Malmön poliisi ei vahvista palovammoja HUOM! Poliisi muutti tiedotetta

13

Kuvakaappaus 2017-12-20 23-41-18

Malmön viimelauantainen joukkoraiskaus saa entistä kauhistuttavampia piirteitä. Aiemmin sosiaalisessa mediassa liikkui huhuja, että uhrin alapäähän oli teon jälkeen valeltu sytytysnestettä, jonka jälkeen se oli tuikattu tuleen. Asiasta kertoi mm. tunnettu kriitikko Tino Sanandaji, joka viittasi varmoihin lähteisiinsä.

Poliisi ei vahvista tapahtunutta. Poliisi kertoo julkaisemassaan tiedotteessaan, että koska tapahtuma on saanut sosiaalisessa mediassa valtavat mittasuhteet, katsoo poliisi nyt aiheelliseksi kertoa jotain tapahtumien kulusta.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että heillä on tutkittavanaan kolme ilmoitettua raiskausta, joita poliisi tutkii mm. DNA:n varmistamisella sekä ns. spermakoirilla.

Viimeisimmästä tapauksesta poliisi kertoo:

– Törkeästä raiskauksesta, joka tapahtui Hasselgatanilla Malmössä, liikkuu huhuja, että uhri on saanut vakavia palovammoja alapäähänsä. Oikeuslääketieteellisen tutkimuksen mukaan tytön alapäässä ei ole palovammoja. Hänellä on muita lievempiä fyysisiä vammoja.

Poliisi kertoo edelleen tiedotteessaan, että tutkinta yrittää löytää mahdollisia yhtäläisyyksiä kaikkien kolmen tapahtuman välillä.

– Tutkinta on kuitenkin vaikeaa, sillä tällä hetkellä on olemassa vain uhrien kertomukset. Näissä tapauksissa monesti voi tulla kysymykseen erilaiset muistinmenetykset, jolloin tapahtumakuvaus on ongelmallinen.

Poliisin mukaan Hasselgatanin (17-vuotiaan raiskaus) ei ole saanut toistaiseksi mitään varmuutta tapahtuman kulusta tai esimerkiksi kuinka monta tekijää tekopaikalla on ollut.

Poliisi painottaa, että se ei toistaiseksi anna tekijöiden tuntomerkkejä julkisuuteen tutkinnallisista syistä.

Polisen

Huom huom!! Alkuperäisessä jutussa palovammoja kerrottiin olleen. Kun taas nyt poliisin päivitystä lukiessa niitä ei kerrota olevan. Juttu perustuu poliisin ensimmäiseen tiedotteeseen, jonka jälkeen tiedotetta on muutettu.

Advertisements

48 thoughts on “Malmön poliisi ei vahvista palovammoja HUOM! Poliisi muutti tiedotetta

 1. Olen itse keski-ikiäinen. Ne suomalaisnuoret, jotka ovat nyt parikymppimisiä, tulevat näkemään Ruotsin, joka muistuttaa enemmän Etelä-Afrikkaa kuin Suomea. Eiku hei, sehän muistuttaa jo nyt.
  Tolvanat, upotkaa suohon, jonka moraaliposeerauksellanne olette rakentaneet.

  1. En lähtisi hirveästi pilkkaamaan sweduja kun katsoo mikä on meidän omien vastatoimien tehokkuus -se on säälittävää tasoa. Sama helvetti on meilläkin edessä pienellä viiveellä.

   1. Suomi on asteen perässä. Se voi olla ruotsin aisankannnattaja. Mutta enpä uskoisi Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan olevan vielä aisuriasemassa. Kyllä näillä lakeuksilla vielä riittää vastarintaa.

    1. Hyviä miehiä on ympäri suomea kun vaan löytyy luotettava johtaja joukolle. Yksi riittävän uskottava henkilö joka kertoo mitä ja miten toimitaan niin alkaa tapahtumaan ihmeellisiä asioita.

     1. Täällä Helsingissäkin löytyy tolkun ihmisiä. Työpaikalla suurin osa ei ota matu-asioihin mitään kantaa, mutta on ollut jännää huomata että kun porukka on kovassa kännissä, mielipiteet matuista voivat olla hyvinkin nuivia.

    2. Näin on, täällä ei viherpiipertäjät menesty ja tervaa ja höyheniä kyllä löytyy tarvittaessa. Ihmeen rohkeita muuten nuo etelän ituhipit ovat, kun uskaltavat esim. turkistarhoille ja eläintiloille pahan tekoon.

   2. Juuri sama tilanne seuraa Suomessa muutaman vuoden viiveellä.
    Suomesta ei löydy johtajia,jotka tämän saatanallisen kehityksen estäisivät.

