Romahtaako Ruotsi – ei romahda

13

sverige

Minulta kysytään usein milloin Ruotsi romahtaa. Tai milloin Ruotsi saa tarpeekseen? Tai milloin mennään sen pisteen yli, jolloin kansa nousee kapinaan?

Vastaan, että ei milloinkaan.

Ei Ruotsi mihinkään romahda tai ei sieltä nousta mihinkään kapinaan. Mitään sellaisia viitteitä ei ole edes olemassa. Jos katsotaan muita, kuin Vastarintaliikkeen tekmemiä ”vastamielenosoituksia”, niin mitään vastarintaa ei ole olemassa. Järfällassa Tukholman kupeessa yritettiin saada viime kesän raiskauksen jälkeen jotain kansanliikettä, mutta se kuoli muutamassa viikossa. Östersundissa yritettiin viime talven jälkeen saada jotain liikettä pystyyn. Sekin hautautui, koska ne tahot, jotka haluavat sotapakolaisten ”kotouttamista” ovat suurempia kuin ne, jotka haluavat lopettaa sotapakolaisten maahan päästämisen.

Nyt Malmön ja Fittjan raiskausten jälkeen on pidetty pieniä mielenosoituksia – joihin on osallistunut muutamia kymmeniä ihmisiä. Jos Tukholman alueella asuu 2 miljoonaa ihmistä, ja Fittjan mielenosoitukseen osallistuu 40-50 ihmistä, niin mitä se kertoo? Yksinkertaisesti siitä, että ei kiinnosta. Ei voisi vähempää kiinnostaa.

Ensinnäkään ruotsalaiset eivät itse usko siihen, että jotain olisi tehtävissä. Toisaalta suurin osa ei näe asiassa mitään ongelmaa. Jos yrität keskustella asioista, saat vastauksen, että suomalaisetkin ovat integroituneet. Kun taas ne, jotka näkevät ongelman, miten he voisivat enää vaikuttaa mihinkään. Tukholmassa on jättimäisiä alueita, joiden maahanmuuttajaosuus on yli 90 %. Järvän aluea kuten Skärholmen on täysin ruotsalaisten kontrollin ulkopuolella, miten tavallinen ruotsalainen voisi enää vaikuttaa tilanteeseen? Ei mitenkään.

Kun taas ne Tukholman ympäryskunnat, joissa maahanmuuttaja-aste on pieni, nämä kunnat pitävät henkeen ja vereen kiinni eri ”tekosyillä”, miksi he eivät voi ottaa vastaan tulijoita. Vallentuna ja Vaxholm mainitakseni, kertovat aina, että he ”eivät voi ottaa sitä vastuuta kuin vaaditaan”. Aika ovelaa, näissä kunnissa ollaan tehty pöydänaluspäätös, jossa kuntapolitiikot tekevät erilaisia ikäänkuin kauttarantainpäätöksiä. ”Meillä on niin huonot olot, että emme voi ottaa vastaaan tulijoita”.

Se kuulostaisi ihan eriltä jos sanoisi, että emme halua ottaa vastaaan. Ruotsissa on siis olemassa erilaista vastustusta joissakin kunnissa, riippumatta puoluepolitiikasta, mutta sitten taas ns. kuntalaki vaatii kuntia ottamaan vastuuta. Jokaiselle Ruotsin kunnalle asetetaan maahanmuuttoviraston toimesta ns. kiintiö. Tukholma joutuu ottamaan vastaan tuhansia, kun taas joku Jokkmokk Norrlandin peräkylä joutuu ottamaan vastaan ihan samassa suhteessa. Mutta jokainen kunta joutuu kantamaan vastuuta, siitä ei pääse yli. Paitsi, jos kuntapolitiikot ovat hieman ovelia.

Oveluus on siis jotain sellaista, että annetaan ymmärtää, että vastuuta kannetaan, mutta jollain teknisellä syyllä kierretään asia. Kuten mainitsin niin Täby yritti pitkään sätkiä sillä, että se on omakotitaloalue Tukholman kupeessa, eikä voi tai pysty tarjoamaan paikkoja. Maahanmuuttovirasto tosin antoi ukaasin, että asuntoja on löydyttävä tai kunnanhallitus itkee ja löytää asuntoja.

