Arriva aikoo lisätä Tukholman bussilinjalle 179 turvamiehiä

13
Kuvakaappaus 2017-12-26 23-55-33.png
Klikkaa kuvaa isommaksi. 

Tukholman paikallisliikennettä hoitava Arriva kertoo uutissivullaan, että se aikoo puuttua jatkossa kovilla keinoilla bussilinja 179 häiriöihin. Linja kulkee kolmen ongelmalähiön Tenstan, Rinkebyn ja Kistan läpi. Tällä osuudella on ollut suuria ongelmia.

Arrivan mukaan linja 179 on yksi Tukholman vilkkaimmista linjoista. Linja kulkee Sollentunan ja Vällingbyn väliä, jonka varrelle tulevat myös Tensta-Rinkeby ja Kista. Tälle osuudelle on Arrivan mukaan syntynyt pikkuhiljaa täysin kestämätön tilanne, jossa esimerkiksi kuluvan vuoden aikana on tehty 22 rikosilmoitusta eriasteisista uhkauksista tai väkivaltatilanteista bussikuskia kohtaan.

Arrivan mukaan näillä ongelma-alueilla suurin ongelma on juuri se, että sekä kuskit että matkustajat kokevat suurta turvattomuutta. Lisäksi järjestelmällinen pummillamatkustaminen on suuri ongelma.

Arrivan turvallisuuspäällikkö Kenny Bungss kertoo, että yhtiön kuskit kokevat linjan 179 ajamisen hyvin epämielyttävänä.

– Nyt olemme ryhtyneet toimiin, jossa tilanne tullaan muuttamaan. Marraskuun alusta alkaen toimeen on laitettu seuraavat toimet ongelma-alueella. Bussikuskit kysyvät kaikilta liput ja takaoville sijoitetaan erilliset lipuntarkistajat. Lisäksi reitillä matkustaa kyydissä omat turvamiehet kuten ongelmapysäkeillä, joilla on tiettyinä aikoina vahvistettu turvapartio.

 

Advertisements

17 thoughts on “Arriva aikoo lisätä Tukholman bussilinjalle 179 turvamiehiä

 1. Pistäkööt linjan kiinni muutamaksi kuukaudeksi niin matut voivat katsoa kuinka kivaa on. Ja joka rötöksestä uusi kuukauden paussi.

  1. Ei voi olla totta,Aleksanteri Stoppi sanoi Ruotsin olevan huipputurvallinen maa.
   Minä ainakaan en suostu epäileen Stoppin puheita ?

 2. Voisiko siitä reitistä tehdä jonkinlaisen turistimagneetin tyyliin ”Oliko Trump oikeassa vai ei? Even in Stockholm, Sweden! Koe se itse!”

 3. Matkalipun kysyminen on ilmiselvää inhaa rasismia, kyllä nyt kunniakansalaisen pitää ja saa matkustaa ilmaiseksi sponsored by pottunokkaiset ruotsalaiset veronmaksajat….

 4. Kivisadetta ja polttopulloja tiedossa linjan 179 matkustajille. Kuski, vartijat ja lipuntarkastajat luultavasti vain hakataan hengiltä tai ammutaan.

  1. Mitäköhän lisiä noille vartijoille on oikeasti maksettava, luvattava ja myönnettävä että suostuvat tuohon hommaan edes isolla joukolla?

   Itse vaatisin tuplapalkan ja tuplalisät heti ensialkuun yhdessä tuplalomien kanssa ja juhlapäivltä nelinkertainen palkka. Varustukseen pitäisi kuulua vähintään ampuma-ase vyölle kaikkien mahdollisten asiaan kuuluvien koulutusten ja lisenssien jälkeen (Firman maksamana) koska terrorismin vaara on aito ja oikea.

   Varustukseen myös luotiliivit, kypärä ja samanlainen baklava kuin Meksikonkin poliiseilla on ja nimikyltin sijaan salattu identiteetti ja numerotunnus koska muuten ”Työt seuraavat kotiin” 100% varmuudella.

   – Kaikki vain sen takia että yksi bussilinja saisi kulkea ja olen tosissani noilla alueilla pyörineenä?