  2. Tämän hulluuden sai aikaan sosiaalidemokraatti Palme, joka alkoi Ruotsin muuttamisen kansalta salaa monikulttuuriseksi 1970-luvulla. ,

  3. Kovin on helppo kävellä Haaparannalta Tornioon, vaikka Idi Amin olis tulossa,estettä ei rajalla ole.Ja koko ajan siitä tätä niin sanottua pakolaiste Suomeen tunkee.Että ei missään nimessä kannata olla vahingoniloinen ,vaikka ruorsin politikot on maansa tuhonneet nuilla loiseläjillä.

 2. Tämän tytön Joulu on pilalla. Entäs tytön vanhemmat, sisarukset, sukulaiset tai kaverit? Moniko heistä yrittäessään saada unen päästä kiinni on itkenyt itsensä uneen, moniko valvonut kun uni ei tule ja moniko on ollut sairaslomalla? Voiko tuota pahan olon määrä edes kuvailla..

  1. Kyllä se on tuon tytön koko elämä pilalla, eikä vain joulu!!!!

 3. Finnish men are weak, stupid, fat, alcoholist, drug users and racist. Finnish woman you should abandon finnish men and come to us muslims. We are strong we can have in Finland four wifes and unlimited amount lovers. One muslim men can make 10 000 finnish womans pregnant 100 times. I have 20 children and I can fuck all day long 10 000 finnish woman to pregant. Finnish men can not take care financially 10 childrens. We muslism can take care of unlimited amount of children because finnish social benefits Kela Gold.! We never work, we just live with social benefits Kela Gold and we make childrens 10-20 for each woman in finland. Finnish womans can only be free with muslim mens and have purpose of take care of many children what is woman only purpose in the world.
  Death to finnish men!
  Death to finnish culture!
  Death to finnish religion!
  Death to Finland and raise of new muslim nation!
  Allahu Akbar!!

   1. Someday in the future we westeners will unite and kill all muslims, then peace will prevail forever in the world.

  1. Stop to worship pagan idol, satan(allah). He is blood thirsty moon good, biggest deceiver, liar and looser. That pagan idol laughs to you because you are badly cheated. Kick your allah in the ass and give up. Turn to the RIGHT GOD!

  2. Onko linkkiä? Väitettä, että kaikki suomalaiset miehet olisivat huumeidenkäyttäjiä, pidän melko epätodennäköisenä, vaikka kyllähän se tietenkin riipppuu vähän siitäkin, mikä luokitellaan huumeeksi ja mikä ei.

 4. Jutusta uutisoidessa olennaista olisi ollut kertoa TARKASTI, hakeutuiko tyttö matujen seuraan vapaaehtoisesti vai oliko satuinnainen uhri. Eli uutinen olisi voinut olla myös opetuksena matujen seuraan hakeutuvista tyttölapsista ja poliisi olisi voinut ohjeistaa medioissa miten voi käydä näiden villi-ihmisten seurassa.

  1. Ei sen noin pidä mennä. Kukaan ihminen ei saa toimia tuolla tavoin toista kohtaan, olipa hakeutunut seuraan tai ei. Täytyy voida luottaa siihen että ei tehdä mitään vasten tahtoa.

 5. Jos olet kaupan kassa, et myy mutiaiselle. Jos olet linja-auton kuljettaja,et ota niitä kyytiin. Jos olet sairaanhoitaja tai lääkäri, annat väärät lääkkeet. Jos omistat asunnon, et vuokraa sitä. Tai oletpa missä tahansa työssä, niin sinun pitäisi jättää täysin huomiotta kyseiset tyypit joiden paikka on lähtömaassaan tai sen välittömässä läheisyydessä. Näin toimien ja sulkien nämä tyypit kokonaan pois yhteiskunnastamme on ainoa keino toimia ilman suoraa väkivaltaa. Ja tulette huomaamaan,että loiset pikkuhiljaa häviävät pois esim.ruotsiin.

  1. Muuten hyvä, mutta potkut seuraa itselle ennen kuin pääsee toistamaan teon.

   Enpä tiedä, onko mitään muuta keinoa vastustaa kehitystä kuin se, että äänestää suvakkien mielestä väärin. Sitten tehdään sellaisia poliittisia päätöksiä, jotka vaikuttavat ehkäisevästi lisäväen tuloon. Ja sitten tietysti huono väki pitää saada pois maasta. Mikä ei kyllä koske kaikkia matuja vaan ainoastaan huonosti käyttäytyviä. Vankilatuomion saaneet ulkomaiden kansalaiset pitää karkoittaa. Ja heitä kyllä riittää.