Jos palataan vielä siihen kriittisyyteen, niin tavallinen ruotsalainen ei voi olla kriittinen. Jos olet töissä isosssa firmassa niin kahvipöydässä, jossa ”asioista keskustellaan”, et voi esittää kritiikkiä, sillä jokaisessa kahvipöydässä on ainakin yksi tulija. Miten voit esittää kritiikkiä, kun samassa pöydässä istuu ikäänkuin kritiikin kohde? Miten voit esittää turvapaikkakritiikkiä kun pöydässäsi istuu kymmenen vuotta maassa asunut kritiikin kohde, joka monesti voi olla työpaikan maskotti.

Toisaalta taas kun jos olet suomalainen Ruotsissa, niin sinulla on vapaampi sana kuin kantaruotsalaisella. Ruotsalainen ei voi ikinä sanoa asioita ”suoraan” kun taas sellainen hyväksytään suomalaiselta. Suomalainen voi laukoa ihan vapaasti. Kun laukominen on ruotsalaisen kohdalla rasismia, suomalaisen kohdalla se on vain ”suoraan sanomista”.

Itse olen käyttänyt tätä laukomista hyväkseni. Kuten myös ovat käyttäneet norjalaiset ystäväni loihe lausuen afrikaanoille: ”Onko ruotsalaiset antanut rahaa?” Kun oltiin baarissa.

Mutta ei ole olemassa mitään sellaista vastarintaa, joka jollain tavalla katkaisisi tulijoiden määrän. Ruotsalaisten mielestä (enemmisön) Ruotsi on hyvä maa ja sitä he puolustavat. Miksi suomalaisten siis oikeastaan pitää edes esittää eriävää mielipidettä? Jos me olemme eri mieltä, silloin meillä on omat motiivimme asiaan. Mutta ymmärtäkäämme ruotsalaisia ja antakaamme heille se vapaus, jota he haluavat. Toimikaamme me sitten toisin, jos niin katsotaan parhaaksi.

 

Advertisements

43 thoughts on “Romahtaako Ruotsi – ei romahda

 1. Sama se on täällä suomessakin. Tilanteen vakavuus ei tunnu aukenevan edes osalle kansallismielisiä -moni Perussuomalaisista sanoo että muutos tulee 2023 vaaleissa äänestämällä. Se kuka tuohon suunnitelmaan uskoo on täysin pihalla siitä mitä ympärillä tapahtuu -jos jotain on tarkoitus tehdä niin se pitää aloittaa välittömästi eikä pelkkä numeron piirtäminen paperille todellakaan riitä.

  -Todellisuus on tämä. Muuten edessä on ruåtsin tie.

  1. Aika paljon yhtäläisyyksiä löytyy Suomen ja Ruotsin välillä, mutta Ruotsin luvut ovat tyrmääviä: 80000 uutta kehitysmaamuslimia tänäkin vuonna. Ne ovat lukuja joilla kantaväestö jää vähemmistöön muutamassa vuosikymmenessä, suuret kaupungit jo aiemmin. Suomen tie on tässä suhteessa huomattavasti maltillisempi, vaikka huolestuttava.

   Vantaan Sanomissa oli juttu otsikolla ’Hiilenmusta joulu Vantaalla’, joka kertoo 11-henkisestä perheestä, jonka lapsista suurin osa oli päiväkodissa, muutama kotona ja vanhemmat – tietysti arkipäivänä – päiväunilla, kun uuni pääsi kärähtämään. Eli ’Hiilenmusta joulu’ on varmaankin viittaus kanta-asukasveronmaksajiin. Vantaan Sanomat muuten kuuluu laajaan lehtiryppääseen, joka pystyy kertomaan maahanmuutosta ikäviäkin asioita eikä se sensuroi artikkelikommentteja. https://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/591938-hiilenmusta-joulu-vantaalla-11-hengen-perheen-koti-paloi-keskella-paivaa

 2. Kyllä se romahtaa.Taloudelliset realiteetit varmistavat sen.Pelleilyä ja toiveajattelua voi jatkaa vielä jonkin aikaa mutta siinäpä se.Sitten rysähtää.Ruotsissa on valtion tasollakin joku jo asiaan havahtunut koska epätoivoisesti yrittävät saada sotilaallista yhteistyötä Suomen ja Norjan kanssa sekä armeijaansa edes näennäisesti kuntoon.Ryssä on toki näppärä tekosyy sille mutta todellinen syy on sisäiset ongelmat jotka pahenevat päivä päivältä.

