Ruotsissa todellinen todistusvyöry seksuaalisista ahdisteluista

13

49b7894456cecdd014e7860bc6235566

#Metoo-kamppanjan myötä Ruotsiin on noussut satoja hashtag-kamppanjoita, joissa kymmenet tuhaneet ihmiset todistavat seksualisesta ahdistelusta. Muutama suurin kamppanja hashtag-viittellä:

#tystnadtagning (hiljainen otots tms) jossa 456 näyttelijää kertoo ahdistelusta ja päällekarkauksesta filmi- ja teatterialalla.

#sistaspikenikistan (viimeinen naula arkkun) 4 627 rakennusalalla toimivaa henkilöä on allekirjoittanut kamppanjan todistaakseen ahdistelusta ja seksuaalisesta vittuilusta.

#givatkochbitihop (asento ja pure hampaat yhteen tms) Puolustusvoimien kamppanja, jossa on mukana 1 730 väkevää todistusta.

#sistabriefen (viimeinen briefi) yli 2 000 mainos- ja pr-alalla toimivaa naista protestoi seksuaalista ahdistelua ja päällekarkauksia vastaan.

#deadline yli 4 000 journalistinaista allekirjoittaa ja todistaa tulleensa ahdistelluksi ja joutuneensa seksivittuilun kohteeksi.

#utanskyddsnät ja #intedinhora (ilman suojaverkkoa ja ei-sinun-huorasi) jossa prostituoidut, huumeidenkäyttäjät ja rikolliset naiset kertovat törkeästä väkivaltaisesta seksuaalisesta ahdistelusta.

#nykterfrizon (selvä alue) on raittiusliikkeen tapaisen järjestön kamppanja, jossa useita tuhansia naisia todistaa joutuneensa seksismin kohteeksi.

#visjungerut (me laulamme) on taas 653 laulajan kamppanja, jotka todistavat miten ooppera-alalla ahdistellaan ihan jopa konserteissa.

#närmusikentystnar (kun soitto loppuu) on Ruotsin musiikkialan kamppanja, jossa 1 993 naista kertoo seksuaalisesta ahdistelusta. Mukana kokemassa ahdistelua ovat mm. Carola Häggvist, ja Eva Dahlgren.

#tystdansa (hiljainen tanssi) on taas tanssialan manifesti, jossa yli 600 tanssijaa todistaa alan järkyttävästä seksuaalisesta ahdistelusta.

#medvilkenrätt (minkä oikeuden) 4 500 naispuolista juristia todistaa seksuaalisesta ahdistelusta ja vainosta oikeusalalla.

#inteförhandlingsbart (ei neuvoteltavissa) on ammattiliittojen seksuaalista ahdistelua vastaan laittama manifesti, jossa 1 500 naista todistaa joutuneensa ahdistelun kohteeksi.

#ickegodkänt (ei hyväksytty) 4 000 naispuolista opettajaa lähtee kamppanjaa todistamaan kuinka he joutuvat alituiseen seksuaalisen häirinnän kohteeksi.

#tystiklassen (hiljaa luokassa) 1 700 oppilasta protestoi peruskoulussa ja toisen asteen oppilaitoksissa ahdistelua vastaan.

#räckupphanden (viittaa) yli 8 000 toisen asteen opiskelijaa todistaa ahdistelusta koulussa ja sen yhteydessä.

DK04W5YX0AE_-ut

 

#underytan (pinnan alla) on yritys kunniakulttuurin piirissä oleville naisille saada aikaan manifesti, mutta osallistujia ei ole.

#visparkarbakut (potkaisemme taaksepäin) hevos- ja ratsastusalan naiset todistavat ahdistelusta, yli 1 000 nimeä.

#vårdensomsvek (hoito, joka petti) on sairaalapotilaiden protesti, jossa potilaat kertovat seksuaalisesta ahdistelusta. Tässä ei tarkenneta ovatko siis mieshoitajat, jotka seksuaalisesti ahdistelevat esimerkiksi syöpäpotilaita, jotka tulevat sädehoidosta vai mitä.

#imaktenskorridorer (vallan käytävillä) on politiikan alalla toimivien naisten protesti. Mm. Rosanna Dinamacra (vrt. Veronika Honkasalo tm yhtä vouhka)  todistaa seksuaalisesta ahdistelusta. Tuhansia nimiä.

#teknisktfel (tekninen vika) 1 200 tekniikan alalla toimivaa naista todistaa, kuinka seksuaalinen ahdistelu on arkea ja naisten suut hiljennetään suu-kiinni-kulttuurilla.

#larmetgår (hälytys) on palo- ja pelastuslaitoksen naisten manifesti, jossa tuhannet naiset kertovat, että miesvoittoisella alalla ahdistellaan. Useat kertovat lopettaneensa alalla ahdistelun takia.

#akademiuppropet (akademiamanifesti) 2 400 naispuolista akateemikkoa kertoo seksuaalisesta ahdistelusta ja päällekarkauksesta yliopiston käytävillä.

