Ruotsalainen joulusatu: Mirjam otti kotiinsa kaksi yksintullutta sotalasta

13

mnbakd6sf8jte0q3hnyfu5y8dmrd5t1.jpeg

Invaasiovuonna 2015 saapuivat Ruotsiin yksintulleet turvapaikanhakijalapset Alireza Rezai, Hashim Nazari ja Bashir Hamdard. Lapset saapuivat Afganistanista.

Alun monien vaiheiden ja useiden sotalasten asumisyksikköjen jäkeen lapsia kohtasi onni: Afgaanilapset saivat uuden kodin erään ruotsittaren, Miriam Lundqvistin, luota. Nyt lapset ja Miriam asuvat yhdessä Miriamin kanssa tämän luona Surahammarissa Westsuran herraskartanossa. Tai yksi lapsista, Bashir, muutti lähemmäs koulua, eli Mirjamin luona asuu kaksi lasta.

Syksyllä tilanne vaikutti lasten kannalta epävarmalta. Asumisyksikkö, jossa he asuivat, lakkautettiin ja näytti, että lapset tultasiin sijoittamaan kauas jumalan selän taaksi Haaparantaan. Lapset eivät kuitenkaan halunneet maailma ääriin ja erilaisten sosiaalisten verkostojen avulla poikien kouluopettaja ja Mirjam saivat yhteyden Facebookin kautta. Siitä lähti iso pallo pyörimään ja nyt kaksi lapsista siis asuu Mirjamin luona.

Kuvakaappaus 2017-12-24 12-44-27
Alireza Rezai vasemmalla, Hashim Nazari oikealla.

 

– Koulu on lapsille tärkeä asia, siten he pääsevät sisään ruotsalaiseen yhteiskuntaan. Sen sijaan, että he olisivat muuttaneet Haaparantaan, saavat he nyt opiskella ystäviensä kanssa, Mirjam kertoo.

Pojat ovat asuneet nyt kolme kuukautta Mirjamin luona. Sinä aikana he ovat käyneet mielenkiintoisia keskusteluja.

– Aluksi luulin, että tulee kulttuurishokki, mutta se oli miedompi kuin luulin. He ihmettelevät ruotsalaisten naisten vapautta tehdä mitä haluavat. He ymmärtävät kyllä aika hyvin ruotsalaista systeemiä, mutta tasa-arvo on arvoitus heille, Mirjam jatkaa.

Huolia kuitenkin on taustalla. Hashim kertoo:

– Maahanmuuttovirasto sanoo, että meidän pitää todistaa, että olemme pakolaisia. Pakenimme sotaa, vainoa ja kidutusta, mutta miten me sen todistamme.

– He voivat sanoa, että pakenimme Kabulista, mutta koko maassa on sota, jota johtaa talibaanit, jotka tekevät mitä haluavat.

25ffa269-fcd0-4f1a-b373-cec353480ff3.jpg
Mirjam majoittaa omistamassaan Westsuran herraskartanossa kahta yksintullutta sotalasta.

 

Mirjam kertoo, että hänen tuttavansa ovat ottaneet asian hyvin.

– Monet kertovat, että olen rohkea. Ja minähän vain huolehdin muutamasta eksyneestä lapsesta.

Pojat ovat juuri täyttäneet 18 vuotta.

Advertisements

42 thoughts on “Ruotsalainen joulusatu: Mirjam otti kotiinsa kaksi yksintullutta sotalasta

  1. Mutta tuo kuva ei ollut lapsista ,nuo oli kolmekymppisiä jätkiä. Afkaaneja ulkonäöstä päätellen.

   1. Afkaani pallinaamoja nuo on,ne kyllä erottuva porukoista.
    Mutta onhan nuo aikamiehiä takulla pystyvät yhdessä yhen Mirjmin hoitaan.

 1. Saapa nähdä miten Mirjamin käy. Tosin valtamedia on silloin hipihiljaa. Minkähän ikäisiä nuo ovat. Oma veikkaus, että ovat täysi-ikäisiä.

  1. Pitkälti täysi-ikäisiä. Mutta samapa tuo, kun oikeasti hädänalaiset ihmiset eivät todellakaan kykene matkustamaan esim. Afganistanista Ruotsiin. Koko paska on omaan hyvyyteensä rakastuneiden maailmanhalaajien egotrippi.