  1. ”The problem with socialism is that you eventually run out of other peoples’ money.”

   -Margaret Thatcher

   (”Sosialismin” tilalle voi nykyisin tietenkin laittaa: ”monikulttuuri” ja miksei myös ”vihreys”.)

  2. On kyseessä sitten taantuminen tai romahdus tai kleptoratia, niin parinkymmenen vuoden takainen hyvinvointi-Ruotsi on mennyttä. Muslimienemmistöä kohti mennään lujaa vauhtia ja huoltosuhde ja rikostilastot synkkenevät jatkuvasti. Jonkinlainen isompi konflikti tulee väistämättä, kun rahahanoja on aivan pakko sulkea. Lähiöt palavat varmasti – sehän on nähty jo nytkin -, mutta on tietysti mahdoton tietää miten laajoiksi mellakat riistäytyvät.

   En nyt muista, mikä viimeksi räjäytti hyvän pöhinän – taisi olla jotain tyyliin ’Ahmed teki rikoksen ja häneltä tuli pidätettäessä verta nenästä’ -, mutta siellä se ihana kehitysmaatemperamentti odottelee seuraavaa posausta. Varsinaista syytä ei tarvita, mutta jos löytyy jokin oikea syy, kuten Muhammedin ”tuloja” on kavennettu, niin lieskat lyövät taivaaseen.

 3. Varmasti romahtaa, siitä ei ole epäilystäkään. Rahat, kun loppuu niin alkaa mellansvenssonin mieli muuttua..

 4. Maahanmuuton haitoista puhuminen työpaikalla on kuin puhuisi vaikka ufoista. Pitää olla se samanhenkinen jonka kanssa voit puhua. Itse sain muutama vuosi sitten jonkinmoisen rasistin leiman kun uskalsin arvostella ääneen hullua maahanmuuttopolitiikkaa ja matujen tekemiä rikosksia vaikka kahvikämpässä. Työpaikalla oli kyllä yksi vähän fiksumpi Halla-aho, Vahtera fani joka sai ainakin minut ajattelamaan pintaa syvemmältä näitä juttuja, siitä se lähti. Eli aloin lukemaan ja tutkimaan syvällisemmin tätä ongelmaa. Ongelmana on monen kansalisen kohdalla että valtamedia saa vyörytettyä propagandaanasa heihin ja sitten ajattelevat että kait se niin on. Ovat laiskoja ottamaan selvää asioista ITSE. Valtamedialla on vielä vahva ote mieltenmuokkauksessa mutta pikkuhiljaa sekin murtuu kun tietoisuus vaihtoehtomedioiden oloemassaolosta leviää. Turun puukotuksen yhteydessä myös ns. pintaliitäjät myös puhuivat kauhuissaan isis terroristeistä mutta puhe vaimeni muutamassa päivässä, kaikki oli taas hyvin. Tärekämpiä ongelmia olivat uudet mönkijät, uudet autot ja niiden tuomat ongelmat. Pikkusen hymyilytti vaikka uimahallin saunassa lauotut ”totuudet” maailman menosta. Itse en osallistunut näihin sliippareiden keskusteluihin, vaan naureskelin ihmisten yksinkertaisuudelle ja kulutusyhteiskunnan tuomista ISOISTA ongelmista. Vaikkapa sen uuden mönkijän vinssin hajottua ja se että maahantuoja saatiin korvaamaan se.

