Myös ruotsalainen 50-vuotias Åsa löysi itselleen rakkauden gambiaanosta

12

980

Expressen on kertonut joulun ajan kauniita monikulttuurisia rakkaustarinoita. Tänään lehti jatkaa samalla teemalla kertoen 50-vuotiaasta ruotsalaisesta  Åsasta, joka ensisilmärakastui 42-vuotiaaseen gambiaano Baboon.

Tämä rakkaustarina ei ole niin perverssi kuin aiempi satu Mairesta, joka 72-vuotiaana rakastui reilu kolmikymppiseen gambiaanoon, ja joka ilmiselvästi käyttää rahallisesti hyväkseen seniiliä mummelia.

Åsa kertoo Expressenille, että hänellä hitsasi heti kun tapasi moniosaaja-taksinkuljettaja Babon.

– Mies oli valtavan kiltti ja mukava, joten meistä tuli melkein heti pari.

Suurin osa gambiaanoista on luku- ja kirjoitustaidottomia, Babo sen sijaan on moniosaaja ja on käynyt yhdeksävuotisen koulun. Babo osaa lukea ja kirjoittaa. Lisäksi hän on käynyt automekaanikkokoulutuksen ja hänellä on taksin ajon ohessa toinen firma. Myyntifirma, jossa myydään auton varaosia.

Babo ei kuitenkaan halua muuttaa Eurooppaan, joten Åsan hommaksi jää kaukorakkauden ylläpito ja matkustaa Gambiaan. Åsa työskentelee sairaalassa yötyössä tuntityöntekijänä ja säästää tietyn ajan rahaa, kunnes matkustaa Gambiaan Babon luokse. Puoli vuotta vierähtää aina kerralla. Kun ollaan erossa he chattailevat ja lirkuttelevat puhelimessa tuntikausia päivässä.

Babo on Åsan mielestä kaikin puolin parempi kuin ruotsalaiset miehet:

– Ruotsalaiset miehet ovat niiiiin vässyköitä ja tylsiä.

Advertisements

20 thoughts on “Myös ruotsalainen 50-vuotias Åsa löysi itselleen rakkauden gambiaanosta

 1. Oho! Tyyppi haluaa elättää ittensä, eikä työttömyys ole haaveammattina. Vaikuttaa yksittäistapaukselta näin etäältä katsoen.

  Tuommoisia Eurooppa lähes tarvitsisi, mutta saa ne, jotka osaavat potkia palloa viidakossa ja mekastaa porukalla norsulauman kimpussa. Ei ole viidakkoa, eikä norsuja, joten keksivät itselleen muuta puuhaa sitten.

 2. Yhteiskunnallisesti olisi kaikille parempi jos noille oksettaville lehmille kustannettaisiin verotuloista neekerinmuna dildo ja lauma kissoja.

 3. ”Ruotsalaiset miehet ovat niiiiin vässyköitä ja tylsiä” 22 vuotta sinkkuna ”viihtynyt” Åsa päätti sitten heittää kaikki estot ja antautua mustan lerssin orjaksi, johan siitä on aikaa kun Åsa viimeksi aisaa sai. Åsa on ihan varmasti ollut sinkku omasta tahdostaan, sen näkee tatuoinneistaan ja ryppyisestä juoppo-akka naamastaan joka näyttää 65 vuotiaalta. Åsa on ihan varmana lämminhenkinen ja mukava naapurintyttö, juuuuu-u! Se on kyllä härskiä meininkiä kun sivistyneestä maasta lähdetään kehitysmaihin panemaan/mukarakastumaan alkuasukkaisiin. Ihanan primitiivistä! Ehkä Åsalla on vähän myöhäinen teini-uhmaikä ja Åsan isi pitää suututtaa jotenkin.. tai sitten Åsalla on vaan se kuuluisa suvakki-kiima. Semmoista on liikkeellä. Kun naiset ajattelee pilluillaan, se on niin ihanaa ja edistyksellistä. Kun mies ajattelee kullillaan se on rikollista ja sairasta.

 4. Tässä kohtaa Paavo tuo ironia moniosaajasta ym. pois. Homman pointti on se, että Babo ei halua Eurooppaan koska hän lienee tyytyväinen kotimaassaan ja duuneissaan. Ehkä myös kuullut ja ottanut opikseen mitä tulevaisuutta Euroopalla olisi tarjolla. Eli ei hänelle mitään parempaa. Fiksu kundi.

  Ei tästä vääntämälläkään saa mitään valkoisen naisen hyväksikäyttötapausta kuten niin monista muista. Tuo mummojuttuhan nyt oli lähinnä sairas; kolmas gambialainen ”aviomies” menossa. Jo 90-luvulla vanhahkoja brittileidejä lennätettiin nimenomaan Gambiaan nauttimaan toyboys’ien palveluista ja useimmat sitten yrittivät saada viisumin tuota kautta, joskus jopa onnistuenkin. Jörn Donner satunnaisessa rahapulassaan (säätiö sai tarpeekseen) kävi Hymy-lehdelle mukakiksauttamassa gambialaista naista biitsillä. Afrikassa Gambia nyt vaan on seksiparatiisi koska se ei ole muslimimaa ja vastaa naisten tarpeisiin kuten esim. Thaimaa miesten.