  2. Kyllä suvakeille täydestä menee vaikka olisivat väittäneet itseään kymmenvuotiaiksi nuo jätkät.

 2. Lienee ainakin selvää että herraskartanoon on tulossa remonttia, kun nämä veijarit ovat asuneet siellä vuoden tai enemmän? Pottunokkaisia ruotsalaisia kodittomiahan täti ei huoli vaikka maksettaisiin, kertonee karulla tavalla Pohjoismaiden henkisestä rappiosta….

 3. Kaikkea kivaa tiedossa.🐇 Mitä kaikkea keksivätkään illan tullen kun ”poikia” pistetään nukkumaan. Yö hiipailua kun kovasti pelottaa sodan kauhut ja ”äidin”peiton alle kaikki lohtu hakemaan.

 4. Ihmettelevät ruotsalaisen naisen vapautta tehdä, mitä haluaa. Ruotsalainen nainen voi saman peiton alla vapaasti lämmittää kahta yksin tullutta lasta, ilman, että ruotsalaisen naisen miespuoliset sukulaiset rankaisevat häntä suvun häpäisemisestä. Onnellisiahan pojat on siitä, koska kotimaassa sai vain haaveilla vapaasta naisesta. Nyt suorastaan vapaa nainen ottaa heidät asumaan ilman avioliittoa kattonsa alle ja maksaa heille jopa siitä.

 5. kyllä tossa haloo nousis jos joku suvakki-setä ottais 2 alaikäistä tyttöä asumaan luokseen. Niitä tosin ei ole tullut kun ovat jo kotimaassa myyty eniten tarjoavalle papparaiselle.

 6. No, noihan on selvästi yli 20 vuotiaita. Olisko 24- ja 26-vuotiaita. No, yhtä kaikki. Enkin Mirjam pitää poikien kaikista tarpeista huolta. Ja kun löytyy nuorempaa, niin sitten Mirjam herää kaula katkaistuna. Siinä se.

  Oletteko koskaan miettineet miksi muslimeilla pitää olla orjia? Miksi orjiksi alistuneet saavat elää ja maksaa veroja muslimeille? Siksi, että koska muslimit ovat herraskansaa ja eivät tee työtä, niin muslimiyhteiskunta tarvitse orjia. Se sanotaan koraanissa ihan selvästi.

  1. Totta ! Sitä varten ne tulivat Eurooppaan alistamaan tyhmät sosialidemokraattisetmaat. Ruotsi alistuu vapaaehtoisesti vastaan panematta ja Suomi seuraa kiltisti perässä.

 7. Kun ei joutuisi vielä maksamaan kalliisti seksimaskoteistaan. Tai kun ei kukaan muu joituisi kärsimään hänen boytoy harrastuksestaan. Nämä sponsorit pitäisi taloudellisen vastuun lisäksi saattaa juridiseen vastuuseen kultamunien teoista.

 8. Rouva tienaa 3 000 Euroa kuussa näillä lapsilla.
  Valtio maksaa noin 1 500 per lapsi.
  Hyvästä voi aina maksaa!

  1. Mies joutuu maksamaan laatunaisesta tuon verran. Vittu kun naisilla on helppoa ja vielä valittavat kaikesta. Valtio maksaa seksilelujen ylläpidon ja nainen saa mulkkua yltäkylläisesti.

 9. No on niitä huolia mullakin. Omistan tuon kartanon, mutta milläs sen todistan. Akka ja muslimit hankeen, kuin olisi jo.

 10. Miten kävikään, kun prinsessa Cristina otti pakolaisen luokseen asumaan. Tämä lapsukainen varasti prinsessan kalliit korut. No ei se mitään vaikka koruja ei löytynytkään prinsessa antoi anteeksi.

  1. Rikas nainen ja värisevä suojatti on yhdistelmä, jolle on ennakkotapaus Ranskan vallankumouksen ajoilta.

   Kuningas Ludwig viidennentoista rakastajar kreivitär Du Barry piti palvelijanaan afrikkalaiseksi neekeriksi uskomaansa nuorta miestä nimeltään Zamor, joka oli kotoisin Intiasta.

   Du Barry kumminkin halusi pitää kiinni harhastaan afrikkalaisesta älykkäästä, yksinkertaisesta ja villistä nuorukaisesta, joka piti 1700-luvun aateliston Ranskassa kaikkia vertaisinaan ja tuskin piti edes kuningasta itsensä yläpuolella olevana.

   Madame oli syntyjään tavallisen ompelijattaren tytär Jeanne Bécu, joka kauneutensa avulla päätyi prostituution kautta kuninkaan rakastajattareksi.