  1. Voi olla etteivät kaikki uskalla osallistua keskusteluun. Minä olen aukonut päätäni pelotta, jo 1990-luvun alusta asti ja minut tunnetaan maahanmuuttokielteisyydestäni. En ole koskaan hävennyt mielipidettäni, päin vastoin nyt voin olla ylpeä siitä, että olen ollut koko ajan oikeassa. Facebook kavereissani vain pari uskaltaa tykätä kommenteistani ja jakamistani maahanmuuttoa koskevista julkaisuista. 3 bannit Facebookista on osoitus siitä, ettei minun mielipiteistä kaikki pidä, vaikka niissä ei ollut kiroilua, rasismia tai viha puhetta. Ainoastaan totuutta maahanmuuton aiheuttamasta sekasorrosta ja maamme talouden alasajosta, joka on seuraus maahan tulleiden elättämisestä.

 5. Ruotsalaista mielenlaatua kuvastaa nigerialaiskirjeeseen haksahtanut pököpää, joka ajattelee että kyllä ne miljoonat sieltä tulevat kun vaan sitkeästi jatkan rahalähetyksiä. Syvä lama on ainakin välttämätöntä, jotta ruotsalaisten on pakko keksiä jotain vaihtoehtoa valtioavun jatkuvaan kippaamiseen Malmön ja Järvan pohjattomiin kaivoihin. Kun tukia leikataan, mamut syttyvät apinanraivoon ja mellakat saavat Ruotsi joutuu laittamaan peliin sen mitä puolustusvoimista on jäljellä ja pyytää apua ulkomailta. Poliisit on jo nyt täysin kädettömiä.

 6. Suurimmalla osalla ihmisistä, niin Ruotsissa ja Suomessakin, on työpaikka ja hyvä elämä.
  Ei välitetä muusta, oma piiri on tärkein. Köyhä kantaväestö jää ahdinkoon. Poliitikot ja valtamedia kertovat omaa totuuttansa, muu on vihapuhetta. Mikään ei romahda, mikään ei muutu. Valitettavasti.

  1. Totta ! Niin kauan kun oma elämä rullaa, ei muista välitetä. Mutta vielä koittaa päivä, jolloin asiat saattavat rennosti ottavillakin elämä muuttua.

   1. Aivan varmasti muuttuu -ja se on monelle niin kova tipahtaminen todellisuuteen ettei mielenterveys kestä. Median valtavalla propagandalla luoma maailmankuva on täydellisen luonnoton eikä siinä eläneellä ihmisellä ole kovinkaan kummoisia selviytymismahdollisuuksia yhteiskunnan nopeissa muutoksissa. Ja niitä muutoksia on tulossa jatkuvasti kiihtyvällä tahdilla.

  2. Ruotsissa on helpompi leikata invalideilta ja eläkeläisiltä kuin maahantunkeutujilta. Ja sairaanhoitajilta, kätilöiltä.. Mutta ei rikkaudelta, nythän täällä on tulossa työllistävä laki, jolla maahantunkeutuneen työllistänyt maksaa kk-palkkaa 8000 kruunua (810,-€) ja sitten valtio paikkaa tiliä 13.000 kruunulla (1350,- €). Eikä varmasti kukaan ikinä huiputa tässä systeemissä…
   Makrotaloutta ajatellen voikin vain ihmetellä miten kuumimmassa korkeasuhdanteessa maan korkoprosentti on jatkuvasti alle nollan – eli miinuskorko (0,5 – ja pidettiin taas voimassa).

   1. Rahajärjestelmä on romahduspisteessä koko euroopassa koska sitä on pidetty keinotekoisesti kasassa pidempään kuin koskaan historian aikana. Kun seuraava romahdus tulee -JA SE VARMASTI TULEE- niin romahdus on armoton. Ruåtsia on kannatellut oma valuutta mutta sitäkään ei voi taivuttaa loputtomasti illuusion ylläpitämiseksi -nyt aletaan olla kohdassa missä totuus paljastuu -korot nousee, velkoja jää maksamatta ja talous romahtaa.

    Suomen tilanne on tätäkin karumpi koska euro. Vaikutusmahdollisuutta ei ole -ulkomaalaiset yksityispankit määrää tahdin. Kun tähän lisää yli 110 Miljardin valtionvelan ja tietää (((ketkä))) tuota velkaa karhuavat niin sanoisin että olemme kusessa -joka on tahallaan järjestetty. Millä maksetaan? Onko kukaan mahtanut miettiä sitä?

