Malmön kaupungin työntekijä sanoi kahvitilaisuudessa suklaapallukkaa neekerinsuukoksi, sai varoituksen.

13

vaniljasuukot

Muuan malmölainen kaupungin työntekijä teki kardinaalivirheen eräässä kahvitilaisuudessa. Ja sai varoituksen.

Nimittäin työntekijä loihe lausumaan ”neekerinsuukko” kun pöytään tarjoiltiin suklaapallukoita, ruotsiksi chokladbollar. Protesteista huolimatta mies toisti sanan monta kertaa lausuen mm. ”hyviä nämä neekerinsuukot.”

Hoitoyksikön päällikkö Lena Nyström kertoo, että teko oli täysin anteeksiantamaton.

– Emme hyväksy missään nimessä tuollaista. Siksipä olemmekin antaneet kirjallisen varoituksen.

Advertisements

25 thoughts on “Malmön kaupungin työntekijä sanoi kahvitilaisuudessa suklaapallukkaa neekerinsuukoksi, sai varoituksen.

 1. Älytön juttu. Loukkasiko se työntekijä siis noita suklaapallukoita? Eihän hän ihmisistä puhunut vaan noista palluroista.
  Koska nyt näyttää siltä ettei mistään tummanruskeasta saa enää puhua rumia, on oiltava tarkkana kakkan eli paskan kanssa ettei läjä loukkaannu. Olisiko ”peräsuolituotos” hyvä ettei vaan pökäle saa traumoja.

  1. Valiolla kävi hyvä säkä joskus 50-luvulla, kun nimesivät tikkujäätelön Eskimopuikoksi. Jos olisivat nimenneet Neekerinpuikoksi, joka olisi sopinut paljon paremmin, olisivat kusessa. Onneksi eskimoita saa mollata ja joitain muita ei.

   1. Joo,vielä toistaiseksi saa eskimoa sanoa eskimoksi ja valkoista suomalaista suomalaiseksi,mutta sanoppas neekeriä neekeriksi niin voi häkki heilahtaa.

   2. Kulttuuri appropriaatiota… ..syntistä rasismia, Valio nimenäkin jo viittaa valkoiseen ylivaltaan ja rodulliseen valioon… 😉

 2. Onneksi meillä on suojatyöpaikassaan esim. ylenanto -toimittelija kare eskola, joka voi yrjötä meille verovarojemme suojissa mitä tahansa skeidaa, ilman meidän mahdollisuuksiamme vaikuttaa palkan maksun keskeyttämiseen.

  1. Hyvä, että otit Ylen esille. Se on nykyisellään itsenäisen Suomen idean kannalta haitallinen organisaatio johtuen sen henkilöstön ominaisuuksista. Yhdellä kertaa kaikille on hankala antaa potkuja. Ratkaisu lienee Ylen jakaminen useaksi eri organisaatioksi.

   1. Ainoa oikea ratkaisu on ylen lopettaminen ja maksukanvat tilalle. 300€ vuodessa saa mukavasti maksukanavia.

 3. Eihän tässä enää yllätä kuin se, että jossain multikultiasiassa olisi jotain järkeä.

 4. Varoituksen antaja sai hyvepisteitä.

  Ruotsalaisia vaivannee populaationa jonkinlainen kollektiivinen mielisairaus, jossa populaation jäsenet kyttäävät ja ilmiantavat toisiaan vääristä sanoista. Ilmiannetut putoavat arvojärjestyksessä alemmas ja ilmiantajat saavat nostetta. Prosessi tuottaa nokkimisjärjestyksen yhteiskuntaan ja prosessi kannustaa toimimaan siten, että ilmiannettavaa riittää.

  Kun sitten aikanaan ”neekeri”-sanan käyttäjät loppuvat, huomataan jonkun toisen sanan käytön olevan niin paha asia, että sen käyttäjää pitää rangaista.

  Ranskan kielessä on sana ”neiger”. Jos Ruotsissa julkaisee kirjoitetun ranskankielisen lauseen, jossa tuo sana esiintyy, niin ehkä pian joku tekee tutkintapyynnön.

  Espanjan kielessä on sana ”negar”. Merkitys on eri, mutta joku valpas suvakki voi sen nähdessään hermostua. Tämä sana on ääneen lausuttuna voimallinen kiitos espanjalaisen ärrän. Muistan nähneeni joskus tv-ohjelman tai olikohan tuo Youtube-video, jossa pyydettiin yhdysvaltalaisia valkoisia opiskelijoita lausumaan ”negar”. Kieltäytyivät ja olivat hyvin vaikean näköisiä.

  1. Puolella suomalaista on myös sama sairaus. Mikään tosiasia ei mene jakeluun, kuplassa on kova olla. Toisaalta, Yle:n uutisia seuraamalla ei todellista kokonaiskuvaa tilanteesta voi luodakaan, ja muiden maiden lehdistön/median seuraaminen tyssää puolestaan kielitaidon puutteeseen.

 5. Stasimeininkiä. Rasismipoliisit ampuvat omaan jalkaansa. Ei tuollainen kyttääminen ja ilmoittaminen mitään integraatiota edistä vaan lopputulos on justiinsa päinvastainen.

 6. Ennen joulu oli eräässä isommassa kyläkaupassa ja akka käski tuoda noita kysesiä tuotteita.En löytänyt joten huusin isoon ääneen kauempana olleelle henkilökunnan edustajalle, missä niitä NEEKERIN pusuja oikein on. Sain ainakin yhden mulkaisun yhdeltä asiakkaalta, eukolta. Ei kuitenkaan puhunut mitään. Olisin kyllä valistanut jos aihetta olisi ollut.

 7. Koska Malmö on muslimikaupunki, niin eiköhän ainoa oikea ratkaisu ole kyseisen SUPER-RASISTIN julkinen mestaus lilla torget:illa. Vaihtoehtoisesti voisi heivata Turning Torso:n katolta alas, oletan että siellä on jo homojenheitto-tasanne. Grattis Sverige: mitään ei saa sanoa, mitään ei saa tehdä. Näin nopsaan islamisaatio ja sharia ottavat vallan. ONKO NYT KIVAA? ÄR ALLT JÄTTEHEJSAN?

  1. Neek.rinpallit? : )
   Vai neekerinpallurathan ne siinä hengaa •o•

   Stockmann, Suomi, on myös joutunut pyytelemään anteeksi, oli mustaksi sotkettu naama ollut murjaanien kuninkaalla esityksessä.
   Ihan tämän päiväinen tapaus, ja olivat nöyränä, häpeillen lupaamassa, etteivät koskaan enää, ikinä, ikinä tule sotkemaan sitä saakelin keenerinnaamaa MUSTALLA värillä.

 8. Eihän henkensäheittäneitä kuolleiksi saa enää sanoa, He ovat”Elämärajoitteisia” !!!

 9. Niin, voihan helvetti. Paskan kanssa onkin jo toinen ongelma, se melko usein on keskiruskeaa. Pitääkö sana ruskea poistaa käytöstä, ilmeisesti. Ja samalla on lopetettava kaikenlaisen suklaan tuotanto, ennenkuin sana suklaa kielletään.

 10. Kaikki joilla on huono itsetunto kuuluvat ryhmään joita ei saa kutsua miksikään. Ne jotka tietävät mitä ovat ja haluavat olla sitä mitä ovat. Niitä voi kutaua miksi vaan heitä loukkaamatta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.