Ruotsalainen hyvän mielen yksintullutjoulukalenteri

13

Refugees hospitality clubin kaltainen ruotsalainen ryhmä ”Vi står inte ut men vi slutar aldrig kämpa” (Emme siedä mutta emme lopeta koskaan taistelemasta tms) on moninkertaisesti suurempi organisaatio kuin suomalaiset vastaavat. Jäseniä siinä on noin 70 000 henkilöä.

Ryhmä keskittyy etupäässä afgaanilapsiin, mutta toki sympatiaa saavat kaikki kolmansien maiden sotapakolaiset. Ryhmä antoi kauniin joululahjan ruotsalaisille naisille. Eräänlaisen yksintulleiden lasten joulukalenterin. Jokaiseen luukkuun laitettiin yksintullut tulevaisuuden koneinsinööri, aivokirurgi tai rakettitutkija.

Yksintulleiden joulukalenterin ensimmäisestä luukusta löytyi Alireza, joka on tulevaisuuden hitsari tai automekaanikko. Alireza harrastaa lentopalloa ja taekwondota ja rakastaa ”rakkauspullia”. Alilla on vaikeaa, koska takana on raskaita asioita kotimaassaan eikä hän tiedä saako jäädä Ruotsiin.

Kuvakaappaus 2017-12-25 13-56-40.png

 

Joulukalenterin toisesta luukustä löytyi Rahim, joka on tulevaisuuden sosinomi. Rahim tykkää lapsista ja viisaana ja fiksuna hänestä voisi tulla jopa kansanedustaja, jos hän saa jäädä Ruotsiin.

Kuvakaappaus 2017-12-25 13-59-57.png

 

Yhdeksännestä luukusta löytyy Asmat, joka on tulevaisuuden kuorma-autosähköasentaja. Ujo ja charmikas nuorukainen, kuvausryhmä kertoo hänen sopivan malliksi.

Kuvakaappaus 2017-12-25 14-05-02.png

 

Joulukalenterin 10. luukku sisältää Samirin, josa tulee insinööri. Samir on tällä hetkellä työssä purjeompelimossa ja hän toivoo saavansa jäädä Ruotsiin loppuiäksi.

Kuvakaappaus 2017-12-25 14-07-19.png

 

Joulukalenterin 13. luukku avautui ja sieltä löytyy tulevaisuuden rakennusinsinööri Madhi Ayar. Rakennusinsinöörihaaveiden lisäksi Madhi pelaa tietokonepelejä.

Kuvakaappaus 2017-12-25 14-10-05.png

 

Joulukalenterin luukku 15 sisältää Loftin, jonka kerrotaan olevan erityisen nuori. Liekö ihan pikkulapsi? Lofti haluaa poliisiksi, tai merimieheksi, tai ehkä sairaanhoitoalalle. Tietenkään pikkulapset eivät aina tiedä lapsina miksi haluavat. Kotimaassaan Lofti on kuitenkin jo autellut rakennushommissa ja lapsenhoitopuoltakin on harrastettu.

Kuvakaappaus 2017-12-25 14-12-39

 

Luukussa 20 luuraa Mujtaba, tulevaisuuden yrittäjä. Hän ei vielä tiedä millä alalla, mutta lapsena ei sitä voi tietää kaikkea. Hän aikoo opiskella mahdollisesti lääkäriksi, jos saa jäädä Ruotsiin. Eli bisnismies-lääkäri.

Kuvakaappaus 2017-12-25 14-16-38.png

 

Joulukalenterin luukku 23 putkauttaa ulos tulevaisuuden insinöörin Mohammadin. Lapsukaisella on pilke silmäkulmassa, vaikka tulevaisuus on ollut jo vuosia epävarmaa. Mutta selvää insinööriainesta.

Kuvakaappaus 2017-12-25 14-18-56.png

 

Ja paraatiluukusta löytyy aivan yksitullut Fraidom. Lapsukaisen haaveena on puusepän ammatti ja hän haluaa ”rakentaa Ruotsia”. Fraidom on herkkä poika ja taistelee samassa tilanteessa monien muidenkin lasten kanssa.

Kuvakaappaus 2017-12-25 14-20-55.png

 

Näin siis pikakooste yksintullutjoulukalenterista. Kokonaisuudessaan se löytyy täältä.

Toivotaan jokaiselle heistä parempaa uutta vuotta ja turvallista palautuslentoa takaisin kotimaahansa,

Advertisements

23 thoughts on “Ruotsalainen hyvän mielen yksintullutjoulukalenteri

  1. Kyllä voi. Kyseessä on kuin löysässä hirressä roikkuminen. Kuolema on hidas ja tuskallinen ja kestää usein jopa vuosikymmeniä 🙂

   Hyvänä lääkkeenä siihen on muuttuminen itse äärimmäisen vittumaiseksi kusipääksi siirtämällä vitutusta esim. suvakkeihin.