#vardeljus (oliko se kynttilä) yli tuhat naista Ruotsin kirkon piiristä kertoo arkipäiväisestä seksismistä.

#vikokaröver (meillä kiehuu yli) on ravintola-alan tuhansien naisten todistusketju.

#timeout taas on urheilualan naisten manifesti, jossa 2 290 urheilijaa tai valmentajaa kertoo olevansa säännöllisesti ahdistelun kohteensa. Mm. Anja Persson kertoo, että monet fanit haluavat pususelfien hänen kanssaan.

#utgrävningpågår (kaivaukset jatkuvat) vajaa 400 arkeologia kertoo, että kaivausmontussa kaivelun lisäksi ahdistellaan.

#utantystnadsplikt (ilman vaitiolovelvollisuutta) on suuri 10 400 naisen ketju, jossa naispuoliset lääkärit ja lääkäriopiskelijat kertovat jatkuvasta seksuaalisesta ahdistelusta. Heidän mukaansa ahdistelija on usein vanhempi miespuolinen lääkäri, joka ahdistelee nuorempaa naiskolleegaansa.

#skiljagnarnafrånvetet on ”vihreän elinkeinoelämän” todistusketju, jossa metsäurakoitsijat ja vihanneksenviljelijät todistavat raiskauksista ja ahdisteluista. 1 000 naista mukana.

#metoobackstage on teatteri ja filmiteollisuuden protesti, jossa 1 600 naista todistaa ahdistelusta.

#listanärstängd (lista kiinniolosta) on yökerhoelämän naispuolisten manifesti, jossa 444 naista todistaa ahdistelusta.

#skrattetihalsen (nauru kurkussa) ketjussa taas  naispuoliset koomikot todistavat ahdistelusta ja raiskauksista.

#theshowisover sirkusalan naiset todistavat ahdistelusta.

#killtheking taas on heavyrockarien menifesti. 1 400 naispuolista hard-rockaajaa todistaa ahdistelusta ja vaatii loppua sille.

Tässä suurimmat. Useita muitakin on käynnissä. Juttu koostettu Sydsvenskanista.

Se mikä on mielenkiintoista niin yhtään joukkoraiskaukseen viittaavaa manifestia ei löydy tai viittauksia uusruotsalaisten harrastamaan ahdisteluun. Tosin ahdistelijoita yhdistää sukupuoli, ei etnisyys, kuten tavataan sanoa. Myöskään ei löydy musliminaisten kokemaa ahdistelua tyyliin #minulla_on_huivi_ja_siksi_ahdistellaan.

Advertisements

14 thoughts on “Ruotsissa todellinen todistusvyöry seksuaalisista ahdisteluista

 1. Mielenkiintoinen kysymys on:
  Mikä on saanut ruotsalaiset omaksumaan Frankfurtin koulusta lähtöisin olevan kulttuurimarxilaisen ajattelumallin, jossa suurin saavutus on uhrius?
  Onko kyse vain perinteisestä ruotsalaiseen kulttuuriin kuuluvasta tyhmyydestä jossa on tärkeää seurata muodissa olevaa ideologiaa sen kummemmin miettimättä ideologian taustoja/typeryyttä?

 2. Nyt kuulostaa siltä että koko kampanjalla rakennettiin vain uhrimentaliteetin omaaville, denialismissa eläville naisille ja miehille vain upeat puitteet ottaa uhrin viitta olalle ja syyllistää jokaista valkoista miestä ja saada tukuittain jaxuhaleja ja kohottaa omaa itsetuntia.
  Sitä todistaa myös juuri se että yhtäkään hashtagia ei muodostu tuhansille raiskatuille ruotsalaisille.

  Pillun polttaminen bensalla joukkoraiskauksen jälken tai 20 matun raiskaama, pahoinpidelty nainen ei herätä mitään reaktioita? Kun taas mikä tahansa miten tahansa seksuaaliseksi tulkittava vuorovaikutus aikaansaa hengen haukkomista ja joukkovoimaa kunhan tekijä on valkoineni? C’MON!!! Mitä vittua?

 3. Onko näissä kampanjoissa kukaan nainen kertonut joutuneensa muslimien ahdistelemaksi?

  Suvakki-ideologian mukaan muslimit ovat kaikkeen syyttömiä mukaan lukien myös ne teot, jotka voidaan kiistattomasti todistaa . Viimemainitussa tapauksessa tekoon syyllinen on rasismi, jonka harjoittaja on aina ei-muslimi.

  Voisiko tämä #metoo-kampanjoiden tsunami olla juoni, jonka on masinoinut Ruotsin eliitin vielä järkensä säilyttäneet rippeet. Tämä olisi epäsuoraa vaikuttamista maahan päästettyä ahdistelukulttuuria vastaan.

