Oslon poliisi otti kiinni kolme nuorukaista epäiltynä joukkoraiskauksesta Tapaninpäivänä

13
fyPD4aW3qkjMv5zbL6_m6gdfGxBLXCVbLYHs34TGcUXA.jpeg
Poliisi keräsi huoneistosta todistusaineistoa. Kuva: Daniel Laabak

Oslon poliisi on ottanut kiinni kolme uusnorjalaista epäiltynä törkeästä raiskauksesta Oslossa St.Hanshaugenin kaupunginosassa lähellä Oslon keskustaa. Pidätetyt miehet ovat kaikki noin 20-vuotiaita.

Pål Fredrik Hjort Kraby poliisista kertoo, että miehet ovat nyt kaksi viikkoa eristyksessä ja heitä kuulustellaan asian johdosta.

Kolme miestä hyökkäsi Tapaninpäivän yönä nuoren naisen kimppuun. Sivullinen hälytti poliisin paikalle klo 01.25 aikaan. Nainen oli joutunut seksuaalisen päällekarkauksen uhriksi huoneistossa Ullevålsveien-kadulla. Poliisin mukaan teossa naiselle tehtiin törkeää seksuaalista väkivaltaa. Sen tarkemmin asiaa ei avata.

Toistaiseksi yksi kiinniotetuista on tunnustanut teon jonkilaisia tosiseikkoja, mutta kaksi muuta kiistävät kaiken. Asiaa tutkitaan törkeänä raiskauksena.

Advertisements

13 thoughts on “Oslon poliisi otti kiinni kolme nuorukaista epäiltynä joukkoraiskauksesta Tapaninpäivänä

  1. Kas kas miksi näiden annetaan liikkua keskuudessamme koska nämä KAIKKI ovat tikittäviä aikapommeja ei nämä ihmiset kuulu eurooppaan eikä pohjolaan kun nämä elävät kivikautisten lakien mukaan.

    1. ” Meillä on unelma” !!!!!!!!!!! Ja se on unelma joka vaatii raskaan veronsa:

  2. Ruotsalainen normi tapa leviää naapurimaihin, ei mikää ullatus. Mutta kaikkein pohjoismaiden naisten on kannettava tämä taakka joka on pieni siitä hyvästä mikä monikulttuurisuudesta tulee, kaikkea kivaa ruoanlaiton ja muun ohessa, sanoisi eräs YLE:n suvakki toimittelija.

    1. Joo, nytkin tuli ekana mieleen, että mitenhän loistavaa riisiä nämäkin hemmot keittävät. Vähän hourintaa yksittäistapauksesta ja taas voidaan jatkaa – kaikki etninen vain on ihanaa, suorastaan palvottavaa! Paitsi jos heidät esitetään ikävästi, kuten Tiernapojissa, jossa on uskallettu mustata yhden kasvot! Sitä täytyy vastustaa, koska olemme niin hyviä! Onneksi meidän vääryyskirkumista kuunnellaan aina ja kaikkialla!

  3. Yksittäistapaus joka on kaiken lisäksi rasistien syytä koska kulttuuritulkkia ei selvästikään ole ollut tilanteessa.Sitäpaitsi joku valkoihoinen iljettävä hetero katseellaan viharaiskasi jo tänäänkin.

  4. They must be feed to pig’s alive ,others” uusnorjalaista ” can watch.

  5. Nono, ei se ole raiskaus. Noin muslimit rakastelee normaalisti. Muslimimiehillä on kaikilla myös vähän homoiluun kallistuvaa taipumusta, on meinaan niin kiihottavaa katsella kaikkien kavereiden käyriä kovia siittimiä kun samalla hakkaa itkevää naista ja odottaa vuoroaan kun saa näyttää kavereille omaa mokkakikkeliään. Jälkeenpäin tanssitaan yhdessä miehekkäästi ympyrässä halaillen. Niin miehekkään sexyä niin sexyä..!

  6. Kenen huoneisto oli kyseessä, jossa apinat rupesivat jekkuilemaan? Ettei nyt likka ite ollu pyytäny poikia kotiinsa? Vai oliko ystävällisesti ottanut kutsun ”iltakahveelle” vastaan? Vai kadultako sieppasivat? Haistan suvakkiuden käryä?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.