 7. Asiasta toiseen . Presidentti Niinistön 80 % kannatusluvuista huolimatta MTV vaalitentin mukaan yli 39 % tentin tehneistä sai tulokseksi Laura Huhtasaaren. Niinistö 9 % Näin manipulointi yritykset Niinistön uudelleen valinnasta pikkuhiljaa alkavat murentua. LAURA on koko kansan presidentti . Niinistö on globalisaation kannattaja tämä tulee jokaisen äänestäjän muistaa..

  1. Laura Huhtasaari on minun ehdokkaani pres vaaleissa.
   Hän on selvimmin kehitysmaalaisten maahantunkeutumista vastaan.
   Väyrynenkin sitä kyllä vastustaa,mutta olen päätökseni tehnyt.

 8. Ruotsalaisten osa on lopulta alistua muslimien orjiksi. Seksi- ja työorjiksi. Kaikki tarpeet tullaan tyydyttämään kaikin keinoin. Fiksut ja kynnelle kykenevät nuivat lähtevät ajoissa maasta karkuun, myös Suomeen jos väestön matukoostumus saadaan pysymään täällä edes jotenkin aisoissa. Mutta, ajatellaanpa jos Pohjolan ilmastossa koetaan väliaikainen kylmeneminen. Tulee helvetinmoisia pakkastalvia ja kylmiä kesiä jolloin ei kasva mitään. Miten ruotsalaiset enää pystyvät ruokkiamaan herrojaan? Miten matughetot lämmitetään? Matu ei pysty järjestelmälliseen toimintaan ääriolosuhteissa. Afrikaanomatu makoilee ja odottaa että mannaa kaadetaan turpeiden huulien väliin. Totaaliromahdus seuraisi viimeistään tällaisen skenaarion jälkeen.

 9. Ei voi sanoa jos Ruotsi ROMAHTAA TAI EI ROMAHDA ennenkuin määritellään mitä romahtamisella tarkoitetaan.

  Tietyssä mielessä Ruotsi on jo romahtanut, toisaalta se ei tule koskaan romahtamaan. Riippuu siitä keneltä kysyt, mitä tarkoitat ja mitä ajat takaa. ROMAHTAMINEN ei itseasiassa ole kovin hyvä käsite, mielummin puhuisin JATKUVASTA AJAUTUMISESTA HUONOMPAAN SUUNTAAN, samalla tavalla kuin jatkuvasti putoava vesitippa lopulta kovertaa kiven.

  Olen asunut Ruotsissa 40 vuotta joten tiedän mistä puhun. Ruotsi on muuttunut ”lintukodosta” maaksi jossa yhä useammat tavalliset kansalaiset- niin nuoret kuin vanhatkin- ovat hyvin stressattuja ja voivat psyykkisesti huonosti, sen osoittavat tilastot Sairasvakuutuksesta. Se lopulta tulee olemaan se mittapuu jolla Ruotsia arvioidaan.

 10. Muutakin tästä Urho Kekkosen kansallispuistoon asumaan, niin ei tarvitse enää sietää tätä pohjatonta idiotismia tai idiootteja, jotka idiotismia edistävät edistyksellisenä normaalina ja idiootteja jotka kannattavat idiotismin normalisointia edistyksellisenä toimintana.

  Olot on erämaassa vähän karummat, mutta vapaus ja rauha taattu, eikä sinne tule ihan heti kaiken maailman diskoläpsyttelijöitä ja muita vihervasurianarkofeministejä muuttamaan maailmaa edistykselliseksi.

 11. Niin kauan kuin talouden käppyrät soittaa koilliseen ja kanta sweduilla on täystyöllisyys niin mitään ei tapahdu.
  Jos vaikkapa asuntokupla puhkeaa ja työttömyys riistäytyy käsistä niin tilanne on ihan erilainen.