    1. Kummasti ovat auttaneet Unkarissa, Tšekissä, Slovakiassa, Puolassa ja aivan vähän aikaa sitten Itävallassa. Kas, siellä eivät kansallismieliset ole istuneet tietokoneen ääreen fantasioimaan ihan kohta tulevasta vallankumouksesta, vaan ovat menneet äänestyskoppiin ja äänestäneet.

     Mutta jos täällä on kerran porukkaa, joka todellakin katsoo meidän suomalaisten olevan niin paljon huonompi kansa kuin edellämainitut, ettei edes äänestämään pysty…ei kai silloin voi mitään? Harmin paikka.

     Vihervasemmisto nimittäin äänestää.

     1. Itävallassa auttoi perinteisen oikeistopuolueen kääntyminen kansallismielisten linjalle ja Tšekki on pitkään ollut maahanmuuttoasioissa järkevä, vaikka puoluekenttä on hyvin hajanainen. Voi kun Suomessakin sekoomus tai kepu ottaisi pään pois perseestä, mutta ensin se vaatii ainakin että persut nousee suurimmaksi puolueeksi yli 50 kansanedustajalla.

      1. Unkarilaisilla, tšekeillä, slovakeilla, puolalaisilla ja itävaltalaisilla on ollut ja kas kummaa, kun tulosta tulee.

       Tulisi täälläkin, kun kansalismieliset viitsisivät mennä äänestämään Perussuomalaisia sen sijaan, että fantasioivat vallankumouksista ja kansanmurhista, joissa he itse olisivat tietysti niitä uusia SS-Obergruppenführereitä.

       Ei se mitään, saahan sitä fantasioida – jos sen lisäksi tekee jotain hyödyllistä. Unkarilaiset, tšekit, slovakit, puolalaiset ja itävaltalaiset ovat tehneet. Mutta jos täällä kerran oikeasti on porukkaa, jonka mielestä me olemme niin huonoja, ettemme pysty samaan, ei kai meillä sitten pidä olla oikeuttakaan olla itsenäinen kansa?

 6. Kun siirtolaiset ovat saaneet vallan Ruotsissa, ja näin on jo oikeastaan käynytkin, niin tietenkin he laittavat jopa kantaruotsalaiset hyökkäämään Suomeen. Tätä se on demokratia todellisuudessa. Sama koskee Suomeakin. Kun siirtolaiset ovat saaneet vallan Suomessa, niin he laittavat jopa kantasuomalaiset sotimaan venäläisiä vastaan. Näinhän on jo todellisuudessa käynyt historiassa ja nyt on median mielestä revanssin paikka.

  1. Kyllä. Ja kun tähän lisätään ”isäntämaasopimus” ja USA -ISIS kytkös niin alkaa olla käärmekeitto valmis. Nyt puuttuu ainoastaan talouden romahtaminen niin verileikki on valmis alkamaan. Suomen armeija jo selkeästi näytti 2015 Torniossa kenen puolella se seisoo. Verorahat kyllä kelpaa mutta vastineeksi ei saa muuta kuin suoraa vittuilua.

  2. Tuo voi onnistua ruosissa mutta tuskin suomessa. On täällä kuitenkin niin isänmaallista porukkaa jos ei oteta helsinkiä huomioon.
   Olishan siinä huvia losautella pitkätukkaisia kantaruotsalaisa hegiltä kun rynnivät suomeen. Ruosalaiset saa hiljaiseksi helposti, kerran tässä ruotsinlaivalla saunassa hiljensin mölyävän ruotsalaisporukan heittämällä kiukaalle vettä suomalaiseen tapaan. Mulkoilivat aikansa päälleni mutta sanoin velipojalle että taitavat haluta lisää lämpöä kun noin vihaisesti katsovat ja ei kun vettä kiukaalle. Johan saivat jalat alleen kiroillen jotain finnjeeveleistä.

 7. Sanat eivät riitä kertomaan, mitä tunnen noiden hirviöiden teoista. Mutta vielä he tulevat saamaan rangaistuksen.

 8. Tuossa jutussa on perusteellinen virhe.
  Oikeulääkärin raportissa nimenomaan sanotaan että tytöllä ei ole palovammoja ”på underlivet”. ”Rättsläkarens utlåtande från undersökningen konstaterar att det inte finns några brännskador på flickans underliv”.

 9. Alkueläin on sairaassa päässään keksinyt tämän että jos polttaa rikospaikan niin ei voi jäädä rikoksesta kiinni koska todisteita eli spermaa/DNAta ei löydetä.

