Libyasta on alettu nyt lennättämään tulijoita Italiaan

12

Kuvakaappaus 2017-12-23 21-43-29.png

Libyasta on nyt alettu lennättämään afrikkalaisia maahanmuuttajia Eurooppaan. UNHCR:n toimesta YK:n Libyassa sijaitsevilta pakolaisleireiiltä lennätettiin perjantaina 160 henkeä Italiaan sen sijaan, että heidät olisi lennätetty kotimaihinsa.

UNHCR:n edustaja Vincent Cochetel kertoi eilen uutisotimistoille, että he toivovat, että muuta maat seuraavat esimerkkiä.

Afrikan Unionin mukaan Libyassa ib arviolta 700 000 tulijaa, jotka odottavat pääsyä Eurooppaan. Useimmat toivovat saavansa maksettua matkan jollekin ihmissalakuljettajalle Libyasta Italiaan, mutta toistaiseksi useimmat meritiet ovat suljettu.

UNHCR evakuoi, kuten se kertoo, ensi vuoden aikana 10 000 tulijaa Italiaan, jossa katolinen kirkko aikoo majoittaa heidät ympäri italiaa. Suurimmat tulijaryhmät ovat eritrealaisia ja Saharan eteläpuolisen Afrikan tulijoita, jotka ovat rauhallisia sotaakäymättömiä maita.

Advertisements

19 thoughts on “Libyasta on alettu nyt lennättämään tulijoita Italiaan

 1. Paine lisääntyy Libyassa kun afriikassa leviää tieto,että Välimeren yli mennänki lentämällä.
  Tulijoista ei tule puutetta olemaan,mutta ”meillä on unelma” joka toteutuu.

 2. Moni suomalainen lentää jouluksi etelään – maksaahan se. Moni lentää pohjoiseen – maksaahan se. Moni ei maksa, mutta kummasti menee paikasta paikkaan.

 3. Tulijat eivät lopu ennenkuin Eurooppa on huonompi paikka asua kuin Afrikka tai Lähi-Itä sanoo:

  Vai oikein lentämiskoneella! Siinäpä sitä sitten riittää ihmettelemisen aihetta koko suvulle kun ei edes valonappia olla aikaisemmin nähty, puhumattakaan vessanpöntöstä tai sähköhellasta.

  1. YouTubesta löytyy video, jossa somali on kehittänyt helikopterin. Työhön on kulunut jonkin verran aikaa ja kun kehitystyö vielä hieman etenee, saamme helikopterilasteittain porukkaa Afrikan sarvesta.

   Muuntokoulutuksen kautta saamme kopteri-insinööristä sellaisen tekijämiehen, että talous ei enää ikinä ole entisensä.

 4. Tämä todistaa, että Eurooppaan halutaan organisoidusti roudata porukkaa hinnalla ja keinolla millä hyvänsä.

  1. Älyttömintä on, että nimenomaan UNHCR:stä on todettu, että erilaisilla meritakseilla Eurooppaan saapuneista 2 % on pakolaisia. 98 % on sitten mitä-lie-turisteja. Ilmaista ilmasiltaa parempaa houkutinta ei voi elintasokuiluhyppääjille järkätä. Noh, ehkä Välimeren alittava tunneli, jossa olisi luotijunaliikenne, jossa jaettaisiin setelitukkoja.

   Hyvää joulua ja vähemmän Euroopan hullua vuotta 2018!

 5. Siinä kohdin kun ryhdytään rahtamaan 16-25 vuotiaita nuoria terveitä islamista luopuvia naisia, on tuossa touhussa edes jotain järkeä ja vastaavuutta NWO globalistien väittämille perusteille syntyvyyden nostamisesta.

  Nyt on useampi vuosi laivattu vaarallisia vihamielisiä sotilaita ja terroristejä suvako-siiderivalaiden seksileluiksi ja hyvemaskoteiksi.