  Toisaalta kannattaa muistaa, että SD on toiseksi suosituin puolue. Ehkäpä se iso massa odottelee vaaleja ja laittaa toivonsa SDn valtaan pääsyyn…

  1. Eivät äänestä sd:tä jo siitä syystä että täytyy kaikkien nähden ottaa sd:n kaavake jotka saattavat yllättäen olla jopa loppuneet kyseisellä äänestyspaikalla.

 12. Hei
  Eikö tätä PT-median tekstin päälle valuvaa ”kaunista ja vitsikästä” lumisadetta voisi jo lopettaa?

  Tämä vitsi voi naurattaa jotakin hetken aikaa. Mutta kun tekstin lukua vaikeuttava, välkyttävä lumisade on näämmä jätetty päälle koko talven ajaksi, niin ei voi enää muuta kuin potuttaa oikein raskaasti täällä.

  Laittakaa joku ruksi sivun laitaan, josta käyttäjä voi valita:
  X= Kyllä kiitos, haluan lumisadetta tekstini päälle
  Y=Ei kiitos, en halua lumisadetta tekstin päälle.

  Please, kaikki välkytykset sivulta vit-tuun, jos lyhyesti asia sanotaan.

 13. Ruotsi ei voi romahtaa,koska se on jo romahtanut.Tätä ei ole vielä ruotsalais idiootit tajunneet.Suomessa myös helsinki on jo romahtanut.

 14. Mutt’ oishan se lumisade kiva, ei oikein tunnu joululta kun 22. joulukuuta Skoonessa on tähtikirkas taivas ja +7 astetta lämmintä. Ei paljon kylmempää kuin keskikesällä.
  Ovat saatanat saaneet mitä ansainneetkin..

 15. Näin Ruotsi on pikkuhiljaa valloitettu siirtolaisuudella ja sama tehdään Suomellekkin.
  http://www.jchelsinki.fi/sites/default/files/Hakehila_2_2015_web%20sivut%201%2C%203%2C%204.pdf
  ”Tultaessa 2000-luvulle HIAS laajensi avustustoimintaansa koskemaan muitakin kuin vain juutalaisia pakolaisia. Hätää kärsiviä ja hengenhädässä olevia ihmisiä on autettu uuden elämän alkuun ympäri maailmaa, ja muun muassa Syyrian ja Afrikan pakolaiset ovat viime vuosina tulleet HIASin tuen piiriin. Apu ei rajoitu vain maasta poispääsyyn, vaan se sisältää myös uuteen maahan kotoutumiseen liittyvää laajaa avustus- ja tukitoimintaa. Kaiken kaikkiaan HIAS on vuosien varrella ojentanut auttavan kätensä noin 4,5 miljoonalle pakolaiselle.”
  https://www.youtube.com/watch?v=djXodt1iozI

