6 thoughts on “Monokulttuurin keskiviikkolive klo 19.00

    1. Taitaa ”matkailuala” viedä kaiken liikenevän ajan. Ellei sitten ole niin pimeä, ettei näe puuhastella. Milloinkohan etelässä laskee Aurinko?

  1. Huono juttu kun Paavo ja Tuukka ei ole mukana. Ette ilmeisesti ymmärrä ko. podcastin merkitystä/brändiä.

  2. Nyt Junes kyllä käveli ansaan ”tietovuoto” tapauksessa. Viha helsingin sanomia kohtaan on sumentanut analyyttisen ajattelun tämän jutun osalta. Tiedustelulain vahingollisuutta ei pidä missääntapauksessa aliarvioida sillä se antaa täysin rajoittamattomat oikeudet kaiken ”virallisen totuuden” vastaisen toiminnan lopettamiseen ilman vastapuolen mahdollisuutta puollustaa itseään. Yllättävää että Lokka jolla on varsin terve suhtautuminen virkavaltaan (eli paskaa kaikki) ei ymmärtänyt että koko tapaus oli järjestetty kyseisen urkintalain myymiseen kansalle. Täysin ylimitoitettu häly aiheen ympärillä käänsi huomion pois Jopo-saulin edellispäiväisestä romahtamisesta Väyrysen kysyessä mahdollisesta VALTIOPETOKSESTA suomen euroon liittymisessä. ”Tietovuotoa” on käytetty myös NATON lobbaamiseen varsin röyhkeästi. Olen varma että HS oli juonessa mukana alusta alkaen -ainut joka saattoi olla tietämätön seurauksista on jutun nimiinsä ottanut toimittaja. Sama henkilö joka aikaisemmin on julkisesti sanonut ”Venäjän trollien” olevan pelkkää mielikuvitusta. Tämä oli kosto tuosta paljastuksesta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.