   Vallankumousvuosina Zamor syytti emäntäänsä ja todisti tätä vastaan. Niinpä madame joutui giljotiinin.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Zamor
   https://en.wikipedia.org/wiki/Madame_du_Barry

 11. Tuon kokoiseen rakennukseen mahtuisi helposti ainakin 30 lasta. Eiköhän tuo akka ole turhan vaatimaton.
  Hakekoon heti ne 28 muuta, niin alkaa kunnon pidot.

  1. Jaahas, Mirjam taittaa olla elämässä liian helpolla päässyt kreivin tytär, joka luulee Eemeliä ja joulupukkia todellisiksi hahmoiksi, ja joka kieltäytyy uskomasta maailmassa olevan valhetta tai pahaa. Tai sitten palovakuutukset on vedetty aivan tappiin.

 12. Kyllä se lehmän kullinhimo ajaa väistämättä ongelmiin….mutta ainaskin saa molempiin reikiin pientä piliä. …isompia olis tarjolla…..mutta ne ne tietävät oikeutensa eikä lehmät saa… muilta kuin jo sorkkaeläinten kanssa vihkiytyneiltä uusruotsalaisilta. Outoa on…..?

 13. Vähän isompia lapsia kuin sotalapset. Missä luuraa naisen avio-tai avomies. Ylipäänsä pitäisi olla niin, että vähin vaatimus olisi pariskunta-ei yksinäinen nainen ja pojat, mutta jos nainen niin tytöt. Kumma, kun kaikki häveliäisyys on kadonnut!

 14. Always it is good to try something new , whay not fuck with monkey’s and get payed for it from government . Swedish boyfriend can watch .

 15. On maailma hulluksi mennyt.

  Kaiken tämän irstailun kyseenalaistaminen jotaisi niin valtavaan rasistikorttien heilutteluun, että Ruotsissa ei kukaan uskalla tiedustella ääneen, että minkä fetissi tätäkin muijaa oikein vaivaa, vai onko vaan muuten päästään sekasin.

  Eikä siinä mitään jos typy sanoisi suoraan, että nyt on sellanen kutka jalkovälissä, että muu ei auttanut, ja kun nää väsyy, niin otan uudet. Mutta kun ei.
  Akka kehitteli hienon ”peitetarinan” jonka muut suvakit päätä nyökyttäen hyväksyvät, vaikka kaikki tietävät että nää janttarit on täysi-ikäisiä ja että siellä on takajalat kainalossa joka yö.

  Kumpihan on perversimpää?
  Nusasta alaikäisiä, juuri sakotusrajan ylittäneitä lapsia, ja ympäröivä yhteiskunta näyttelee että pantavat olivat täysi-ikäisiä, vai tehdä temput täysi-ikäisille, joiden yhteiskunta näyttelee olevan lapsia ja kaikki tuijottelevat autuaan tietämättöminä kengänkärkiinsä? Myös lastensuojeluviranomaiset.

  Tätä jos yrittäisi joku viiksekäs herrasmies nuorten naisten kanssa niin…

  Kun yhteiskunnan perusarvot työnnetään likasaaviin niin jälki on tämmöistä. Sairasta on meno Ruotsissa.

 16. Jos miehet tulivat ennen 25.11.2015 niin saavat leikkiä lukiolaista ainakin seuraavat 10 vuotta, kenties lopun ikänsä. Näinhän on pääministeri luvannut. Ja kestäähän se toki kauan kun pitää ensin aakkosetkin opetella ennenkuin voi ruveta aivokirurgiksi ja tienaamaan.

 17. Onneksi Ruotsiin ei turistina tee mieli, eikä mikään pakko ole sinne mennä muutenkaan. Suomessa ollaan sairastuttu samaan hulluuteen ja täältäkin pääsee Baltiaan veroja pakoon. Maksan mieluummin jopa korkeampia veroja vaikka Unkariin, jotten joudu osallistumaan tähän mielisairauden ylläpitoon, mitä suvakit eurostoliitossa harrastavat. Kun Suomi täytti 100 v, putosi puusta paljon muutakin kuin terve järki ja kansallisten arvojen arvostus.

 18. Joo näyttävätkin ihan Afganistanin kansalaisilta, ei ollenkaan merkkejä mistään Aasian maasta.

 19. Ja mirjamilla on monta suurta reikää johon pojat mahtuvat samaan aikaan kumpainenkin! Sen pituinen se.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.