   1. Tarkoitus on siirtää vitutus sen aiheuttajille kokonaisuudessaan ”kun aika on tullut”.

  2. Tällaisella yliannostuksella saa hyvin testattua ”pumpun” kuntoa: jos tämän jutun kestää oireetta, hyvin pelittää!

  3. Sitä kyseli aikanaan Väyrysen Paavo”voiko vitutukseen kuolla” .Jos voi niin minä en kyllä enää pitkään elä.Nuoden mulkeroiden kuvia on joka paikka täynnä.

   Missä mahtava luurata afkaani naiset,yhenkään kuvaa et hevin löydä ruotsalaisten kalentereista? Mutta sitäpä ei halua suvakkiakat kysellä.

 1. Olisivat nyt tehneet samantien nakukalenterin niin suvakot olisivat ostaneet koko painoksen loppuun.

 2. Kyllä ruotsalainen suvakki osaa, pystyy ja kehtaa. Miksei Suomen toiseudenpalvojat pysty tällaiseen vai eikö ideat kulje maittemme välillä ? Vai koettaisiinko täällä joulukalenteri ehkä islamin arvoja loukkaavana tai varotaan partalasten välineellistämistä ? Niin, ehkä Filat ja Helvit pitävät välineen visusti itsellään ja kätkevät aarteensa kun sen ovat käyttöönsä saaneet. Eihän kultamunien kuvia kannata kaikkialle levitellä, voi joutua Migrin tähtäimeen jos vielä esiintyy samalla nimellä kuin on ilmoittanut.

  1. Se on geeneissä. Kun tutkii historiaa niin tämä on selkeästi havaittavissa. Kaikki tuntemani Norjalaiset ovat tulleet samaan johtopäätökseen kun tätä olemme yhdessä pohtineet.

  2. ”Niin, ehkä Filat ja Helvit pitävät välineen visusti itsellään ja kätkevät aarteensa kun sen ovat käyttöönsä saaneet”

   Kel’ sonni on, se sonnin kätkeköön…

 3. Ei noista nyt ainakaan hyvälle mielelle tullut. Päinvastoin. Ovat vastemielisen näköisiäkin. Kallonmuodot ja silmien välit sekä niiden paikka poikkeavat paljolti omistamme. Ja poikkeavat ehkä muiltakin osin.

  Onneksi valkoinen rotu ei ole vielä rikos.

 4. Siis että mitä??? Ei ymmärrä minä nyt.Tulee mieleen,että nämä parrakkaat lapsukaiset pitävät meitä idiootteina. Tämä on varmaan suuri vitsi, jolle minä en naura

 5. Tuskin yksikään on alle 30-vuotias. Hyvällä tuurilla kaksi tai kolme osaa lukea ja kirjoittaa omalla äidinkielellään. Kukaan ei lähes satavarmasti tee mitään hyödyllistä työtä yksityisen työnantajan palveluksessa elinaikanaan. Kaikki ovat valehdelleet ummet ja lammet, ikänsä, kotipaikkansa, nimensä ja turvapaikkahakemuksen perustelut.
  Lycka till svedupelleille.

 6. Kalenterissa olisi voinut olla samalla maininta onko tuleva insinööri-lääkäri jo lukutaitoinen, onko lähtömaana Iran vai Turkki, montako kielteistä päätöstä on saatu ja heidän henkilökohtainen näkemyksensä siitä, miksi juuri heidän täytyy päästä nälkäkuolevien lapsien ohi jonossa. Tämä näin kehitysehdotuksena.

 7. Huomaa näistäkin kalenterin tykkääjistä ja kommentoijista, että ylivoimainen enemmistö on naisia. miehistä suurin osa on ählyjä ja muutama suvakkiukko on erehtynyt joukkoon.
  Tästä kuten paljon muustakin tietää miksi meillä menee päin helvettiä. Kaikki on naisten syytä, jos naiset eivät olisi päättämässä asioista yhteiskunnassa ja pitämässä miehiänsä palleista liekassa, meillä olisi huomattavsti vähemmän ählyjä riesanamme ja moni muukin asia paremmin täällä.

 8. Mistähänpäin ovat kotoisin, mutta kovasti ovat kiinalaisten näköisiä. Ehkä tämä maahanmuutto onkin uusi Tšingis-kaanin operaatio.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.