  Onko siis näin?
  http://blokiarvostelut.blogspot.com/2016/02/onko-islam-juutalaisuutta_9.html
  Viides Mooseksen kirja;
  7:16 Tuhoa kaikki kansat, jotka Herra, sinun Jumalasi, antaa sinulle; älä heitä sääli. Älä myöskään palvele heidän jumaliansa, sillä se tulee sinulle paulaksi.
  7:17 Vaikka ajatteletkin sydämessäsi: ’Nämä kansat ovat minua suuremmat, kuinka minä voisin ne karkoittaa?’
  7:18 niin älä kuitenkaan pelkää niitä; muista, mitä Herra, sinun Jumalasi, teki faraolle ja kaikille egyptiläisille,
  7:19 niitä suuria koettelemuksia, jotka sinä näit omin silmin, ja niitä tunnustekoja ja ihmeitä ja sitä väkevätä kättä ja ojennettua käsivartta, joilla Herra, sinun Jumalasi, vei sinut pois. Samoin on Herra, sinun Jumalasi, tekevä kaikille niille kansoille, joita sinä pelkäät.
  7:20 Niin, Herra, sinun Jumalasi, lähettää heidän kimppuunsa herhiläisiä, kunnes ne, jotka ovat jäljellä ja ovat sinulta piiloutuneet, ovat hävitetyt.
  7:21 Älä heitä säikähdy, sillä Herra, sinun Jumalasi, on sinun keskelläsi, suuri ja peljättävä Jumala.
  7:22 Ja Herra, sinun Jumalasi, karkoittaa nämä kansat sinun tieltäsi vähitellen. Älä lopeta heitä yhtäkkiä, etteivät metsän pedot lisääntyisi sinun vahingoksesi.
  7:23 Herra, sinun Jumalasi, antaa heidät sinulle alttiiksi ja saattaa heidät suureen hämminkiin, kunnes he tuhoutuvat,
  7:24 ja hän antaa heidän kuninkaansa sinun käsiisi, ja sinä hävität heidän nimensä taivaan alta. Ei kukaan kestä sinun edessäsi, vaan sinä tuhoat heidät.
  7:25 Heidän jumaliensa kuvat polttakaa tulessa. Älä himoitse hopeata ja kultaa, joka niissä on, äläkä ota siitä itsellesi mitään, ettet joutuisi sen paulaan, sillä se on Herralle, sinun Jumalallesi, kauhistus.
  7:26 Äläkä vie sitä kauhistusta taloosi, ettet sinäkin samoin kuin se joutuisi vihittäväksi tuhon omaksi. Katso se inhottavaksi ja kauhistavaksi, sillä se on vihitty tuhon omaksi.”
  23:2 Älköön kukaan sekasikiö pääskö Herran seurakuntaan; älköön sellaisen jälkeläinen edes kymmenennessä polvessa pääskö Herran seurakuntaan.
  28:1 ”Jos kuulet Herran, sinun Jumalasi, ääntä ja pidät tarkoin kaikki hänen käskynsä, jotka minä tänä päivänä sinulle annan, niin Herra, sinun Jumalasi, asettaa sinut korkeammaksi kaikkia kansoja maan päällä.
  http://torikahvila.foorumi.eu/viewtopic.php?f=5&t=4073

 16. Tässähän oli jo ekumenian tuntua, jos moinen lausahdus sallitaan.

  Paavo on varmaankin oikeassa, kuten aina. Ei romahda, vaikka saa sitä roiskutella kuolaa kattoon saakka ja toivoa. Romahdus, kaaos ja sisällissotahan meille passaisi, koska silloin tolloinkin tajuaisi lyödä rajat kiinni ja juttuja. Ei semmoista voi tapahtua. Jos suihkussa lisää veden lämpötilaa asteen kymmenessä minuutissa, saa itsensä hengiltä? Ei nyt keittämällä kuitenkaan, vaan kehon lämpötilaa nostamalla. Pikku hiljaa hiipuu Ruotsi. Rajat ne laittaa kiinni vain sen takia, että saavat ”linjat suoristettua”. Kun infra taas vetää, aloitetaan suunnaton muslimivyöry uudelleen. Jokainen tietää jo, mitä se tarkoittaa Suomelle. Nyt jo kopisee, kun afgaanipoika ei suomalaista väistä, enkä minä sitä, kohta niitä tulee 2-3 kertaa enempi. Treenata pitää, ei pelkkä ylipaino enää auta.

  1. Nyt on niin isot rattaat pyörimässä ettei tätä swedupellet pysäytä. Korkeintaan pystyvät pelaamaan hieman aikaa. Voisivat minun puolesta kuolla kaikki -pelkkää paskaahan tuolta on aina suomeen valunut.

 17. Hyvin ovat nämä meidän ”voimavarat” ja ”eläkkeenpelastajat” kunnostautuneet. Tänä vuonna on ollut 306 ampumista joista tuloksena 135 haavoittunutta ja 40 kuollutta. Yli kaksi kertaa enemmän kuin 5 vuotta sitten. Eikä vuosi ole vielä edes loppu. Poliisi on selvittänyt tapauksista vain 6 joten kiinnijäämisen riski on olematon. Jostakin Rinkebystä käsin toimii myös neljän matujätkän palkkamurhaaja- jengi joka tekee tilausmurhia. Heidät on otettu kiinni useita kertoja mutta eipä ole saatu tuomittua- kiitos surkean poliisin ja oikeuslaitoksen: https://www.svt.se/special/dodsskjutningar-2017/