 10. Täytyy ihmetellä, jos varsinainen kunnollinen maahanmuuttajaväestökin ei ala hermostumaan tällaisesta käytöksestä. Kyllähän heidän luulisi tajuavan, että heidän viiteryhmiensä teot vaikuttavat kielteisesti ihmisten mielipiteisiin myös laajemmin – ei vain niihin, jotka tekevät tuollaisia hirveyksiä.

  Mutta ovatko he hiljaa? Eikö heitä kiinnosta? Vai välittävätkö he vähät näistä hirmuteoista?

  Ovatko nämä elukat todellakin lähteneet pakoon sotaa ja vainoa? Vai onko heidät potkittu pois omasta maastaan ja lähetetty muiden riesaksi?

 11. Suomi Finland, Ei kumpaakaan. Nämä ovat eneimmäkseen nuoria miehiä jotka ovat joko rintamakarkureita eli sotilaskarkureita, tai miehiä jotka pakenaevat armeijaan joutumista tai sitten puhtaasti vankiloista karanneita rikollisia mm. alueilta joista Irakin, Libyan ja Syyrian valtion joutui pakenemaan ISIS:n ja muiden kapinallisryhmien edetessä.

 12. Poliisin artikkelissa kyllä kielletään palovammat. En puolusta ketään, mielestäni todisteet olisivat riittäneet tuomioihin. Mutta korjaan vain nyt totuuden vuoksi. Rättsläkarens utlåtande från undersökningen konstaterar att det inte finns några brännskador på flickans underliv.

 13. Muslimisaasta leviää Euroopassa. Se on se seuraava suuri taistelu, tapella näitä barbaarisia eläimiä vastaan. Näistä voi todellakin käyttää nimitystä ali-ihminen, koska he eivät täytä normaalin ihmisen kriteereitä.

  Minkälainen paskaporukka ensin joukkoraiskaa ja sitten yrittää polttaa uhrin?! Nämä pitäisi tappaa tunkemalla vesiletku kurkuun ja avaamalla hana. Vettä niin paljon, että sisukalut räjähtää. Näiden kanssa ei kääntää toista poskea, koska katsovat sen olevan vain heikkouden merkki.

  Mitä uskonpuhdistus, valaistuminen ja tieteellinen tutkimus toivat Eurooppaan, oli hyvin ainutlaatuista. Muslimit elävät vielä kirjaimellisesti synkällä varhaiskeskiajalla henkisesti. Ei Raamattu ole mikään hipsterikirja, vaan kyllä siinäkin sallitaan väkivaltainen itsepuolustus ja sen aika on tulossa ehkä 10-20 vuoden sisään.

 14. Mikä helvetin hinku niillä on tuohon tulentekoon. Oli sitten autosta kyse tai mistä vaan, niin aina tuikataan tuleen.
  Onko se niin uusi asia muslimimaissa, ja onko tulenkäyttö siellä kielletty, kun täällä sitä pitää harrastaa joka käänteessä.

 15. Suomalainen kansa saa sellaisen yhteiskunnan millaiset päättäjät itse hallitukseensa äänestävät. Ja tällä hetkellä suomalaiset näyttävät haluavan islamisaatiota(kokoomus, kepu, vihreät etc), niin so be it.

  1. Niinhän siinä tällä menolla käy, kun porukka täällä näyttää jättävän äänestämättä fantasioidessaan ihan kohta tulevasta vallankumouksesta, jonka johtajia he tietysti olisivat.

   He jättävät äänestämättä, mutta kepudemarisekoomus ja vihervasemmisto eivät. Sen seurauksena meillä on keväällä 2019 Antti Rinteen hallitus, jossa sisä- ja maahantulvintaministerinä on Emma Kari, puolustus- ja ISIS-veteraaniministerinä Tuula Haatainen, perhe- ja perheenyhdistämisministerinä Touko Aalto ja monta, monta muuta samanlaista nimeä.

   Hallitus avaa rajat täysin kontrolloimattomalle maahanmuutolle, joka tuhoaa Suomen samalla kun porukka heiluttaa kotonaan peilin edessä oikeaa käsivarttaan hokien siikhail, siikhailia Varustelekasta ostettu SS-koppalakki päässään ja fantasioi aivan kohta alkavasta vallankumouksesta, jonka johtajaksi heidät pian haetaan.

   Mutta minkäs sille voi, jos asiat siis todellakin ovat näin?

   1. Ongelmana ei ole oikeisto eikä edes vasemmisto vaan näiden väliin sijoittuva hiljainen enemmistö joka ei ajattele asioita seuraavaa olutpulloa pidemmälle. Niin kauan kuin ihmiset eivät ajattele, HS + valtamedia määrittää vaalituloksen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.