ottaneet pienellä viiveellä. Eiköhän naurukuorotkin vielä saadaan nähdä. Voiko Ruotsin sahata irti ja hinata kauemmas?

  1. Ei naurata yhtään. Historiaa melko hyvin tuntevana sanoisin että kusessa ollaan jälleen kerran tuon mielipuolisen naapurimaan ansiosta.

 12. Asiat ovat taineet mennä jo niin pitkälle,ettei sanallisesti tätä ongelmaa pysty enään ratkaisemaan.

 13. Kuka mahdollistaa näiden tunkeutujien pääsyn Eurooppaan?

  Tietysti katalat maanpetturi päättjät Euroopassa.

  Ruotsin päättäjät, Suomen päättäjät, EU päättäjät.

  Kyllä meillä on keinot lopettaa tämä hulluus. Se tosin vaatii organisaation ja tehtävien jakoa.

  Mitkään nykyisistä puolueista Ruotsissa tai Suomessa eivät tee muuta kuin leimaavat kansallismielisiä pahoiksi ihmisiksi.

  Sverigedemokraterna ja Perussuomalaiset ovat Latte kahvikerhoja jotka nuolevat sionistien persettä.

  Jos todella halutaan muutosta, todellista muutosta, se muutos lähtee asenteista. Tarvitaan tiedustelutietoa missä vihollinen liikkuu. Tarvitaan kontakteja järjestelmän sisältä.

  Jo se että on jonkun päättäjän puhelinnumero/sähköpostiosoite tiedossa sillä voidaan tehdä kaikenlaista…

  Kun sananvapaus ja yhdistystoiminta on kielletty se pitäisi jo olla riittävä syy lähteä liikkeelle suurella voimalla.

  Pohjoismainen vastarintaliike on tehnyt meidän kaikkien hyväksi työtä ja mikä on kiitos siitä?
  Latte kahvikerhot Sverigedemokraterna ja Perussuomalaiset kaatavat paskaa niskaan.

  Odineita tarvitaan kaduille turvaamaan vapaata ja turvallista liikkumista. Miksi kukaan näistä tyhjänpäiväisistä parlamentaarikoista ei ota yhteyttä esim. Odineihin ja ehdota että lähdetään yhdessä partioimaan kaupungille. Koska nämä parlamentaarikot ovat täyttä paskaa, eivät mitään muuta, korkeintaan itse ovat naisten ahdistelijoita.

  1. Perseilijöitä odottaa karu yllätys -kun myyräntyö on tehty niin samassa rivissä seisotaan koko porukka.

 14. Kyllä se tilanne siitä paranee….jo 30 vuoden sisällä tätä menoa ruotsin lippuun on lisätty islamistiset kuviot ja ruotsalaisista 75% on muita kuin viikinkien jälkeläisiä. Sitten kun saa ihan laillisesti ottaa naisen tai tytön kadulla jos siltä tuntuu, ja varmaan siltä tuntuu.

 15. ”Poliisi piti uusruotsalaiset hieman erillään mielenosoittajista, jotka jatkoivat koko tilaisuuden ajan nauramista”
  Sanajärjestys näin, niin mielenosoittajat on ne jotka nauravat.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.