Upplands-Brossa kymmenien autojen autogrilli

13

IMG_20171228_094429

Tukholman luoteispuolella sijoittuvassa Upplands-Bro:ssa pidettiin viime yönä hulppeat autogrillaukset. 10-15 auto poltettiin poroksi.

Fasanstigenillä klo 4.45 aikaan sytytetyt tulipalot sytytettiin kahteen vierekkäiseen autokatokseen. Paikallisten mukaan alueella oli hillunut yön mittaan uusruotsalaisia ja poliisi oli käynyt tarkistamassa alueen aiemmin yöllä. Aamyöstä saivat tuhotyöntekijät sitten täytettyä bensapullot, joita viskottiin autojen sisälle tai laitettiin renkaiden päälle palamaan.

IMG_20171228_094531

 

Monet asukkaat juoksivat yöpukeissa pihalle ja muutamat onnistuivat pelastamaan autonsa. Palo oli kuitenkin räjähdysmäinen ja levisi katokseen. Palokunnalla oli täysi työ estää palojen leviäminen viereisiin asuinrakennuksiin.

 

 

Poliisi ei ole toistaiseksi ottanut ketään kiinni teosta.

Upplands-Bro on muutamassa vuodessa siirtynyt rauhallisesta alueesta maahanmuuttajavoittoiseksi ongelmalähiöksi. Pari vuotta sitten alueella oli suuria ongelmia autopalojen kanssa. Nyt trendi näyttää taas nousevan.

IMG_20171228_094747.png

Advertisements

18 thoughts on “Upplands-Brossa kymmenien autojen autogrilli

 1. Köyhät ja vähämieliset ovat poikien huvitukset mutta kun ei edes lusikalla ole annettu niin on kauhalla turha vaatia.

  1. Nooh! Ruotsi on halunnut kehitysmaarikolliset maahansa ja saanut haluamansa.Että mitään aihetta valituksiin svenssonilla ei pitäis olla aihetta.

 2. Eivätkö nämä uusruotsalaiset ollenkaa ajattele tekojensa seurauksia !! Nämä autopalothan kiihdyttävät ilmastonlämpenemistä ja tekevät elämän heidän koteihinsa jääneiden perheenjäsenten osalta entistä vaikemmaksi kuivuuden ja rankkasateiden vuoksi.

  Vitsi vitsi. Ei näin lämmintä kyyneltä vielä vuodateta. Ja koko ilmaston lämpeneminen on suuri vitsi. Hiilikierto toimii.

  Mutta yhä edelleen ihmettelen miksi Ruotsissa sallitaan nämä autojen poltot? Miksei poliisi julista poikkeustilaa ja kerro että jokainen joka ilman syytä tavataanliikkumasta öiseen aikaan, pidätetään tai jos koittaa karkuun niin ammutaan. Siinä se. Loppuu kerralla hiluminen. Ja kun poikkeustilaa on pidetty vuodenkin verran, niin raiskaajat ovat oppineet kummasti runkkaamaan. Ja niistäkin päästään eroon luonnollisesti.

  1. Vitut,ei ne mitään ammu ja sen keharit tietävät.
   Mutta jos muutama autopolttaja malliksi lähetettäis kotimaahnsa varoituksena,että näin käy kaikille, jos ei tulipalojen sytyttely ei lopu.

   Sitä ne pelkäävät jos loppuiän elatus menee turhanpäiväisen ilottelun kuten ruotsalaisten autojen polttelun vastimeena.

  2. Miksikö poliisi ei julista poikeustilaa. Siksi, ettei poliisilla ole missään EU-maassa mitään poikkeustilanjulistusvaltuuksia. Ei ole hallituksillakaan: poikkeustilan voi julistaa vain parlamentti.

   Jos ruotsalaiset saisivat äänestettyä Sverigedemokraternalle 67 % enemmistön riksdageniin, se epäilemättä julistaisikin poikkeustilan. Ja kyllä, sen jälkeen nähtäisiin aivan erilainen Ruotsin poliisi, kuin mitä tähän asti on epäuskoisesti seurattu.

   Eikä tarvitse tulla sanomaan, että se on mahdotonta: jos se onnistui Unkarissa vuonna 2010, on se mahdollista missä tahansa EU-maassa.

   Mutta vain jos kansalaiset niin haluavat. Eivät näytä haluavan ainakaan Ruotsissa eivätkä Suomessa. Harmin paikka, jos todellakin näin on. Ja näin näyttää olevan.

    1. Niin sitähän mä juur tarkotin, sanoi Janne Kivivuori. Että vaihtoehto nykymenoon olisi jo seuraavissa vaaleissa tarjolla Unkarin malliin, mutta kun se ei kelpaa, tarkoittaa se ruotsalaisten ja ilmeisesti meidän suomalaistenkin haluavan kaikkea tätä.

     Minä en halua, mutta olen sitten ilmeisesti vähemmistössä. Harmin paikka, kuten sanottu.