  Osaatteko arvata miten nopeasti suvakolehmien mieli maahanmuuton tarpeellisuudesta kääntyisi ympäri kun matu-ukkojen sijaan ryhdyttäisiin maahantuomaan esim. upeita nuoria uktanalaisia naisia?

  Valoa nopeammin.

  1. Kyllä valkoinen eurooppalainen mustia naisiakin eurooppaan rahtaamallakin saadaan tuhoteua.
   Mutta vaarattomampiahan ne olis, mitä on nämä eurooppaan tunkeutuneet kehitysmaalaiset ”oikeauskoiset” miehet.Sen kyllä uskon, että siiderillä lihotetut akat euroopassa ei kehitysmaanaisten tänne roudaamista hyväksy.

   Kuinka vaan mutta hulluus on vallan saanut,vaikea on ymmärtää normaalilla järjellä mikä tässä on taka-ajatuksena.

  2. No ei kai nyt naisia kannata tuoda. Nainen voi synnyttää vain yhden lapsen vuodessa; tötteröpää sensijaan voi siittää vaikka 365 ja väkisin jos ei sovinnolla anneta. Se 365- kertaistaa väestonvaihdon nopeuden.

 6. Siis kaikki kehittämään ja mainostamaan esim. tätä mediaa. Printtiä jakoon omatoimisesti, tienvarsille valomainoksiin tekstiä …etc… ja kohta meillä on kaupassa kassan vieressä jaossa/myynnissä keltaisenmedian syrjäyttänyt PT-media, Kansalainen, NykySuomi…..

 7. Kaikki naiset,muslimitkin tänne vaan ja mieluummin pian…..ihmettelinkin, miksi vain nuoret panokuntoiset miehet pääsevät tai tulevat tänne. NAISIA…NAISIA….MUSTIA TAI RUSKEITA TAI VAIKKA RUMANLAISIA! TOIVOO SUOMALAINEN ISOKALUINEN JA HALUINEN MIES.

 8. Siksikin musliminaiset antaa joka reikään ja pitää miestään jumalasta seuraavana….=TAIVAS!?!

 9. merkelin operaatio 2.0, tuoda lennättämällä kun muuten on niin hidasta ja rajat ylitetään että heilahtaa, ei hidasta itä-euroopan maiden haluttomuus vaihtaa väestöään. Suomeen myös tuodaan kongolaisia ym. pohjasakkaa, siis afrikasta kylmään pohjolaan. En jumalauta voi ymmärtää.

  1. Tulisikin edes kongolaisia, mutta kun tulee Afrikansarven riemumuslimia, jotka eivät pääosin tee mitään muuta kuin lisäänny ja vaadi – ja vaatimuksiin vielä suostutaan. Muutaman kuukauden Mogadishun-loma on vuotuista hommaa. Itse voi sitten miettiä, miten rahat riittäisivät vuotuiseen Ruotsin-risteilyyn – tai nykyisellään Tallinnan-risteilyyn -, kun omavastuut, verot, eläkemaksut ja muut nousevat, mutta kiky-bruttotulot laskevat.

 10. Nyt pitää tarkasti teipata koneen kaikki luukut kiinni, ettei yläilmoista tipu tuhansia passeja välimereen.

 11. Lisää saman sorttista on epäilemättä tulossa. Mutta loppuu varmasti, kunhan Eroopan valtioissa järjestetään parlamenttivaaleja. Suhtauduin aikoinaan epäilevästi Unkarin ja Puolan EU-jäsenyyten. Valaistuin kuitenkin, onneksi ja voin vain todeta, että nuo valtiot ovat EU:n parasta A-ryhmää.

 12. Pitää ottaa pakkosterilisaatio ehdoksi nyt ja aikaisemmin tänne jo tulleille ihmis-apinoille. Saattaisi auttaa liikaväestönkasvuun ja voitais luonnollisesti hidastaa väestön kasvua joka tulee hallitsemattomasti tuhoamaan koko maapallon, meidät ja meidän lapsemme ja tulevaisuutemme.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.