  Mielestäni tämä pariskunta on hoitanut asiansa niin mallikkaasti yhteiskuntaa millään tavalla rasittamatta etten ymmärrä mitä tämä juttu ylipäänsä tässä tekee.

  1. Oli kuitenkin hyvä tuoda taas esiin ruotsalaismiesten mollaaminen joka paikassa. Gambian seksituristeja koskevassa jutussa Expressenin otsikko oli tuo ”Ruotsalaismiehet ovat niin väsyneitä ja tylsiä” ja lausunnon antoi 64-vuotias Barbro eikä Åsa. Samaan tyyliin kun otsikoisi naisista Ruotsin suurimmissa lehdissä niin heti on femakot aloittamassa lynkkauskamppanjaa.

   Minunkin puolestani jokainen saa omilla rahoillaan vapaasti harrastaa rotufetissejään, mutta tuollaiset kaukosuhteet kyllä säälittävät. Luulisi nyt lähempääkin löytyvän virkeitä ja ennen kaikkea jännittäviä afrikkalaisia, kun niitä on jo päästetty Ruotsiin ja Eurooppaan ihan riittämiin.

   1. Mito islam. Donner ei mainitse sitä, että ko. kädellinen nauroi ”Jörkan duunia”. Jopa lapset nauraa Jörkan naisjutuille. Jörkka ei tosin itse naura, hän retostelee. Saa…nan pe…iili.

 5. sv, noinpa näyttää wikin mukaan olevan. Mutta ilmeisesti melko joustavaa muslimismia. Vanhat naiset tulevat sinne etsimään nuoria kavereita seksiobjekteiksi, eihän tuo missään aidossa muslimimaassa olisi hyväksyttävää.

 6. Miksi matkustaa kalliilla rahalla Afrikkaan kun omakin maa on täynnä mustia miehiä? Malmö-Göteborg-Tukholmasta pelkästään löytyy varmasti 10000 samannäköistä ja -ikäistä jeppeä joista ainakin 1000 on kotoisin Gambiasta.

 7. Ruotsalainen mies, mielikuvitusolento. No ei sen puoleen näitä pikku lerssillä varustettuja myötäilijöitä on Eurooppa täynnä. Ainoat miehet taitaa löytyä enää itä-euroopan maista. Länsimaalaista miestä lyödään olan takaa ja mukaan on saatu nämä mentaalisesti kuohitut, miehiksi sanottuja feministien ja suvakkien alistamia vässyköitä. No jossain vaiheessa siperia opettaa ja nahkurin orsilla tavataan.

   1. Marja, tekstiilitaiteilija Suomesta, ei ole sama nainen kuin Maire. Molemmilla on ihan oma tarinansa ja ihan oma gambiinonsa. Vielä varmaan löytyy myös Kyllikki, Sirpa, Tuula, Kerttu, Terttu ja Meeri!

 8. Ompas Oosa ryppyinen ja kulahtaneen näköinen viiskymppiseksi. Ettei vain olisi kymmenen vuotta vanhempi? Ja tietysti jos vertaa kuuskymppistä ruotsalaismiestä ja nelikymppistä neekeriä niin onhan siinä eroa kuin yöllä ja päivällä.

  Olen miettinyt että miksi naiset haavelevat Gambiasta? Varmaan siksi että Gambiassa on 80% maailman fosfaattivaroista. Mutta viime tammikuun jälkeen kun amerikkalaiset ja kansainväliset pankkiirit aloittivat maassa sisällissodan, ne ovat saaneet nämä fosfaattiesiintymät haltuunsa. Eivätkä gambialaiset enää jatkossa saa niistä pennin jeniä kansalaistensa elättämiseen. On siis odotettavissa pohjolaan gambialaisiakin neekereitä.

  Ja kun tiedetään että fosfaattia on Gambiassa ja Suomessa, niin se oli sitten shakki ja matti. Jatkossa on odotettavissa fosmaatin hinnan raju nusu. Jos haluat viljellä nykyisillä siemenillä, se vaatii isot lannoitemäärät. Ja kun fosfaatti maksaa niin… Ei sitten muuta. Suomessakin on karjatilat ajettu niin pieniksi ettei senkään lannalla enää lannoiteta edes suomalaisia peltoja. Ja kun tiedetään että liemiantaloissa paska ei pala kuten aikoinaan avolantaloissa, niin pellolle kylvetty tavara itse asiassa heikentää tuontantoa pari ensimmäistä vuotta.

 9. Babo on ihan oikeassa. Euroopalla ei ole tarjota hänelle yhtään mitään muuta kuin sosiaaliturvan varassa notkumista. Omassa maassaan hän on ammattimies, jonka töillä on kysyntää. Hänellä menee sellä paljon paremmin kuin koskaan täällä. Afrikassa _on_ valtava taloudellinen toimeliaisuus uusien siirtomaaherrojen vetämänä. Eurooppa saa mielellään heiltä heidän nollakerronsa pois tieltä ja elätettäviksi.

 10. Luulen että Babo ei halua muuttaa ruotsiin koska hänen vapaus menisi ja uutta kieltä pitäisi ruveta opettelemaan. Kotimaassaan hän voi tavata uusia naisia joka päivä kunhan ruotsin nainen ei ole paikalla. Nykyinen tilanne on miehen kannalta ihanteellinen. Miksi pilata hyvää tilannetta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.