   Ehkä järkevämpää, halvempaa ja realistisempaa olisi vain ja ainoastaan pistää julkinen liikenne kokonaan poikki noille alueille ja ystävällisesti ilmoittaa asiakkaille:

   ”Hassanin sandaalikauppa palvelee jatkossakin Tenstan keskustassa ja nyt voi ajaa aidon kamelikortin Ruotsin Trafin myöntämänä ja kamelit sallitaan liikenteessä koko Ruotsin alueella”.

 5. Voi näitä Ruotsin-reppanoita, jos jättimäiset lähiöt ovat segregoituneet ja omia islamilaisia valtioitaan, on oikeastaan aivan sama maksaako joku lippunsa: mätänemistilassa olevaa on myöhäistä elvyttää.

 6. Kenties tyhmillä hurreilla aukee silmät kun kun saastaiset mutapedot polttaa pari dösää matkustajineen, tuskin niistä vartijoita on mitään apuun kenellekään kun eivät ne raukat saa kuitenkaan tarvittavia voimankäyttöoikeuksia koska rasismi…

 7. Se on kuulkas RASISMIA jos vuosikaudet käytössä ollut ilmaisbussi muuttuu uusnatsi-vartijoiden toimesta maksulliseksi! Muslimi ei maksa mistään mitään, eikä mukisematta tähän suostu! Ainoa oikea ratkaisu/rangaistus on Ruotsalaistyttöjen/poikien lisääntyneet joukkoraiskaukset, tai vaihtoehtoisesti jokaiselle muslimille loppuelämän kestävä ilmainen taksi-kortti! HÄPEÄ TUKHOLMA!!!!!!

  1. No jos hyviä puolia etsii, ei ole raskauden vaaraa vaikka sattuis kortsu hajomaan rajuissa lemmenleikeissä eikä tarvitse heittää rojuja kesken kaiken penkalle.

 8. Kohta luemme, kuinka turvatoimet on estetty selkeästi rasitillisina? Noin on ennenkin käynyt, jos oikein muistan.

  Nyt vaan virkamiehet, -naiset, -henkilöt, ihmispoliisit, koirapoliisit, feministit ja muut alienit, rotupetturit, Romanian romanialaiset romanit, Ruotsin naisromanit, ihmisoikeusjärjestöt ja eläinoikeusjärjestöt asialle. Den jättestora sommarknullafest-tapahtuma pystyyn ja rannekkeet jakoon. Varmasti loppuu kyykyttäminen suunnittelun asteelle ja natsi turvajohtaja lähtee meneen, häpee ja saa polttopullopostia, koska tyhmänä esiintyi omalla nimellään.

  Onneksi netti kertoo Arrivalla olevan 12 maassa toimintaa. Muista maista lypsetään rahat, kun Ruattissa pitää olla puolibussillista erikoismiehiä ja loput pysäkeillä jöpöttämässä. Muuten olisi hankala voittaakaan kilpailutustilanteessa.

  Valtio voisi tulevaisuudessa kustantaa ongelmalinjoille ns. panobussit, joissa saisi puuhastella mielensä mukaan. Kyytiin nouset omalla vastuulla, eikä ”palvelusta” saisi jälkeenpäin valittaa.

 9. Järkevinä olisi kokonaan lakkauttaa koko linja.

  Mikäli ei ihmismäinen kulkeminen onnistu, niin sitten se on taloudellisempaa ja oikeudenmukaisempaa pistää lappu luukulle. Mielestäni vastuutonta asettaa vaaraan sivulliset läpikulkijat ja bussikuski, eikä ne vartijatkaan ole mitään sotilaita/ rauhanturvaajia joita nuo alueet ihan oikeasti jo vaatisivat?

  Paikalliset asukkaat saavat sen jälkeen katsoa peiliin josko se vika löytyisi sieltä? Saavat hankkia autot itselleen… Ai joo, nehän hankittiin mutta poltettiin pihalle.

  Noilta asuinalueilta harva menee töihin kuitenkaan joten Ruotsin sossun internet palvelu riitänee ihan hyvin. Mihin nuo bussia tarvitsevat muutenkaan? Siihenkö että pääsevät riehumaan keskustaan?

  Tämän linjan lakkkauttamispäätöksen ansiosta syntyisi markkinarako ja ehkä joku kameli vetoinen karavaani palvelu alkaisi pyörimään itsestään? Ainakin sandaalien kulutus kasvaisi ja siitä tulisi sitten paikallisille kauppiaille lisää markkinarakoa ja kasvua myynneissä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.