Skip to content
Mainokset

29-vuotias ruotsalainen pidätettiin Hollannissa epäiltynä yhteyksistä islamilaiseen terrorismiin

Kuvakaappaus 2017-12-26 22-58-14.png

Ruotsin Uutistoimisto TT:n mukaan Hollannin viranomaiset ovat pidättäneet 29-vuotiaan Ruotsin kansalaisen epäiltynä yhteyksistä islamilaiseen terrorismiin. Ruotsalaisen lisäksi pidätettiin kolme muuta henkilöä.

Hollannin poliisi sai aiemmin vihiä ulkomaisilta tiedustelupalveluilta, jonka mukaan yksi ruotsalainen oli yhteydessä terroristeihin. Tietojen mukaan mies lensi Tukholmasta Hollantiin Schipholin lentoasemalle ja pidätettiin myöhemmin päivällä Rotterdamissa.

Hollannin poliisi ei paljasta minkä maan tiedustelupalvelu antoi vihjeen asiasta. Muut pidätetyt olivat 21-30-vuotiaita. Jouluaattona tehtiin myös useita kotietsintöjä monissa hollantilaisissa kaupungeissa, joiden yhteydessä takavarikoitiin ainakin puhelimia. Syyttäjäviraston puhemiehen  Wim De Bruinin mukaan räjähdysaineita ei kuitenkaan löytynyt.

– Emme ole vielä varmoja suunniteltiinko iskua, meillä ei ole juuri nyt mitään konkreettisia todisteita. Tutkimukset kuitenkin jatkuvat,  Wim De Bruin kertoo.

 

Mainokset

5 Comments »

  1. Hyi sinua Håkan kun tuollaisessa porukassa hengailet.

    Terrorismi on valitettavasti tullut jäädäkseen. Ennen pitkää jossain taas pommit paukkuu ja rekat kaahailee. Iskut ovat yhtä monimuotoisia kuten tekijänsäkin.

    Tykkää

  2. Ruosalaiset eivä ole sotineet vuosisatohin, joten hinku on kova vaikkapa terrorihommiin että saa paukutella, tässä syy. Palle on kovin mallttamaton.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: