Islamilainen neuvosto paheksuu Oikeusministerin lausuntoja synagooga-iskusta

13

lataus

Muutaman viikon takaisen synagooga-iskun jälkeen ovat muslimipiirit koonneet itsensä ja käyvät nyt syyttämään Oikeusministeri Morgan Johanssonia tämän lausunnoista koskien antisemitismiä.

Johansson kertoi maanantaina eduskunnan istunnossa, että antisemitismiin on suhtauduttava vakavasti tulipa se sitten natsipiireistä tai muslimien taholta.

– Minun näkemykseni on, että jos henkilö on saanut turvapaikan Ruotsista niin silloin henkilön pitää myös toimia niiden lakien mukaan, jotka ovat vallalla. Lisäksi henkilön ei pidä lisätä jännitteitä eri ryhmien välillä vaan pyrkiä poistamaan niitä. Se konflikti, joka on Lähi-idässä, ei saa vaukuttaa Ruotsiin, Morgan Johansson sanoi.

Juuri tämä lausunto on nyt suututtanut islamilaiset piirit.

Islamilainen neuvosto on nyt lähettänyt avoimen kirjeen Johanssonille ja vaatii tältä anteeksipyyntöä. Kirjeessä kerrotaan mm:

– Hänen lausuntonsa on ongelmallinen monella tavalla. Lausunto yleistää kaikki muslimit antisemitisteiksi ja erityisesti juuri Göteborgin iskuun, vaikka teosta ei ole edes tuomittu vielä ketään.

Advertisements

12 thoughts on “Islamilainen neuvosto paheksuu Oikeusministerin lausuntoja synagooga-iskusta

 1. Lausuntojen pitäisi näköjään olla lakitekstin tapaista diipadaapaa, jossa määritellään kaikki tarkasti pilkulleen.

  Varmasti on muslimeja, jotka eivät vihaa juutalaisia. Mutta aika paljon enemmän on muslimeja jotka vihaavat. Sen osoittaa reaktio, mikä levisi pitkin muslimimaailmaa Trumpin Jerusalem- ilmoituksen jälkeen.

 2. Aivan.Eihän sillä että kaikki pidätetyt olivat muslimeita ole mitään tekemistä islamin kanssa kuten ei tietenkään islamillakaan.Ilmeisesti pidätetyt muslimit kuitenkin liittyvät natsismiin koska selvästikään neuvosto ei koe natsien mainitsemista asiayhteydessä millään tavoin ongelmana.Fasistiset muslimit.Kukapa olisi arvannut..

 3. Asioista ei missään nimessä saisi puhua niitten omilla nimillä. Tämä on nykyajan ilmiö kaikessa typeryydessään.

 4. Kaksi itseään muita parempana pitävää kansanryhmää ei mahdu samaan maahan. Pattitilanne.

  1. Enpä tiedä! Juutalaisista Suomessa ei ole koskaan ollut mitään haittaa kenellekkään.
   Sanokaappas tuo sama islamisteistä,ei se kyllä rehelliseltä ihmiseltä onnistu.

 5. Onko tullut missään vastaan että Islamiska Förbundet olisi irtisanoutunut ja tuominnut jyrkästi tai loivasti tai edes pikkasen toruskellut synagogaiskua ? Mutta ehkä sitten kun lurjukset on käräjillä saaneet ehtoollista tai yhdyskuntapalvelua ja mitättömän sakon, sitten voivat keskenään nyökytellä hyväksyvästi.

 6. 6 miljoonaa tapettiin, pitääkö tämän toistua taas olisivat voineet lausua myös. Siilä luvulla on vahva voima.

  1. 6 Miljoonan tarinaa ei enää viljellä kuten ennen…alkuperäinenhän olikin 8 miljoonaa mistä viilattiin pois 2 miljoonaa -tiputetaanko seuraavaksi 4 miljoonaan vai kielletäänkö asiasta puhuminen vankeusrangaistuksen uhalla niinkuin saksassa?

 7. Minkä helevetin takia nämä musulmaanit eivät asu omissa hienoissa muslimi maissaan?!? Ai,niin kun:islam estää naisten oikeudet jopa ihmisoikeudet, islam kieltää nykyaikaisen lääketieteen,islam estää kehityksen,islam estää koulutuksen jne…jne… islam lähinnä antaa terroria, sotaa ja pelkoa. Minkä takia meidän maamme pitää muuttaa islamistiseksi taistelualustaksi??? Naisemme ja tyttäremme islamisteille makuualustoiksi?!?

 8. Ja tommonen helevetin jihadistineuvosto pitää kartoittaa takaisin sinne helevetin paikkaan mistä ovat ruotsiin tulleeseen!!! Varmaan kannattaa poliittinen islam tuoda tänne…. ai,niin kun islam on aina poliittinen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.