  Suoraan vaikuttamiseen ruotsalaisten tai yleensä länkkärien rohkeus ei riitä. Ruotsalaisille tuskin voi mennä kertomaan, että erityisesti yksintulleet ahdistelevat tai että yksin tulleiden asenteet leviävät valtaväestöönkin. Sensijaan ruotsalaisille voi vielä ilman rangaistuksen uhkaa kertoa, että raiskaaminen, ahdistelu ja surmaaminen on paheksuttavaa. Tämän viestin mentyä perille täytyy vain toivoa, että ruotsalaiset rohkenevat yhdistää pisteet.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Connect_the_dots

 4. Suuri maailmanlaajuinen pedofiilirinki on paljastumassa ja tämä metoo vouhkoilu on kyhätty kokoon sen peittelemiseksi. Kyse ei ole mistään pienimuotoisesta puuhastelusta vaan raha-eliitin ja valtionjohtajien vuosikymmenten sairaasta salaisuudesta jota kukaan ei ole uskaltanut lähteä selvittämään sillä se olisi ollut varma itsemurha. Tilanne muuttui kun Trump astui presidentin virkaansa -TÄMÄ ON SUURIN SYY HÄNEN JATKUVAAN MUSTAMAALAAMISEEN MEDIASSA. Toivotaan ja uskotaan että D.T onnistuu siinä mihin on ryhtynyt -tämä on AINUT keino päästä eroon tuosta saatanallisesta roskasakista. Se olisi teko josta hyötyisi koko maailma, varsinkin Ruåtsi missä eliitin pedofiilejä on todella paljon korkeissa johtotehtävissä.

  1. Jota muslimi olisi syyllinen naisen raiskaukseen tai ahdisteluun tsarvitaan vähintään neljän mulimimiehen todistus asiasta. Muutoin ilmiantaja, uhri, kivitetään kuoliaaksi. Hyvin, hyvin tehokas keino pitä tilastoluvut alhaisina.

 5. Minua mietityttää onko noiden ahdistelujen takana ruotsalaiset miehet vai muun rotuiset? Se jos ahdistelujen (kuviteltujnkin) takana ovat ruotsalaiset miehet niin se tarkoittaa että koko Ruotsin yhteiskunta on vakavasti pois raiteiltaan. Ja sen vuoksi tarvitaan kansallissosialisteja oikaisemaan koko valtio oikeille urille. No, normaalihan Ruotsi ei ole Sen me jo kaikki tiedämme.

  Ihmetyttää muuten miks suomalaiset aina lähtevät risteilylle Ruotsiin tai Eestiin. Onhan Saksakin melkein yhtä lähellä muista baltian maista puhumattakaan.

 6. Muoti-ilmiö. Menee aikaan ohi kun saavat mesota riittävästi.
  Tilannehan alkaa olla se että jokaisen joka sanoo olevansa nainen, tulee todistaakseen asia, ilmoittautua seksuaalisen häirinnän, vähintään uhriksi.

 7. #hontafsarkuken tai jotain tuonnepäin ryhmä pitää perustaa että saadaan väkeviä tunnustuksia härskeistä naisoletetuista jotka käyttävät alisteista asemaa hyväkseen sivelemällä tai kourimalla miesoletetun sukuelintä tilaisuuden tullen. Kertakaikkiaan perkeleellistä toimintaa, pitää viheltää #pelipoikki Jollei touhu lopu niin Se On Poikki !

 8. Kyllä tämä kuppa on edennyt jo aivoihin. Ei kohta uskalla sanoa, jotta vituttaa.

 9. Kävin noita läpi kymmenkunta. Selvästi on ruotsalaisen kulttuuri- ja muun eliitin hyveliputus ja moraalipaniikki käynnissä. Harvoissa on edes kommentteja ja tykkäyksiäkin vain muutama keskimäärin. Samat jutut ja naamat toistuvat monissa.

  1. Pahimmat seksuaalirikolliset löytyy juuri näiden osallistuneiden joukosta ja lähipiiristä. Eliitin porsaat pelkäävät koska tyhjän päälle rakennettu korttitalo on jo alkanut purkaantumaan eikä pakopaikkaa ole mistään. Tällä itsensä tavallisen kansan yläpuolelle asettaneella saastalla ei ole mitään oikeaa lojaalisuutta toisiaan kohtaan ja kun jostain kulmasta vyyhti alkaa purkaantumaan koko sairaus paljastuu. Rotat syövät toisensa niinkuin rottien tapoihin kuuluu.

   Monessa ”eliitti”perheessä tullaan viettämään seuraavina aikoina unettomia öitä. Kenen hermot pettää ensimmäisenä? Kuka pelastaa itsensä totuuden kertomalla? Elämme mielenkiintoisia aikoja…

 10. Ruotsalaiset akat haluvat kunnon raiskaus-ja väkisinmakaamisen kulttuurin, joutavan lepsun kähminnän sijaan. Kun joku toivonsa menettänyt mulkun puutteessa oleva suvakki ja ylipainoinen siiderivalas lähtee kotoa kylille, on suuri toive ja mahdollisuus saada kunnon joukkoraiskaus. Siitä tässä on kyse.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.