Tanskan tilastokeskus: Kolmansien maiden tulijat selvästi rikollisempia kuin länsimaalaiset

12

download1

Tanskan tilastokeskuksen mukaan kolmansien maiden maahanmuuttajat ovat rikollisempia kuin tanskalaiset, mutta vielä rikollisempia ovat toisen polven maahanmuuttajat. 

Tanskassa käytetäään tilastoinnissa ns. rikosindeksiä, joka on suhteutetaan tanskalaisille miehille annettuun rikosindeksiin 100. Tilasto jaetaan liikenerikoksiin, rikoslain rikoksiin kuten varkaus, ryöstö tms, erityisiin lainrikkomuksiin ja ryhmään muut rikokset.

Kyseinen tutkimus kertoo miesten rikollisuudesta vuonna 2014.

Kolmansien maiden maahanmuuttajista suurimman indeksiluvun saavat libanonilaiset 257, entisen Jugoslavian alueelta tulevat 205 ja marokkolaiset 199. Eli libanonilaiset ovat 2,57 kertaa rikollisempia kuin tanskalaiset. Libanonilaisissa kerrotaan olevan erityisen paljon ns. kansalaisuudettomia palestiinalaisia.

Rikoslain rikoksissa, kuten varkaus, ryöstö tms ovat kolmansien maiden tulijat 2,52 kertaa rikollisempia eli indeksi on 252. Yksintehdyistä rikoksista somalit ovat voittajia indeksillä 267. Eli yksinään liikkuva somali tekee 2,67 kertaa todennäköisemmin rikoksen kuin tanskalainen yksin liikkuva.

Luvut ovat toisen polven maahanmuuttajissa vielä suuremmat. Indeksi kaikissa kolmansien maiden toisen polven maahanmuuttajissa on 289 eli he tekevät 2,89 kertaa enemmän rikoksia kuin tanskalaiset. Kun taas länsimaalaisten maahanmuuttajien luku on 33 ja toisen polven länsimaalaisten maahanmuuttajien 103.

Väkivaltarikoksissa ei- eurooppalaisissa maahanmuuttajissa luku on 114 ja heidän jälkeläisissääm 289. Länsimaalaisten vastaavat luvut ovat 33 ja 103.

Norjalaisilla ja saksalaisilla maahanmuuttajilla luku on 39 j 38 ja kiinalaiset ovat kaikkein lainkuuliaisimpia indeksillä 17.

Eli toisen polven kolmansien maiden tulijoilla on taipumus rikoksiin kaksi- kolme kertaa suurempi kuin tavallisilla ihmisillä.

Lähde: Tanskan Tilastokeskuksen statistiikkaa.

Asiasta kirjoitti myös Exstrabladet.dk

Suomalaisten rikosindeksiä ei mainittu.

HUOM! Juttu julkaistiin jo 2015, mutta koska se tuli esiin tuon Norjan rikostilaston kanssa, niin se on hyvä päivittää tälle päivälle vertailun vuoksi.

7 thoughts on “Tanskan tilastokeskus: Kolmansien maiden tulijat selvästi rikollisempia kuin länsimaalaiset

 1. Monikulttuuri on rikkaus. Ei mulla muuta… Mä en käsitä kun joka paikassa tilastoidaan ja tieteellisesti tutkitaan ja lasketaan mutta tässä mokutuksessa mikään kustannus (rahallinen tai inhimillinen) ei ole liian suuri. Aivan sama mitä tilastot kertoo niin sitä ei uskota.

  1. No siksipä katsos kun maanpetturipaskat vetävät hyödyllisten idioottien avustuksella mukavat rahat välistä itselleen samalla kun kehareita maahan tuovat.Se on maanpetturin mukava mennä illalla nukkumaan kun on tienannut hyvät rahat,ollut samalla aivan erinomaisen hyvä ihminen eikä ole pelkoa kiinni jäämisestä koska kehareiden paapomista ei voi eikä saa kyseenalaistaa.Mikään määrä rahaa ei ole riittävästi eikä varsinkaan liikaa ja koska mitään ei valvota kunnolla voimavarojen pyhien ihmisoikeuksien vuoksi voi hyvä,pyhä ihmisoikeuksien puolustaja vetää välistä niin paljon kuin kehtaa.Ja kyllähän nuo kehtaavat.

 2. Villi-ihmis kädelliset eivät osaa käyttätyä länsimaisessa sivistyksessä. Ovat kuin lapset karkkikaupassa, kaikkea on runsaasti tarjolla, sen kun otat omasi. Viranomaisten kädet on sidottu monikultturisuuden ja poliittisella korrektiudella ja nuo apinat tietävät sen.

  1. Rauhan lähettiläät siinä rakkauden töitä toteuttivat. Ihanan harmonista on tuon monikultin toiminta. Meillä olisi paljon opittavaa noilta akavalaisilta siltainsinööreiltä.

   Videolta myös selviää hienosti, miksi meillä on naisia ja lapsia pakolaisina. Sotasankarit ovat niin ylitsevuotavaisen suvaitsevia, että huolehtivat aivan uskomattoman upeasti perheistään.

   +muuta paskaa, mutta tänne ei saa kirjoittaa väkivaltaisista ajatuksistaan, joten näillä mennään.

  2. Paavon tekstistä: ”Libanonilaisissa kerrotaan olevan erityisen paljon ns. kansalaisuudettomia palestiinalaisia.”

   Rauhaa rakastavat palestiinalaisetko?!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.