 3. Kyllä suomalaisetkin polttaa kaikenlaista sekä kymmeniä yksittäistapauksia ja rakenteellinen sorto + syrjintä ynnä apeat verhot, joten ei voi yleistää, sillä rassismi, facsismi sekä uussnazsissmi. Sitä paitsi joku kävi Ruotsissa, eikä mitään pahempaa tapahtunut, joten siellä on kaikki paremmmin kuin Suomessa.

 4. Pitäähän maahanmuuttajien saada leikkiä nehän on moniosaajia ne osaa sytyttää tulitikun ja osaa kaataa bensaa ja osaa raiskata ja osaa pahoinpifellä naisia ja osaavat valittaa kun on niin kamalan huonoa ruokaa onhan siinä kerrakseen mutta päättäjäthän tähän ovat syyllisiä mitäs roudaavat niitä maihimme äänestäkää ihmiset oikein kun näitä on tarpeeksi paljon teidän äänillänne ei sitten enää ole merkitystä me keiölä on rahaa ottaa jalat alleen kun kaikki pn ensin ryöstetty.

 5. Lainaus:”Upplands-Bro on muutamassa vuodessa siirtynyt rauhallisesta alueesta maahanmuuttajavoittoiseksi ongelmalähiöksi. Pari vuotta sitten alueella oli suuria ongelmia autopalojen kanssa. Nyt trendi näyttää taas nousevan.”
  Näin sitä pikkuhiljaa valloitetaan maat siirtolaisuudella. Mitä sitten kun siirtolaiset ovat enemmistönä? Ei taida pahemmin naurattaa. Nyt pitää toimia niin, ettei sillätavalla käy.

 6. Taas Tajukankaan mielikuvitus laukkaa, ainakin jos on uskominen Uuninpankkopoikaan.

  Toisaalta, onhan tulossa uudenvuoden räiskiminen niin liekö vain ennakkoa?

 7. Ei sen uuninpankkopojan propagandistista paskanjauhamista kannata kuunnella, niin väsynyttä sen höpinät on.

  1. Ehkei sitä kannata kuunnella mutta viimeinen blogi kannattaa lukea. Tyyppi itkee kun joku vaatii häntä ”sensuroimaan” kirjoituksiaan. Itse tuo sallii vain samanmielisten kuoron huutavan. Ei suvaitse mitään mikä kritisoi hänen mielipiteitään. Ja myöskin Ruotsin autopalot ja poliisien kivitykset ovat Tajukankaan mielikuvitusta. Miten lie tämä uusin poliisiauton räjäyttäminen? Ikävää tässä on se että lakimies pyrkii tulevissa eduskuntavaaleissa eduskuntaan työttömien ja työttömyyden uhkaamien äänillä sdp:n listoilta. Mikään muu ei selitä hänen valtavaa kiukkuaan kaikkea kohtaan millä yritetään saada työttömät töihin. Ainoa mikä ilmeisesti on hänen mielestään oikein on se että jokaiselle jaetaan vastikkeetonta rahaa, niin ”pakolaisille” kuin kaikille muillekin. Helppohan se on jakaa muiden rahoja.

 8. Autopalot loppuvat, kun autot loppuvat. Sen jälkeen ohituskaistalaiset valitsevat muita kohteita ja keinoja. Kenties tulevaisuuden Ruotsissa räjähtelevät ajastetut pommit ja junia suistetaan kiskoilta.

  Moniosaajien lähtömaissa järjestystä pidetään yllä meikäläisittäin raaoin keinoin. Mestataan, kivitetään ja leikataan käsiä irti, ruoskitaan. Noiden maiden väestöön ei muu tehoa. Ja nyt täällä Pohjolassa pitäisi tehdä harmittomiksi näistä populaatioista tulleita. Jos nyt edes rohjettaisiin laittaa eristysselleihin vaikkapa vuosikymmeneksi tai pariksi, niin se olisi hyvä alku.

  On ruotsalaisilla ollut kovemmatkin keinot käytössä. Viimeinen kirveellä tehty mestaus oli 1890 ja giljotiinia käytettiin viimeksi 1910. Ranskassa giljotiini joutui eläkkeelle vasta 1977, jolloin eräs taustainen sai ansaitsemansa.

 9. Ruotsi se tekee hidasta itsemurhaa jota on suorastaan oksettavaa katsoa.Helsinki ja Turku on piirun verran jäljessä mutta kehittyvät nopeaa vauhtia matughettoiksi.Voi kun näkisi vielä sen päivän että murhat, autopalot, yleinen kaaos valtaisivat nämä paikat. Olisi ilo katsoa vapaavuorien, jungnerien, vartiaisten tapaisten hyypiöiden valitusta ja itkua. Parasta olisi jos joku noista joutuisi henk.kohtaisesti kokemaan monikulttuurisuuden ihanuuden ja sairaalasta käsin inisisi kohtaloaan luut palasina ja kuola valuen pilliruokinnalla.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.