Ulkoasu voi muutuskella lähipäivinä

13

Viime yönä tapahtui pikku vahinko. Ulkoasun teema hävisi johonkin bittiavaruuteen. Yritämme palauttaa sen ja viilata ulkoasua niin lukijaystävälliseksi kuin mahdollista, joten seuraavien parin päivän aikana ulkoasu saattaa hieman muutuskella. Siitä ei kannata välittää.

Viha ja rasismi ja valeuutiset ovat kuitenkin tärkeimmät.

Advertisements

19 thoughts on “Ulkoasu voi muutuskella lähipäivinä

 1. Pitäisi muistaa nettimaailman nyrkkisääntö: jos netti on auki, pidetään alpakka-aitaus kiinni ja kääntäen sama.

 2. Hyvä että teema säilyy. Pelkäsin jo että kääntyy suvaitsevampaan suuntaan. Päivä ei lähde käyntiin ilman kunnon vihapuhetta.

 3. Hmmm… miten se voi hävitä? Nehän ovat webhotellin palvelimella, eikä sinne pitäisi päästä tekemään vahinkoa kuin esim SFTP ohjelmalla…

  Ja tiedostothan voi kopioida themes kansioon uudestaan, jolloin kaikki pelaa taas kuin junan vessa. Vai onko vahinko tapahtunut kuitenkin tietokannassa?

  No vahinkoja aina voi sattua kelle hyvänsä, joten ei kannata unohtaa varmuuskopiointia.

  1. No niin vahinkoja sattuu myös meikäläiselle. Piti peukuttaa Valtua ja huugoa, mutta peukutinkin vahingossa myös itseäni.

  2. Tuon toisen artikkelin perusteella sain sen käsityksen, että joku ulkopuolinen taho sabotoi teeman. Tuohan on törkeää. WP:n php koodeihin ei varmaan kukaan ulkopuolinen pystynyt koskemaan, joten lieneekö teeman käyttö estynyt sen vuoksi, ettei se pääse enää ottamaan yhteyttä kehittäjän serveriin tms?

   Käytän itse maksullista WP teemaa ja sen vuoksi asia on erityisen kiinnostava.

 4. Ulkoasu on mielestäni huonontunut viimeisissä uudistuksissa. Tekstityyppi ei ole järin luettava. Mutta eniten ärsyttää se, että osastossa Uusimmat artikkelit ei näy eroa luetun (eli klikatun) ja lukemattoman välillä, kuten ennen oli laita.

 5. Lueskelin sivustoa viime yönä juuri kun sivut muuttuivat ja ihmettelin kovasti mihin hävisi previous-ja next article ”nappulat”. Kun itse pääsen lukemaan juttuja n.1-2 viikon välein, minulle on kultaakin kalliimpaa päästä selaamaan jutut kronologisessa järjestyksessä, jotta siis löydän nekin lukemattomat jutut jotka ovat tippuneet tuosta ”uusimmat artikkelit” -listasta pois. Miten ne muuten löytää? Mutta eiköhän kaikki ole kohta taas reilassa ja sivuston ulkoasu on aina minua miellyttänyt, siisti ja helppolukuinen.

 6. Mä joudun kai fiilaamaan ja ehkä höyläämäänkin tätä kommentointiosastoa, nimittäin nykyään on niin, että se on hyvin harvoin kun saan hakemani median luettavakseni, kommentoinnista puhumattakaan. Mun, ex-akan koneella kun olen, on todettu joskus kommentoinneen ”vihaisesti” jotain säätä tai vastaavaa. Heh, ei kai ne sentään vaan mua valvo? Mähän olen vaan ihan ”hukkapätkä”. – Hip-hei, Polpohan on aina hereillä ja kaikille kansalaisille nyt ja ikuisesti. Yleensä tässä vaiheessa ”joku” heittää mut vek koko netistä. Mihin? No, bittiavaruuteen kai. Jännäksi käy, että ehdinkö lähettämään ko. kommentin. Saas nähdä.

 7. Paavo. Sun media alkaa olla parasta mitä Suomesta, anteeksi Suomessa, saa. Suur-kiitos.

 8. Kyllä se siitä skaalautuu.
  Skål på Paavo & tiimi, asia on tärkeä, joten kunhan puhutaan. Pidetään silmämme auki ja ehkä vähän aivotoimintakin liikkeessä.

  Hyvää uutta vuotta 2018!
  (…milloin vuoden ensimmäinen rikastusraiskaus tapahtuu… Ehtiikö Ruotsi vai Suomi ensin…)

 9. Me huononäköiset kiitämme fonttikoon kasvusta. Puolikuurona haikailen vielä ääniversiota – tehosteena saa käyttää susikoiran haukuntaa.

 10. Ja me huonon näköiset naiset kiitämme huonosta ulkonäöstämme, ettei ihan het ekana olla tilastoissa.

 11. Miks sä Pavel et enää viitsi vetää Juneksen vaalivankkureita monokulttuuri Fm:ssä? 🙂

  1. Aivan liika speissia sanojen ympärillä. Tiivistystä tarvitaan mutta miten se toteutetaan?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.