  Eläkkeitä ei silti ole saatu pelastettua: ensi vuonna lasketaan entisten kunnallis- ja maakäräjätyöntekijöitten eläkkeitä jopa 800kr kuussa: https://www.aftonbladet.se/minekonomi/a/jPBqp9/hard-pensionssmall-vantar-tusentals

  1. Venäjälle hyökkäämistä nämä mielipuolet suunnittelee. Kaikki merkit siitä on olemassa. Maahantunkeutujilla on oma tehtävänsä operaatiossa -vai luuleeko joku että suomeen TILATUT ja RUÅTSIN KULJETTAMAT sotilaat ajautui tänne vahingossa? Suomen armeija auttoi maahan sisään? Majoitettiin armeijan ”entisiin” tiloihin? Saivat diblomaattisen koskemuuden? Ei palauteta mistään syystä? jne jne

   Onko kukaan muuten miettinyt missä nämä miehittäjät mahtavat tällähetkellä olla? -ei ole mitään havaintoja viimeajalta. Eivät ole poistuneet maasta ja pitävät matalaa profiilia. Miksi?

   Ruåtsin kusipäät ovat taas kerran vuodattamassa suomalaisten miesten verta juonillaan.

 18. Ruotsin maalla asuvista voisi luokitella näin
  10% jotka tietävät asioista ja yrittävät sanoa sen.
  15% äärivasemmistoa jotka yrittävät vain saada suurta sekasortoa ilman mitään päämäärää.
  75% eivät tee mitään,odottavat vaan pää pölkyllä.

  Ministerin ulostulo ,että me ei pärjätä ,sekoitti vähän pakkaa ,mutta se katosi Joulun hälinään eikä siitä sen enempää,jos ei tapahdu jotain terroritekoa lähialueilla.

 19. Luin kesällä Suojeluskuntien historiaa. Kirja on 1950-luvulta, siihen kerättiin aikalaisten muistelmia, kun olivat vielä elossa ja muistivatkin suunnilleen. Kun Suomi sata vuotta sitten vähitellen vajosi anarkiaan ja sisällissotaan, niin koko kansa tuli mukaan vasta, kun oli aivan pakko valita punainen tai valkoinen puoli, eivätkä kaikki valinneet silloinkaan.

  Jos tätä suhteuttaa Ruotsiin, kansa herää vasta, kun maa oikeasti vajoaa anarkiaan ja on kerta kaikkiaan pakko valita puolensa oman ja läheisten turvallisuuden takia. Siihen on vielä matkaa, mutta kukapa olisi Suomessakaan uskonut keväällä 1917 juhlittaessa tsaarin ja suuriruhtinaan kukistumista, että vuotta myöhemmin taistellaan Tampereella ja viedään ihmisiä ammuttavaksi hiekkakuoppaan?

  1. Mistä stoppi? Typeryys jyllää omalla painollaan kunnes se pysäytetään sanoo:

   Ruotsin hallituksen nykyinen nuivempi pakolaispolitiikka ei auta yhtään mitään koska perheenyhdistämispolitiikan kautta tulee porukkaa sitäkin enemmän, esim. viime vuonna 2016 tuli maahan 86700 uutta tossunkuluttajaa kun pakolaisina ja omaisina tulleille myönnetyt oleskeluluvat lasketaan yhteen. Tälle suunnattomalle typeryydelle on saatava stoppi keinolla millä hyvänsä. Mutta mistä keino? Nykyinen tyyli jatkuu ainakin syyskuun vaaleihin asti plus vetkutteluajan niiden jälkeen. Eikä ole mitään 100% takuuta siitä että politiikka muuttuu vaalien jälkeenkään, ei siihen voi mitenkään luottaa.

   https://www.svt.se/nyheter/inrikes/rekordhog-asylinvandring-trots-ny-flyktingpolitik

   1. Jos olet ruåtsalainen ja OIKEASTI haluat vastustaa nykyistä tilannetta niin AINUT vaihtoehto on
    Pohjoinen Vastarintaliike. Vain siellä tiedetään ja uskalletaan myös kertoa kuka se TODELLINEN vihollinen on.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.