Skip to content
Mainokset

Monokulttuurin keskiviikkolive klo 19.00

Monokulttuurissa ajetaan tänään paatoksella läpi viikon kovimmat aiheet. Viha tihkuu ja ärräpäät lentää. Lähetys alkaa klo 19.00.

Mainokset

6 Comments »

  • Taitaa ”matkailuala” viedä kaiken liikenevän ajan. Ellei sitten ole niin pimeä, ettei näe puuhastella. Milloinkohan etelässä laskee Aurinko?

   Tykkää

 1. Huono juttu kun Paavo ja Tuukka ei ole mukana. Ette ilmeisesti ymmärrä ko. podcastin merkitystä/brändiä.

  Tykkää

 2. Nyt Junes kyllä käveli ansaan ”tietovuoto” tapauksessa. Viha helsingin sanomia kohtaan on sumentanut analyyttisen ajattelun tämän jutun osalta. Tiedustelulain vahingollisuutta ei pidä missääntapauksessa aliarvioida sillä se antaa täysin rajoittamattomat oikeudet kaiken ”virallisen totuuden” vastaisen toiminnan lopettamiseen ilman vastapuolen mahdollisuutta puollustaa itseään. Yllättävää että Lokka jolla on varsin terve suhtautuminen virkavaltaan (eli paskaa kaikki) ei ymmärtänyt että koko tapaus oli järjestetty kyseisen urkintalain myymiseen kansalle. Täysin ylimitoitettu häly aiheen ympärillä käänsi huomion pois Jopo-saulin edellispäiväisestä romahtamisesta Väyrysen kysyessä mahdollisesta VALTIOPETOKSESTA suomen euroon liittymisessä. ”Tietovuotoa” on käytetty myös NATON lobbaamiseen varsin röyhkeästi. Olen varma että HS oli juonessa mukana alusta alkaen -ainut joka saattoi olla tietämätön seurauksista on jutun nimiinsä ottanut toimittaja. Sama henkilö joka aikaisemmin on julkisesti sanonut ”Venäjän trollien” olevan pelkkää mielikuvitusta. Tämä oli kosto tuosta paljastuksesta.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: